|
![]() |
#3331 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Sto se tv-a tice ja koristim sljedecu adresu: http://iptv.kodi.com.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#3332 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
Pozdrav.. Quasar se nalazi u kojem tocno repo-u? Hvala..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3333 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
To vise ni sam Bog ne zna ![]() Samo ga ubaci u search addon instalera. Povuci ce i odgovarajuci repo. Imas ga i u ichuncks repou, a i kao zaseban quasar unofficial repo. Bolje ga stavi preko scakemyer-ovog quasar githuba. Tamo je quasar recimo u 0.9.25verziji dok je u fusion repo jos uvijek 0.9.23. Na mobu sam, linkove dodam kasnije ili listaj unatrag, netko je stavljao github linkove i quasara i MCs providera
![]() |
#3335 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
meni provajdere nije tija instalirat cak ni nakon clean installa kodija 16, mora san rucno jedan po jedan...btw, evo moji video addoni iako quasar koristim najvise; exodus genesis neokino quasar salts the royal we velocity ima jos neki da je vrijedan spomena ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3337 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Skidaš ovaj od 66mb. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3339 | |
Premium
|
Citiraj:
https://github.com/mancuniancol?tab=repositories
![]() |
![]() |
#3340 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Croatia on demand programi mi stalno bufferiraju na boxu, na kompu sve ok radi,media player je vezan lanom....ima ko kakvu ideju? Radi 20sec, pa bufferira 5-6sek i tako u krug.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3341 | |
Mindfreak
|
Citiraj:
ovdje nemas bikerdays kanale..
![]() |
![]() |
#3343 |
Premium
|
Da da tcom,nazalost nista drugo nike doatupni kod mene, i fala bogu da i ovo radi kako spada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3344 |
Mindfreak
|
cudno je da ti na kompu radi a na boxu ne, mene je zajebavalo svuda pa i na mobitelu.. i ja sam na selu i mislio sam da moze samo Tcom ali nije istina, evo me na VIP-u, brzina ko i kod ovih lopova , 10MB.. nema vise bufferinga, History mi se vrti 0-24.. raspitaj se malo koliko imas ugovor i makni se sta prije, da ne kazem jos da mi je racun manji za 100kuna..
![]() |
#3345 |
Premium
|
Nazalost isprobao sve, zvao sve, i dostupan je tcom do 4mb, sto i dobivam i malo vise ,parica podnoai do max 7mbita, tako da srvarno banana...nema druge, daleko od centrale u sumi cca 3.5km od centrale tako da sam zahvalan i za ovo nazalost... s demenda hrvatske kanale mi vrti normalno, al ove reality i ostale stalno bufferira |
![]() |
![]() |
![]() |
#3346 |
Mindfreak
|
e onda prijatelju mislim da ti bas nema spasa, plus ovi rade taj throttling namjerno izgleda.. ma 99% sam siguran jer smo dosli do tog zakljucka na Kodi forumu, cak imamo i neku insajdersku potvrdu da je to istina.. svi koji smo bili na Tcomu smo imali taj problem..
![]() |
#3349 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
aj nemojte se ljutit, ali koa bi se kome dalo da mi da preciznije upute kako staviti Croatia on demand addon, nisam isao googlati, ali nekako sumnjam da je previse popularno pa reko da pitam direkt ovdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3350 | |
Mindfreak
|
Citiraj:
@gabre evo ti link sa mog drajva: https://drive.google.com/file/d/0BzO...p=docslist_api skini, ubaci na usb ili sd, zatim u system pa dodaci, instaliraj iz zip datoteke i to je to, nakon toga ides na instaliraj iz repozitorija i tamo imas COD, Castaway i jos neke addonove od Natka..
![]() |
![]() |
#3351 | |
Premium
|
Citiraj:
Instaliras ga isto kao genesis, quasar, exodus i ostale. Addon instaler i deri. Imas i onaj njihov konfigurator, ali on ti stavi sve i svasta.
![]() |
![]() |
#3352 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3354 | |
Guest
|
Citiraj:
Ako da, unutra ti je. Ako ne, onda: skineš natko 1412 repo sa ove stranice, recimo, zapamti putanju do njega i onda slijediš ove upute. To je jedan od načina. EDIT: Eee, pretekli me jesu, ali sam dao najdetaljnije upute ![]() ![]() @Isalopek: i meni jučer ista stvar se dogodila u firmi na kompu...nema zemaljske antene (podrum zgrade bez instalacija) a imamo internet, tako da... ![]() Uglavnom, na PC-u radi k'o zmaj, a u isto vrijeme orange pi pc trza ko blesav...nego, da ti nisi na openelecu? Jer ja jesam, a nismo na t-comu... Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 04.03.2016. u 22:17. |
|
![]() |
![]() |
#3355 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Deinstaliraj cod Deinstaliraj i natkov castaway, ako ga imas da te ne zayebava u sljedecim koracima Sad Deinstaliraj "liveresolver" Nakon deinstalacije "cod-a" liveresolver ce biti u: Sistem/addons/system/orphanded depandencies Ugasi kodi. Sa ES file explorerom odi u kodijev folder. U ES (ako nisi) omoguci vidljivost skrivenih foldera: Nalazi se u: android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi(skriven je)/addons/packages Obrisi sve zipove vezane za croatia on demand i sve pluginove i script.module sa liveresolver u imenu i koje imas. Otvori kodi i ako nisi, preko fusion/addon instalera stavi "maintenance tool" pa u "system tweaks" omoguci "zero cache" Instaliraj ponovo croatia on demand preko fusion/addon instalera i probaj dal sad rade reality?!
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 04.03.2016. u 23:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3360 |
Premium
|
0.1.24 |
![]() |
![]() |
|