|
![]() |
#631 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#632 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#633 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Znam da su TV kartice podrzane kroz jedan neoficijelni build, samim time pretpostavljam i snimanje pomocu njih. Ali posto nemam TV karticu i tako sta mi netreba nisam imao razloga upustati se u to. Mozda je netko od ekipe sa foruma upuceniji. EDIT: A ha sat rec baci oko na ovo. Stream klijent koji podrzava šeranje. mozda se da upariti sa nekom TV karticom?!
![]() |
![]() |
#634 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
da to je sat rec ali nemogu da u XBMC-u nađem TuxBox Citat iz ovde " TuxBox Stream Klijent je ugrađen u XBMC Media Center, a to vam omogućuje da stream i Live TV i snimljeni video od vas Dreambox" |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Premium
|
<xml>
Prouci malo ovaj thread, regaj se, postavi tamo pitanje, najprije ces tamo saznati--> Citiraj:
TuxBox (Dreambox/DBox2) This type of media source will connect to a TuxBox Stream Server running on a Dreambox or DBox2 set-top-box with a Enigma Based TuxBox image, and it allows you to watch Live TV and already recorded shows directly from XBMC. Dreambox and DBox2 are stand-alone PVR/DVR (Personal Video Recorder/Digital Video Recorder) boxes for the European market. As a rival to the famous TiVo, Dreambox and DBox2 PVR/DVR box records TV (and schedule recoding) to their built-in hard drive and stores it there. Via the network-port built-in to Dreambox/DBox2 boxes they can share the stored video to a local-network. XBMC has a TuxBox Stream Client to browse and stream/play such shares over the network. Note: Please make sure you have also read the TuxBox in XBMC Guide article. PHP kod:
Prouci malo ovaj thread, regaj se, postavi tamo pitanje, najprije ces tamo saznati
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 23.01.2011. u 21:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Jedno brzinsko: ima kakav način za napraviti presortiravanje epizoda unutar određene sezone? Naime, za Firefly mi je stavio air date raspored unatoč tome što sam skinuo BR ripove koji imaju drugačiji raspored...jesam ponovo preskenirao i rekao u postavakama scrapera da uzima DVD order, ali ne pomaže... Tražio sam po raznoraznim xmlovima nekakav raspored, ali nisam našao. Jedino ima generlrano o seriji, glumci i sl. Rasporeda nema. Ukoliko eksportiran library dobijem za svaku epizodu nfo...ali što s time? Budem ručno prerasporedio nfo-ove da pašu samim mkvovima, ali šta sam time dobio? EDIT: uspio sam ga natjerat da preskenira ispočetka po treći put i ovaj put imam DVD raspored...kako? Nemam pojma. Očito sam negdje prvi put fulao neki korak... Zadnje izmijenjeno od: Oggy_Hr. 23.01.2011. u 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Guest
|
Ma, lako za firefly ![]() In ima ispod 20 epizoda. Mene šlag strefio i stvarno me zanima koja je budala radila redoslijed za http://thetvdb.com/?tab=seasonall&id=76168&lid=7 Onak S01E01 - The Cat & the Claw (Part 1) . . . S01E08 - The Cat & the Claw (Part 2) Ovo je prvi takav fail na koji sam naletio na tvdb-u. EDIT: Jel ima neki ne previše komplicirani način da koristim imdb kao scraper samo za batmana animated series? Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 24.01.2011. u 06:51. |
![]() |
![]() |
#638 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Meni pada na pamet jedan način; izbrisati seriju iz librarya, dodati novi source da gleda samo folder od te serije i potom scraper zadati da je imdb. No, to sam pokušao na svom Fireflyu, ali bez uspjeha. Ponovo je forsirao airdate order, unatoč što sam u parametrima TVDB scrapera zadao DVD order. Možda je ostalo nešto zapamčeno u libraryu. Nakon toga sam, nehotice, obrisao cijelu TV serije pa sam ispočetka sve serije prescana-irao i nakon toga je pokupio ispravan redoslijed. Kako, zašto? Nemam pojma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Premium
|
Citiraj:
* Dodaj preko addon managera scraper koji zelis * Udji preko Home screen-a u TV serije pa u izborniku koji se nalazi u lijevom rubu ekrana iskljuci Librarys * Context menu na seriju kojoj zelis promjeniti scraper, Set content i dodaj zeljeni scraper i rescan * Izadji van na Home screen i ponovo udji ili samo pokreni librarys iz rubnog izbornika ... i to bi trebalo biti to Ali kako dodati imDB scraper za tv serije posto je on za XBMC iskljucivo filmski scraper ![]() Jer ti kad dodas imDB preko Addon managera, pojavljuje ti se samo u izborniku movie scrapera, neces ga dobiti u izborniku tv scrapera. Budem jos proštudiro kad se naspavam ![]()
