|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 08.02.2011. u 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovo je cool ![]() jel ima za skinuti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Koliko sam vidio ne još. Još je u fazi programiranja i slaganja. Al mene najviše brine koliko će to sve usporiti fluidnost kroz XBMC. Da ne bi trebalo da imaš popriličnu zvjerku da to sve fino fercera |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
taj skin pratim vec neko vrime i jedva cekam da ga izbace vanka, al mi se cini da sam procita da su odradili tek oko 30% kodiranja, tako da ima jos ohoho posla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 | |
Premium
|
Citiraj:
Moj Transparency, zaadnja svn verzija, ima 55mb, a ako me sjecanje dobro sluzi stari T! u Camelotu je bio daleko veci. Ja opet mislim da ovaj skin nece biti bas upotrebljiv, sve mi se cini da cu ga imati ono, za pokazati ![]()
![]() |
![]() |
#697 |
Guest
|
Meni će funkcionalnost skina ovisiti striktno o pogledu kao listi. Ne podnosim thumbove i ostale kerefeke koje su IMO funkcionalne ako imaš do 30 filmova, serija, ali sa prek 100 postaje sporo, natrpano i nefunkcionalno! |
![]() |
![]() |
#698 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Iako sam planirao prodat htpc, zbog ciganski ponuda sam odustao, samo sam prodao kućište i hladnjak i upiknuo sam TT lanboxa sa imonom. Nije mi kućište nešto preljepo, al taman ću ga moći zbuksat u policu ispod plazme Što se tiče skina ovog, lijepo izgleda i to je to, nevidim se baš da bih ga koristio na xbmc-u, T mi super odgovara
![]() |
#700 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
ajde mi molim te reci prije nego narucim koji od ova dva: ovaj ili ovaj koji ima i IR Emitter Wire - ne znam jel to potrebno!? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da ce ti obadva raditi bez problema, ali sacekaj jos potvrdu nekoga tko koristi takvo rjesenje!
![]() |
![]() |
#703 |
Premium
|
Mala demonstracija novog patcha XBMC on iMON i novog polarizacijskog filtera. Sad je pozadina tamnija cak i od originala. Snimano je u potpunom mraku!
![]() |
#704 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Dva pitanja ...amaterska ![]() 1. Kako u izborniku "videos" maknuti mape koju sam stavio da sadrži filmove? 2. Kako birati filmove po mapama u izborniku 'Movies'. Navikao sam na korištenje / raspored filmova po mapama i... iako sam oduševljen izgledom kad uđem u 'Movies' , s malo više mapa (bolje rečeno s nekoliko diskova) , to je nočna mora u pronalasku što želim gledat.
![]() |
#705 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ugasi library prikaz preko Left edge context menija meni na lijevoj ivici ekrana Citiraj:
Moze se tu nabaciti par malih tipova, mada si vjerovatno i sam nasao neke od njih! Mozes i dalje uzivati u izgledu izbornika i dr. ljepotama koje pruzaju Librarys, a znacajno ces ubrzati pretragu Ne znam sta koristis daljinski ili tipkovnicu? Ako koristis tipovnicu, filmove slazes po abecedi, stiskom na odredjenu tipku/slovo XBMC skace na prvi film pod tim slovom. Ako koristis daljinac postoji SMStap pa se numeriki dio ponasa kao tipkovnica mobitela. Po njoj tada mozes brzinski tapirati pocetno slovo filma, a xbmc automatski skace na prvi koji je pod tim slovom. Prolistaj malo unazad, postavljao sam ga vec. Ali najzgodnija solucija po mome je da, kao sto sam gore rekao, ugasi video prikaz i aktiviraj film i tv show izbornike. Zatim si dodas podizbornike u glavni izbornik za prikaz po mapama. Takodjer u podizbornik si mozes dodati recently added pa ce ti XBMC ulaskom u taj menu posloziti sav materijal kronoloski. Ti podizbornici su jako