|
![]() |
#571 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#572 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
meni iDnenb 1.3 10.5.5 definitivno ne radi, dok mi kallyway 10.5.2., radi iz prve... samo da još skužim kako metnuti update-ove i nać drivere za grafu... ati3870. ako netko ima, nek javi :9 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
http://forum.insanelymac.com/index.p...0&st=0&start=0 Ako si stavio neki kext za grafu makni ga prije nego ovo radiš. Što se updateova tiče, također na insanelymacu imaš nekoliko alata koji ti updateaju Leoparda. Probaj naći onaj koji najviše odgovara tvom kompu.
![]() |
#575 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#577 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mountaj iDeneb installacijski DVD ili ga ubaci u drive. Upali Finder. Ukljuci prikazivanje invisible fajlova pomocu ove ikonice: ![]() Finder ce se reloadati, nek te to ne zbuni. Upali ga opet. Surfaj po install DVD-u, otprilike po ovom pathu dok ne nadjes nesto vezano za ATI kextove: ![]() Pokreni OSX86tool (upisi to u Spotlight i lupi Enter), pa preko njega instaliraj kextove (ako postoje samo kextovi za graficku, a ne neki installer). Ako postoji instaler, pokreni njega.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Baja sve sam napravio školski od particije do bootanja instalacija se pokrene i pojavi se jabuka nakon par sekundi i znak zabrane. Posuditi ču od frenda vanjsku pržu pa probati, javim kako je prošlo. P.S. Što je bolje koristiti usb ili ps2 miša i tipkovnicu, mada vjerujem da to nema nikakve veze. |
![]() |
![]() |
#579 | ||
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
@Gabre SU ti sve objasni ![]() Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 27.11.2008. u 09:44. |
||
![]() |
![]() |
#580 |
Premium
|
@Baja, pa nije baš tako što se tiče USB ili PS2 miša, uglavnom je USB miš kompatibilniji. Kolko sam vidio na IM dosta ljudi je za PS2 miš moralo stavljati fix koji ne dolazi sa svim instalacijama. @hardflat, pokreni OSX koji tib zapinje u single user i verbose modu - kod bootanja pritisni neku tipku za advanced boot options i utipkaj -s -v pa stisni enter. Time ćeš pokrenuti sustav u tekstualnoj formi i ispisat će ti grešku do koje dolazi, da znaš u čemu je problem.
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#582 |
Prečupavi mod
|
PS2 zna zbilja imati problema, meni sere PS2 tipkovnica (zna se "zaglaviti" tipka, doduse ne fizicki nego tu i tamo znam dobiti umjesto "s" "ssssss" i slicno). Danas mi stize USB aluminusha pa ce i to biti rijeseno ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#583 | |
Premium
|
Citiraj:
IOATA controler device blocking bus Phy connection faield status =0x00000000 |
|
![]() |
![]() |
#584 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jesi probao kaj ti je Baja napisao? Jesi instalirao na partciju ili si cijeli hard formatirao HFS+? Ako to ne prolazi, savjetujem da probaš neku drugu OSX86 instalaciju. S Asrockicama su nekako najbolje prolazile Zephyroth AMD 10.5.2 ili Leo4all varijante ![]() Iz nekog čudnog razloga kod mene iDeneb ne prolazi...
