|
![]() |
#3391 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
nema Ziikya.. ![]() jel mi moze neko rec ko ima iskustva sa IPTV listama zasto mi nece vrtit ni jednu? skinuo sve sta treba iz superrepo-a,. napravio listu na pastbin stranici, ubacio u onaj addon (koji sad neznam kako se zove) i nezeli pokrenut ni jedan stream.. streamovi rade jer mi ih na kompu vrti.. jel ima mozda neki drugi addon koji vrti IPTV liste? nije mi jasno jer koliko vidim sve sam napravio kako treba..
![]() |
#3392 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Na terenu sam ... Aj ovako ... N00b prof sistemom ![]() Prije nego sto krenes sa onim postupkom; kad udjes u kodi addon manager, u lijevom skočnom prozoru ONEMOGUCI autoupdate! A kad krenes sa onim postupkom, sve skidas iz fusion-a pomocu addon installera. Ne koristi neke trece repo-e.
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 06.03.2016. u 15:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3393 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
@ziiky,toliki noob ipak nisam, probao sam i tu varijantu, onemogucio autoupdate, deinstalirao sve, pobrisao sve sa es file iz packagea, obrisao cache, instalirao natko repo, ceoatia ondemabd i stalno mi odmah instalira live 0.1.24.....neka proba jos tko mozda, al eto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3395 |
Premium
|
Sry, nisam tako mislio, vec sam zelio reci da sam isprobao sve opcije koje si ki rekao ....cak sam uspio skinut neku verziju live 1.11 mslim i umetnuti je direktno u direktorij kodija, obrisati cache i sve, al niti dalje nije radilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3396 |
Premium
|
Testirao sam i na win i na androidu. Prvo ide 0.0.5 verzija nakon cega se kodi autoupdate-a na 0.1.24 Nebitno. Poslati cu ti zip cim dodjem kuci. Morati ces ga rucno zamjeniti. Daj mail u inbox
![]() |
#3397 | |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Btw. koji VPN koristiš? Ima li nešto besplatno a dobro? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3398 |
Premium
|
naletio na zanimljiv ap Kodi kao Android launcher ... vidim sa su podrzane sve varijante kodija, novo, staro ... https://play.google.com/store/apps/d...n.xbmclauncher Android aplikacijama se pristupa kroz kodi/programs/android apps
![]() |
#3399 |
Premium
|
Eto, mali update, stavi liveresolver 0.0.5 i dalje ista stvar,tsko da se nazalost pretpostavljam da se slazem s ostatkom da je nipak u tcomu krivica... sto se vpna tice probao sam onaj flash vpn i slicne i stvar funkcionira relativno dobro,zna sw dogoditi dnom u 15min da bufferira, al to nje nwmjerljivo kao bez njega gdje radi 20-3psec ili manje i opet buffering .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3400 |
Mindfreak
|
probaj touchVPN
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3403 |
Premium
|
Da gledao sam, moze i vip, al onda se bojim onog, da mi ne dodiiele losiju nparicu, ova sama po sebibje bu banani a ako predjem na drugog, bojim se da bu bjos i gore... budem se zafrkavao s vpnom i to jeto, sto sad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3404 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3406 |
Premium
|
Svi vi koji ste na tcomu i nimate problem sa streamanjem, jeste probali unblocr addon za kodi, pokrece se automatski s kodijem... meni je danas jedan trenutak radio odlicno, drugi put je strajkao.... free je 7dana, kon tog je poligodisnje 10funti..sto i nije previse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3407 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Uzmi VPN i riješen problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3408 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
quasar unoffical repo jel radi kome? instalirao na kodi 16.1 i ne worka a quasar sam instalirao sa njhovbog offical sajta jerbo baca da nema linkova.. paaa našao the lastest .. ja nasao prvo 1.0.0 verziju pa naravno ne worka.. sad je 1.0.3 Zadnje izmijenjeno od: dadoremix. 09.03.2016. u 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3410 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Upravo i ja gledam Quasara, čak ga je i updejto. Ako ti baca no link found možda se deamon nije digao ili nemaš providere. A i dosta ljudi se žali na Kodi 16.1, kud si to išao stavljat. Vrati se nazad na 16 oficial. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3411 |
Premium
|
bio na 15.2 pa se zahebo na 16 .. sad je ovaj 16.1 ok Rc1 ma glavna stvar mi je filmovi i serije na NAS-u ali sad malo se igram sa quasarom, pa da ženu odselim tamo da vise po torentima ne visim i skidam njene serije CSI, NCIS, Castle, itd itd.. koji provider najbolje stavit ? 1 ili vise njih ? Zadnje izmijenjeno od: dadoremix. 09.03.2016. u 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3412 |
Premium
|
Uz quadar moras instalirati providere. Odgovori nam na gornja pitanja da mozemo dalje?! Ako imas providere, sljedece sto moze basati taj error; moras cekati da se quasarov deamon "podigne"; sto rece rimtutuki ...