zgođušni, lako im se pristupa (klikom udesno) a moguce ih je podesiti da sluze svrsi, olaksaju pretragu i ubrzaju rad. Malo sam sad natrpao svega navrat/nanos, nisam kod kucee da ti poslikam kako se pretrage mogu namjestiti vrlo ucinkovito. S njima ces dobiti upravo ono sto ti trazis, ali neces biti primoran da ISKLJUCIS LIBRARY prikaz. Preko glavnog menija i podizbornika "datoteke" ulazis direktno u mape filmova (za to si trazio objasnjenje) Preko glavnog menija i izbornika "recently added" ulazis u kronoloski prikaz kad zelis odmah pregledati ono sto si nedavno dodao. I dalje su ti aktivne Librarys pa imas sadrzaj, slike i dr. Nabacim slike kasnije ... EDIT: U postavkama skina aktiviras podmeni/datoteke. Kade iz glavnog menija udjes u taj meni datoteke, u njemu dodaj source-a koliko ti srce zeli.(slika1) ... ja sam tu postavio datotecni prikaz za filmove i serije sa 2 diska te meni par bitnih foldera.(slika2) U podizbornike si mozes dodati i stream sadrzaje, a mozes sloziti da sam folder bude podmeni, kao kod mene crtani film, dokumentarni film i domaći film Recently added menijem pozivas Library prikaz poredan kornoloskim redom sto je korisno kod pregleda nedavno dodanog sadrzaja (slika3) ![]() ![]() ![]() Info i sadrzaji u datotecnom prikazu su sturi. (slika1) Na glavnom ekranu neces imati nista osim imena fajla, ali pozivanjem Info menija dobije se kompletan sadrzaj i ostale informacije (slika2) ![]() ![]() Sve se ovo odnosi i za meni TV serije i glazba. S time da u meniju tv serija ne mozes kreirati podmeni datoteke. Sto je i razumljivo jer nema nikakve svrhe.(slika1) Kod glazbe takodjer mozes napraviti da ti sam folder bude meni unutar podmenija. Kod mene Koncerti i Spotovi (slika2) ![]() ![]() To bi bilo to. Znaci kad zelis listati movie librarys udjes direktno u meni filmova. Ako zelis onaj prikaz datoteka za koji si napravio upit, otvoris si jednostavno podmeni klikom u desno i udjes u podizbornik datoteke, a ako zelis gledati nesto sto si nedavno dodao, da ga ne trazis u hrpetini filmova ili serija jednostavno odes preko podizbornika recently added na kronoloski prikaz p od tamo ga pokrenes. Logicno da ce biti medju prvima na listi.
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 13.02.2011. u 18:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel radi u XBMCu DVBT i DVBS ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Premium
|
![]() |
#709 |
Premium
|
a kak dodas putanje... pod Filmovima imam samo mogucnost dodavanja Favorita (bas mi i nisu jasni ti favoriti, gdje, kako, sto ![]() recimo zelim napraviti naziv foldera ''crtani filmovi' i onda mu staviti putanju na zadani folder, ali on meni daje mogucnost odabira nekakvih favorita?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Prvo dodaš folder crtanih filmova u favorite, i onda dodaš favorit u izbornik. Mislim da tako nekako ide
![]() |
![]() |
#711 | |
Premium
|
Citiraj:
-Da bi kreirao neki podmeni sa zadanom putanjom na neki xy folder to se radi pomocu FAVORITA -Da si odmah olaksas dodavanje foldera, aktiviraj si podmeni DATOTEKE pa mu DODAJ IZVOR i pridruzi mu cijelu putanju particije ili HDD-a. -Time si si otvorio mogucnost u jednostavan uvid u sadrzaj foldera, strukturu datoteka ili cijellih HDDova, a librarys i dalje ostaju funkcionalne. -Sad si kroz taj podmeni DATOTEKE dodaj željeni folder u FAVORITE preko context menija -Pa pod postavkama skina i meni edita dalje je vrlo jednostavno -filmovi / favorite 1/button lable (proizvoljno ime podmenija) / select favorite / odaberi onaj ranije izabrani favorit -to bi bilo to, jednostavno u tri koraka. Kada si kreirao podmeni folder koji si dodao u FAVORITE mozes slobodno obrisati -identican je postupak kod kreiranja vlastitog glavnog menija
