|
![]() |
#1771 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
#EXTM3U #EXTINF:0,MUJO http://192.17.14.238:23232/1111/index.m3u8 #EXTINF:0,HASO http://192.17.14.238:23232/1111/index.m3u8
![]() |
![]() |
#1772 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
i nije tako tesko zar ne? inace, na tvonlinestreams.com često budu strimovi za Simple TV a da bi radili na XBMC treba uklonit samo jedan mali dio na početku, evo primjer linka za Simple TV; #EXTINF:-1,SHOWS:2 Broke Girls rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://198.27.75.99/steam playpath=2bg01 swfUrl=http://www.bla bla bla da bi stream radio na XBMC potrebno je samo uklonit početni dio "rtmp://$OPT:rtmp-raw=" pa link za XBMC stream onda izgleda ovako; rtmp://198.27.75.99/steam playpath=2bg01 swfUrl=http://www.tgun.tv/locked/player.swf live=1 pageUrl=http://www.bla bla bla |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1774 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ovdje imate prostora za tako nešto, ali molim da se dogovorite tko će to i kako održavati, da ne nastane kupus od toga svega s nabacanim linkovima i svime ostalim. Koliko vidim, alen.s i ti ste prilično aktivni u tome, pa onda mogu vas dvojicu zadužiti za to? Ajd samo provjerite jel sve ok s pravima na tom topicu. Mogu ga čak i zaključati za ostale, pa samo vama dvojici ili kako se već dogovorite dati prava da postavljate i editirate postove? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1776 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Ta tema je sakrivena i u nju mozemo staviti listu. Predlazem da se tamo uopce ne komentira nista nego samo javi kad je lista updateana+link, a komentari ovdje. Da bude lakse tamo pratiti i naci najfriskije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Premium
|
aha, nisan skuzija da je sakrivena...onda ok...evo bas radim na novim linkovima za 24/7 serije jer su pukle pa cu okačit listu dok sve sredim. posto ce lista bit dostupna široj populaciji adult kategorije vise nece biti u listi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja se bilježim sa štovanjem za pristup što god da se složi...također ako treba kakav rob da nešto jednostavno odradi da pripomogne stvari, tu sam...ne bi htio samo biti netko tko će se prikačiti, a da bar nekako ne doprinesem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1780 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() Tema je skrivena, nitko izvana ne može do nje, samo ljudi koji imaju i pravo pristupa na tržnicu. Tak da tu možete sve stavljati, koja cica gore dolje neće igrati preveliku ulogu ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1782 |
Premium
|
uređenje liste se malo odužilo ali ce se isplatit, uspio sam pronac Arene i jos dosta toga... prva lista aplodana dodano ukupno 250 kanala a napravija san i neku radio listu koju cete vi editirat po svom guštu ( heavy metal je za mene ![]() EDIT; ako sam šta zeznija sa listom pišite a nemojte ni samo mene čekat, bilo bi dobro da nas bar nekoliko uređuje listu Zadnje izmijenjeno od: alen.s. 30.12.2014. u 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pohvale za listu, EPG takoder radi kao svicarski sat, hvala momci, ovo je odlicna stvar ![]() Davno sam imao neku divlju rusku listu sa sportskim kanalima samo ![]()
![]() |
#1788 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Ja nemam pristup skrivenom dijelu... kako ga dobiti? A imam postova iza sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Administrator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1790 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Moja prava ne šljakaju. EDIT: Ajmo listu šibnuti na, recimo, gDrive (nebitno ciji) dodamo edit prava onima koji su zainteresirani za uredjivanje, a u Kodi (nikad se necu navici na ovo ime) dodamo web lokaciju te nase liste. Ovako ju se ne mora malo-malo rucno dodavati vec je automatski uvijek ucitana! Haaa ? Sta kazete?
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 30.12.2014. u 23:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
idealno bi bilo tako, ja imam problema s epgom dogodi se da ga ucitava po pola sata nekad i duze.. nekad odgledam film ili nesto a on jos ucitava
![]() |
#1792 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() tu mozes resetirat epg ali te upozoravam da ce to takođe izbrisat i ikone kanala ako ih imas šta se tiče prava postanja u xbmc listi ja sam trazio tora da zakljuca temu za postanje da nebi ljudi pisali tamo bez-veze a tu vec ima tema samo nije jos nikome dao prava na editiranje teme (ni meni), nadam se da sutra to rjesimo ili da idemo na drugo rješenje (gugl drajv) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Što god znam, rado pomognem... P.S. Pronašao sam jednu ok listu sa USA programima (FOX i sl.). Kako nemam mogućnost postaviti je u onaj dio s listama, nek mi se netko od administratora ili sl. javi kako bi je mogli postaviti pored Alenove liste. Ima par HD kanala pa je potrebna malo bolja internet veza. Zadnje izmijenjeno od: sibica. 31.12.2014. u 11:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1799 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
Premium
|
ako jos rade super...ja sam ih prije skida al kad sam vidio da jako kratko traju sam odusta...prevelika je zahebancija to editirat non-stop btw, moguce da bude problema sa gugl drive....meni neda nista dok se ne logiram a racun nemam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|