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 24.01.2011. u 09:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Guest
|
Thanks. Ne treba. Na kraju imao isti problem kao i Oggy ![]() Nakon kaj sam promjenio scraper na neki drugi, pa opet vrati na tvdb mi je konačno preslagao po DVD orderu sve, te je batman ispao kak spada isto ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#641 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
mad duke, odi na imdb kopiraj link > otvori notepad > ukucaj ime serije nakraju dodaj ".nfo" ubaci to gdje su serije > kad uplais xbmc obrisi iz librarya tu seriju /crtic nakon toga napravi update i onda bi morao povuci podatke iz nfo-a tj. s imdb linka ja sam tako radio no nemoj me drzat za rijec dali ce raditi probaj dodat bilo koju seriju i preimenovat ju pa samo isprobati, nije bitno kakav fajl koristis napravi kompletnu putanju: Serija: -Sezona X --Serija SxxExx EDIT: sad sam procitao da je ispalo sve ok, no mozda nekom pomgne ovo od gore pa nek ostane
![]() |
#643 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Premium
|
Pa jednostavnije ti je sa onim reg modom, sta ce ti dodatni programi Postavi u start meniju da se XBMC starta sa shift+ctrl+x Pa dodaj ovaj reg
![]() |
#646 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Shift+Ctrl+X nije kratica za Media Centar ili Start. Kad instaliram Powercinemu na Start ili Media centar se PowerCinema. Koja je tipkovnična kratica za tu tipku na daljincu?
![]() |
![]() |
#647 |
Premium
|
Jesi dodao reg key? Da, shift+ctrl+x nije kratica za MC po defaultu, ali ga onaj reg key mod napravi da bude. Koja je to verzija mce-a? Ovo znam da radi sa original verzijom, a citao sam da je mod "osjetljiv" i neradi bas sa svim daljincima. Poprati ovaj thread, tu sve pise
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 25.01.2011. u 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jedan daljinac je od Gigabytove TV kartice. a drugi je ovaj gore jeftinjak za 5$. Koja je verzija nemam pojma. U XBCMu mi sve tipke savršeno rade, ali jedino mi fali da sa daljincem iz winsa dignem XBMC.
![]() |
#649 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Ja sam sebi na svojih 4-5 programibilnih složio paljenje xbmc-a, otvaranje cd roma, gašenje monitora i alt+f4 ![]()
![]() |
![]() |
#650 |
Premium
|
![]() |
#652 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ili ako imaš iphone, snimi si remotex, pa preko njega imaš odličan daljinski |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Premium
|
Kolegama sa iMON vfd/lcd Zadnji iMON driver + patch iMONonXBMC Display sve korisnoće sa XBMC-a na iMON vfd-u Prilikazuje trenutnu poziciju, prikazuje kretanje po izbornicima, prikazuje ime filma, pjesme, slike, prikazuje bas sve.
![]() |
#654 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() FaLa za info... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ako se radi o DTS ili slicnom audio zapisu nije moguce smanjiti zvuk na +/- pise ti skroz gore da zvuk nije moguce smanjiti, nego mozes smanjiti zvuk preko kucnog kina ili samih zvucnika
![]() |
#657 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#658 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mjesto da su flexibilni oni tvrdoglavi ko mazge! Jeste probali patch? Kad ugasis XBMC da li ti se text prebaci nazad na sat/idle text ili ti kao i meni na lcd-u ostane zamrznut zadnji ispis?
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 31.01.2011. u 21:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#659 | |
Premium
|
Citiraj:
imam prikaz komandi na displayu, ali prikaz pjesme, filma...vremena filma...nema..koristim VFD i u gornjem redu pise XBMC (Stop) a u donjem 0:00:00/0:00:00 i to je to ![]() kada ugasim XBMC, ponovo se vrati postavka iMONa..prikaz sata i datuma.. malo sam gledao po forumima i ima nas dosta sa istim problemom ![]() treba jos pricekati malo da se program razvije...ipak je jos beta.. Zadnje izmijenjeno od: robee. 31.01.2011. u 23:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Premium
|
Jesi procitao i isao po read me uputstvima? U iMON manageru makni kvacicu sa XBMC podrske jer taj XBMC(stop) je kreacija iMON managera. Koji je to tocno VFD?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|