|
![]() |
#1081 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Yep, ali trazi 10.5.7 AFAIK ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#1082 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ta ima aktivno hladjenje i još uvijek je s 450 kn malo preskupa za moje potrebe. Dakle da li ima koja do 350 kn da je podržana? Da li bi ova bila podržana? http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1130117 Ciljao sam prije mjesec dva na Sapphire HD 2400 al ih nema vise nigdje:-( Molio bih preporuke dakle za skromnu grafičku koja će bit podržana. Naginjem nekako ATI-ju ( možda bezrazložno).... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#1084 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Momci jel moze pomoc. Pokusao sam pokrenut OS 10.5.5 na VMware-u, no bezuspjesno. Koristio sam iATKOS 5i 10.5.5 te TOH_CDBOOT za p35 maticne. Uspio sam ga natjerat da se installira na Virtualni disk, te se nakon toga "restartao". Poslije toga vise nemogu uc na taj disk, cijelo vrijeme mi se restarta. Pokusavao sam izmjenjivat izmedju ona 2 .iso file-a gore navedena, nista. Pri instalaciji sam morao otvorit advanced setup i upisat -v da bi se installiralo, to sam i sad pokusao ali bezuspjesno. Pojavi se slika Apple-ovog loga i 1 sec nakon toga se restarta. Googlao sam ali bezuspjesno, pa ako je netko ima slican problem, na pravoj ili virtualnoj masini, neka javi! hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
#1085 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1087 |
All rights reversed
Datum registracije: Jan 2009
|
http://netkas.org/?p=84 U tekstu piše da treba minimalno 10.5.6, ali u jednom komentaru piše da 4870 radi i sa 10.5.5. |
![]() |
![]() |
#1088 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Također, Nvidia je malo bolje podržana kad je OSX u pitanju pa razmisli i o već predloženoj rabljenoj 7300 ![]()
![]() |
#1089 | ||
Prečupavi mod
|
Pricam o pravom Macu... i meni rade 8800GTS 640 i 7300GT na hackintoshu kak spada. Citiraj:
![]() Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
||
![]() |
![]() |
#1090 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Hvala unknown, potrazit cu sutra pa javim ako nadjem stogod pametno. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1092 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
molio bih pomoc ak netko zna, imam 2 harda,na jednom je win 7,a na drugi cu stavi osx retail. sto se instalacije tice znam sve. ja bih dual boot,no winsi su mi instalirani bez da je sata ahci bio ukljucen,a osx moram instalirat sa ukljucenim. jel mogu to nekak rijesit bez reinstaliravanja winsa? ako ne,jel moze netko rec kak da najjednostavnije rijesim dual boot? kojim postupkom instaliravat kaj i koji bootloader koristit.. |
![]() |
![]() |
#1093 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1095 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#1096 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
nemam nista na ide,sve je sata. svaki put dosad sam radio sa ukljucenim ahci-jem jer je u svim guide-ima pisalo da treba bit ukljucen. od distri mogu skoro sve,tj sve koje sam probo(ideneb,kalyway,ipc,leo4all,itd) sad zelim napravit retail install i imam sve potrebno za to. na hardu trenutno imam win 7 instaliran i necu to micat zbog igri(inace bi odavno bio na os x-u),drugi hard stize u srijedu i zelim napravit dual boot. konfa je u moj komp pa pogledaj ak te zanima. |
![]() |
![]() |
#1097 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ok, odlucim ja nakon nekog vremena opet staviti osx gore, iDeneb 10.5.6., i to na laptop HP 6720s no, kad pokrenem installer, odem na disk utility, tamo vidim tri particije, na jednoj su mi Win Xp, jedna Storage, te treća koju sam u windowsima napravio za osx, 20Gb, formatirano u FAT32, kao primary. Sve napravljeno iz Acronis DIsk Directora.. no, disk utility vidi sve, ok, no kad nastavim instalaciju, ne prepoznaje uopce disk... nijednu particiju... u Biosu od laptopa nemam nikakvih opcija, mogu samo pod Sata mode, uključiti/ugasiti : nativa/disabled.. ni sa jednim ne funkcionira... any ideas, ili da idem tražiti dalje neku drugu distru, a usput može i savjet koja još postoji...? inače na kompu iz Moj sig mi iDeneb nije htio raditi, a iAtkos iz prve bez problema.. no tu se radilo o 10.5.5 verziji... |
![]() |
![]() |
#1098 |
Prečupavi mod
|
Moras u Disk Utility-u tu particiju formatirati kao Mac OS extended journaled da bi je installer kasnije vidio.
![]() |
![]() |
#1099 |
Lika u mom srcu
|
ništa, ne vidim način da formatiram samo jednu particiju, mogu napraviti Erase te particije, no format mogu samo na cijeli disk.. a to nikako ne mogu. Imam stvari na njemu... odnosno, on prepoznaje 3 particije, no format bi se odnosio na sve 3... |
![]() |
![]() |
#1100 |
Prečupavi mod
|
Da, erase-aj ju u tom FS-u. Znaci, s lijeve strane klikni tu particiju i onda s desne ides na Erase. Naravski, backupiraj si taj cijeli disk za nedobog ![]()
![]() |
![]() |
#1101 |
Lika u mom srcu
|
da, shvaćam, no to i radim cijelo vrijeme i ne prepoznaje disk kad treba onaj sljedeći ekran izbaciti moguće lokacije za instalaciju... jedino mi izbaci dvd instalacijski od samog ideneba ![]() više puta sam uspješno stavljao osx na komp, no na ovaj laptop, ista procedura ne funkcionira... nemam pojma zašto... ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
e ovako ljudi, kakva je situacija sa stavljanjem mac osa na laptop hp 6730s sa integriranom 4500 intelušom. u smislu, ima li zvuka/bugovi i slično prvenstveno bi mi trebao mac os zbog programa "Logic Studio 8" , znaci funkcionalan zvuk u potpunosti... malo sam padobranac al nema isusa da citam 37 str, thx
#1103 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
#1104 |
All rights reversed
|
Vjerojatno će radit ali bez QE/CI. |
![]() |
![]() |
#1107 |
All rights reversed
|
|
![]() |
![]() |
#1108 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1109 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pitanje za OSX zanlce ![]() Imam na jednom kompu dual boot, OSX + XP. Zanima me da li je moguće napraviti u OSX-u s nekim virtualizacijsim softwareom, da se iz OSXa vidi ta ''živa'' instalacija win xp? Drugim riječima, da li mogu instalirane win xp na neki način vidjeti i koristiti iz OSX-a, bez da restartam računalo i ulazim u samu instalaciju win xp-a? Ako da, koji software preporučate? Zahvaljujem ![]()
#1110 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|