![]() |
#585 | |
Prečupavi mod
|
Da bi dojam OS X-a bio potpun, potrebno je pocastiti se sa novom tipkovnicom ![]() ![]() Usporedba nove ljepotice i stare BTC krshine ![]() ![]() Tipkovnica ima prakticno smjesten USB konektor za misonju ili USB stick (sa svake strane tipkovnice, ukupno 2 komada): ![]() I jedna makro snimka da dobijete predodzbu o savrsenoj zavrsnoj obradi: ![]() Cijena je nemala - 400kn, ali s obzirom da tipkovnica uspjesno prezivljava zaljevanje kolom (probao, nenamjerno, dvaput), punjenje pepelom i relativno se lako cisti i odrzava, uz savrsen (meni) osjecaj pri tipkanju uopce nisam razmisljao o cijeni. Naravno, sve dodatne OS X funkcijske tipke rade kako treba (Eject DVD, Volume up/down, mute). Nekome bi mogla zasmetati nesto manja tipka Return (Enter), te hladni osjecaj aluminija onima kojima cirkulacija u rukama nije bas naj-naj ![]() Prilikom prikapcanja nove malecke u software update-u ce se pojaviti Aluminum Keyboard Firmware Update 1.0: ![]() Nakon update-a firmwarea, sve radi kako treba, a sam apdejt rjesava prilicno iritantan issue: Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
#586 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
pozz, evo pratim dosta ovu temu! malo prije pokusao instalirati ideben 10.5.5 i nakon prvog ucitavanja (znaci ekrana sa jabukom) pojavi se onaj drugi i dalje nece, formatiram disc u mac os extended (journaled) i pokaze da je disc ok i dalje nemam nista za raditi osim restartati ili ugasiti komp? grijesim li odma na startu ili ideben nece na moj komp?? gigabyte p35-ds4(2.1) e2180, ati 3850(512)mb, kingmax 2x1gb(800mhz) 250gb maxor i hitachi 160gb sve sata i przilica sata?? |
![]() |
![]() |
#587 |
Prečupavi mod
|
Koji "drugi" i definiraj "nece"? Pretpostavljam da si formatirao disk u Disk Utility-u i ne znas kaj dalje? Zatvori disk utlilty i trebao bi ti ponuditi mjesto na koje zelis instalirati OS X, odaberes disk koji si upravo formatirao i vozi dalje...
![]() |
![]() |
#588 |
Guest
|
@ ^SuperUnknown^ Jel ta tipkovnica "ista" kao ona na Airu? Pitam sto se tice hoda tipki i opcenito osjecaja? Kakav ti je osjecaj vezan uz dugotrajnost? Mislim naravno poglavito na tipke (posto su kinda kljucan dio tipkovnice ![]() |
![]() |
#589 |
Prečupavi mod
|
Nisam probao Air, ali trebala bi biti ista. Po osjecaju mi je najslicnija predzadnjoj generaciji Macbookova, dakle, precizan i kratki hod tipki sa taman feedbacka toliko da znas da si pritisnuo tipku ![]() ![]() ![]() Btw, konacno je i sluzbeno vani beta uTorrenta ![]() http://mac.utorrent.com/beta
![]() |
![]() |
#590 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#591 | ||||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Pa jesi napravio što sam ti preporučio? |
||||
![]() |
![]() |
#593 |
Prečupavi mod
|
![]() |
![]() |
#594 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#595 |
Prečupavi mod
|
Nisam i vjerojatno ni necu, ne da mi se, posto seedam hrpu stvari sa Transmissionom. Na kuzim zakaj ne skines i ne probas ![]()
![]() |
![]() |
#596 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
bok ekipa., instalirao sam Mac_OS_X_Leopard_10.5.1_for_AMD_SSE2_SSE3_32bits i nakon prvoga podizanja, problemi... ![]() konfiguracija je...amd x2 3600+ sata 320 hdd, pata 40gb hdd,dvd-rw -pata, 3Gb DDRAM2,MGO dfi infinity nf4 ultra -M2, graficka, ati x700pro.. da je to podrzano za bilo koji mac os, preferiram leopard, i kako da znam koju sam distribuciju skinuo? |
![]() |
![]() |
#597 | |
Premium
|
Citiraj:
Potraži na webu ovo: http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=99995 Prilikom instalacije uz unaprijed odabrane sistemske fileove odaberi samo drivere za svoju MBO (nf4 chipset, točan Lan chipset, i točan ALC - zvuk) i AMD fix. Mislim da drivera za tvoju grafu nema u ovoj verziji pa ćeš to instalirati naknadno. Malo prouči thread koji sam ti linkao, nabavi Leo4Allv3 i kreni u akciju ![]()
![]() |
#598 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
u kojem smislu, nakon sto skinem i recimo instaliram graficku, dalje ima problema ili? pitam zato,jer ako cu imati dalje problema da odustanem ![]() vidim da ima vise verzija leo4all... da trazim onu koja ima moju grafulju? |
![]() |
![]() |
#599 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Ljudi jel zna netko neki sata kontroler (koji se spaja na pci ili pcie utor) koji radi na osxu out-of-the-box? Imam samo 4 sata konektora, ja bi još barem 2 ![]() Zadnje izmijenjeno od: Spock. 29.11.2008. u 15:52. |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kad formatiram disc sa disc utility i zatvorim ga nista mi se ne nudi nego da ugasim ili restartam komp? pokusavam instalirati na particiju da nije mozda do toga? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|