|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
evo ovaj ekran dobijem i kad formatiram disc jedino mi ovo ostaje http://img147.imageshack.us/my.php?i...sc00920kj6.jpg |
![]() |
![]() |
#602 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Kext za grafu potražiš ovdje: http://forum.insanelymac.com/index.php?showforum=151 Eventalno možeš probat instalirat iDeneb 10.5.5., on ima brdo drivera već u instalaciji, ali ja nisam imao uspjeha s njim na ovoj DFI ploči, tako da... @deskjett, ovakvu poruku još nisa vidio, vjerojatno nisi dobro formatirao hard ili particiju. Bolje je instalirati na cijeli formatirani disk, ali ide i na particiju, poželjno je da je primarna. Formatiraš iz windowsa ili iz neke linux distribucije u fat32, i u instalaciji OSXa formatiraš s disk utility u HFS+ journaled Odmah nakon formatiranja, ako je bilo uspoješno, trebao bi dolje lijevo vidjeti da je disk ili particija mounted. nakon toga zatvoriš disk utility i dalje ti instalacija sama nudi hard/particiju za instaliranje. Velim, ako si dobro formatirao ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#604 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Probaj onda odvrtit check (nemoj ić na SKIP). Isto tako formatiraj cijeli HDD u HFS. BTW ljudi nemojte koristit ImageShack ako mislite na Mac ić, jednostavno je grijeh ![]() |
||
![]() |
![]() |
#605 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pomoć kako da napravim ako je moguče iz XP-a HFS+ journaled. Kalyway 10.5.2 mi vidi NTFS I FAT32 particije ali na 32 minute error u instalaciji i kaže da pokušam ponovo, a kod iDeneb v1.3 10.5.5 kada mi nudi gdje instalirati nema diska ni particija. Pržilicu sam rješio tako da sam je očistio od prašine provjerio sam i jeli pin na master i bio je znači prašina svašta. |
![]() |
![]() |
#606 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ej ja sam isto bio dobio tu poruku. Radilo se o iDenebu i problem je bio kad nebi checkirao DVD, i onda bi se instalacija zbrejkala. Probaj onda odvrtit check (nemoj ić na SKIP). Isto tako formatiraj cijeli HDD u HFS. daj molim te pojasni mi ovo (checkirati dvd)?? meni se to pojavi nakon onog prvog screen-a, znaci onaj sivi sa jabukom, sljedece je sto dobije to sa slike?? |
![]() |
![]() |
#607 | |
Banned
|
Nemožeš koliko ja znam! Citiraj:
Aha, znači ne počme ti instalacija uopće? |
|
![]() |
![]() |
#609 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#610 |
Premium
|
Jesam zlato moje ali kada izbrišem particiju ona je izbrisana i nemogu je formatirati nikako. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#612 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#613 |
Premium
|
Uspio sam instalirati ali sam morao ponovo spržiti sa diska sve 4 distre koje imam i to na najmanjoj brzini, to sam napravio i prvi puta valjda dvd nevaljaju prvi su billi od philipsa a sada sa Imationa sve radi ok! Jedino sam zabrljao sa boot loaderom tj nisam ga stavio ali to je moja greška. ![]() |
![]() |
![]() |
#614 | ||
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#619 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#621 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#623 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#624 | |
Premium
|
Citiraj:
Idem probati pa se čujemo! |
|
![]() |
![]() |
#625 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#627 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#629 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ljudi, instalirao i leo4allv41 i ideneb, ali samo restart bude nakon nekoga vremena, odabrao sam neke drivere,ali za ati nema...skuzio sam za zvuk i mrezu ali kernel,ili nforce drivere, to neznam sto da uzmem, old nforce, ili nforce sa sata dvd-om kojeg nemam.. Kako da ubacim kext za ati x700,ako mi neradi gui? kako da vise udjem u gui,,, |
![]() |
![]() |
#630 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ako sam dobro skužio, nisi uspješno instalirao i ušao u OSX? Pretpostavljam da ne čim pišeš da ti ne radi GUI. Kernel moraš odabrati samo jedan, i to onaj za koji ti piše da radi s AMD procesorima. Ako ih staviš više garant ti neće raditi. Chipset odaberi old nforce ako nemaš sata dvd. Chipset moraš instalirati da bi ti OSX proradio. Moraš ponekad malo eksperimentirati dok ne nađeš onaj koji kod tebe radi. Kad uspiješ instalirati i ući u OSX kekxtove ćeš najlakše ubaciti pomoću programa kext helper ili osx86tools. Oba imaju opciju instalacije kextova. A možeškext i ručno instalirati iz terminala ![]() @hardflat, easyBCD najnormalnije radi i u winxp...
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 30.11.2008. u 12:42. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|