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 15.02.2011. u 12:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Mislim da više on želi na glavnom izborniku da ima meni Filmovi i meni Crtani filmovi. A kako to točno složiti nemam pojma, pogotovo da posrče sve podatke pomoću scrapera |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Da bi i u vlastiti meni ili podmeni dodao scraper isti je postupak kao i kod dodavanja scrapera za filmove i serije Pitanje je svrhe i sadrzaja tih vlastitih menija, konkretno za crtice; scraper ce odraditi sve visoko buđetne crtice, ali crtane serijale tipa Dora, Timmy Time, Pokoyo ![]() Jedino da ih sam dodas na tvDB u sta cisto sumnjam ![]() Imam podizbornik/izbornik koncerti - dobijem vrlo lose rezultate bez obzira koji scraper upotrijebim. Niti jedan ti nece odraditi scraping onako dobro kako radi kod filmova i tv serija zbog same prirode sadrzaja. Dok dokumentarce vec hoce. Tu je vec puno bolje stanje
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 15.02.2011. u 13:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
![]() @ Ziiky i fre@k Svaka čast za trud i entuzijazam u ovoj temi, što neodustajete i ako treba 100puta odgovorit na isto pitanje nama gotovanima ![]()
![]() |
![]() |
#715 |
Guest
|
Suma Summarum :P Ljudovi, ako već toliko volite neki bend, super vam je određen dokumentarac, animirani film. Uzmite si 10 minuta vremena i dodajte na TVdb, odnosno movieDB... Ne morate sve glumce dodavati, odnosno glasove, ali barem nekak iskopat upotrebljivi fanart, poster, te plot summary :P |
![]() |
![]() |
#716 |
Premium
|
Ajd FaLa swima....sad je malo jasnije oko tih favorita ![]() a jel postoji kakva mogucnost da u Transparency skinu imamo opciju u glavnom meniju ili podmeniju filmova, HD movies, pa da on u to strpa sve sto je HD rezolucije... to sam pronasao u NEON skinu...nije losa fora, pa na jednom mjestu imas sve sto ti je u HD-u ![]() To mi djeluje vrlo prakticno, posto sam si video materijal odvojio na DVD ripove i generalno Div-x (mkv, xvid i ostalo..) Dakle...Movies (podmeni Div-x, DVd), Crtani (podmeni Div-x, DVD) itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Guest
|
U samom skinu nisam našao tu opciju. Ali ne vidim svrhu. Tak i onak ako imaš neki film, držat ćeš ga u najvećoj mogućoj kvaliteti. Ako nemaš u HD-u taj film, onda nije da imaš izbora pa ćeg ga pogledat u DIVX-u. |
![]() |
![]() |
#718 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Poceli su te flagove grupirati, pa zato neki skinovi imaju grupu Movies i HD Movies, mislim to meni nema smisla, kad iovako svi cekaju HD (bar tako mislim ![]() ![]()
![]() |
#719 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Meni je čisto dovoljna podjela da vidim o čemu se radi kad dođem na film, kad mi prebaci na plavu kutiju odmah znam na čemu sam ![]() Što se tiče svega u HD-u, mišljenja sam i toga se držim zasada da se neisplati svaki film pogledati u HD-u
![]() |
![]() |
#720 |
Premium
|
Takodjer, flagovi i boja kutije sasvim mi je dovoljan vid pruzanja nekih informacija o sadrzaju. Cak mislim da bi mi grupiranje u zasebne foldere otezalo pronalazak nekog sadrzaja. Di je sad, tu nije, onda mora biti tu. Gle, nama ga ni u ovoj grupi. Aha mora da sam ga obrisao ... nema smisla. Ja osobno kolekciju imam i nadogradjujem ju obavezno u HD-u uz must have dd ili dts. Nove filmove po mom ukusu cekam iskljucivo u HD-u uz DD/dts, a filmove koji su mi bezvrijedni prozvacem i u nekoj losijoj varijanti uz dd/dts ako postoji, a poslije gledanja lete vanka ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|