![]() |
#3413 |
Mindfreak
|
yup dzabe ti Quasar ako nisi stavio odakle ce skidat.. ![]() btw ja sam frknuo Kodi na novo danas i sad polako slazem sta mi treba, prije je bilo sve zbrda zdola i vec se sad vidi razlika u brzini.. ![]()
![]() |
#3414 |
Premium
|
ajd malo refresh lupajte ocito napokate tabove i onda lagano odgovarat, a ja več editirao post unofical repo sam stari stavio 1.0.0 pa nasao 1.03 koji sad radi koji provider je dovoljan ili treba sve njih nalupat ? rarbag dovoljan? znam da sam jedno vrijeme na njemu torente skidao žbones, castle, criminal minds, csi cyber, csi las vegas, hawai five, modern family, NCIS, NCIS LA, Rizzoli and isles, supergirl, simpsoni (ali to se radi arhiva), big bang theory i X files ![]() tako da, imam šta da klikam na torentaj, seed nije problem 50/10 Mbit, ali već mi je tlaka svaki dan posjećivat torrent stranice pa skidaj, pa kad ode u 9.x ratio odfakat ga, mada sve to radi NSA zyxell 320n |
![]() |
![]() |
![]() |
#3415 |
Premium
|
Tapatalk ne reagira na edit. Bolje pisi ispod Listaj unazad par stranica, nedavno smo stavili linkove githuba od skirmyera bla bla (razvij@ quasar) i MC Provider github pa njih nafrisko ubaci u kodi. S providerima nemoj pretjerivati, stavi one najjace: pb,tz,ka,ez,rar itd.
![]() |
#3416 |
Premium
|
stavio rarbag i dobro je za sad naravno, sad jos jedan happy problem stavio sam si iptv simple 2 addon za iptv i onaj link što je netko stavio iptv.kodi.com.hr hrt radi super.. rtl 2 buferira svakih par sekundi.. nije valjda da je to do THT-a ? kojeg v idim da se spominao da je kao problem.. zašto onda njihovi kanali rade ok ? onda necu vise editirat posteve. nego nabivat nove.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3417 |
Premium
|
Nemam pojma. Kolege.imaju slicne probleme. Probaj natkov addon croatia on demand. Stavi 4-6 vise providera. Jedan je, ovisno o postavkama, ponekad malo. U postavkama quasara iskljuci automatsko pokretanje pa ces moci birati kvalitetu.
![]() |
#3418 |
Premium
|
aaa sjetio sam se.. kad je kodi jos bio 12.x sam se igrao time, i bogme još nisu popravili taj buffer od onda evo lijeka.. nasao i primjenio sad radi http://kodinewbies.com/2015/11/09/ko...roblems-fixed/ treba adv advanced fajl napravit htio sam copy paste ovamo, ali nesto se blesira.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3420 |
Premium
|
Kruzi mi rss na home screenu, ali nisam gledao. O cemu se radi?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|