|
![]() |
#1 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Lost Planet Extreme Condition
Sta je ovo? Igra izasla i nitko se na hvali kao leti na DX10 grafikama. ![]() Nije valjda da je ja moram na svojoj zaostaloj DX9 grafi pokrenut. Ajde ljudi da cujem kako ide. Ja je ne zelim instalirat jer imam 2 ispita u ponedjeljak pa da ne padnem. ![]() Evo i hardverskih zahtjeva: System Requirements: Windows XP / Vista with Direct X9.0c Intel Pentium 4 HT / AMD Athlon 64 3500+ or greater 512MB RAM (XP) / 1GB RAM (Vista) 8GB Hard Drive Space DVD-ROM Drive (DVD9 compatible) 256MB NVIDIA GeForce 6600 or equivalent (DirectX 9.0c + Shader3.0 compatible) DirectSound compatible Sound Card Mouse and Keyboard Note: NVIDIA Geforce 7300 is not supported.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Odigrao danas 1h i prilicno mi se svidja. Na 1280*960,anisotropic 16x,anti alias 4x i medium HDR oko 50 do 60fps vani,unutar spilje oko 35-40fps-dx10 mod,dx9 nisam pokrenuo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Odlicna je igra ali je jako kratka. Završio sam ju za 5 sati igre.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ja sam upravo u nabavi iste... ![]() btw. igral sam onaj neki demo i svidjela mi se sto zbog grafike sto zbog......grafike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
ovo je čista igrica za uživanciju(naravno za ljude sa 8800 te 2900). Grafika je savršenstvo a gameplay je također neloš međutim sumnjam da će se ikom dat dva put igrat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
MA dajte, nemoguće je završiti ovu igru u 5 sati. Da niste poginuli niti protiv jednog bossa (s kojima se btw. ponekad treba i po 10-15 minuta boriti), te uopće niti jednom u igri ne biste je mogli prijeći u 5 sati jer su animacije vrlo duge, te samo trčanje po snježnim prostranstvima traje minutama i minutama dok se bježi od beštija kako bi se stiglo do sljedeće zgrade, a pogotovo je borba protiv drugih mechova sporija jer se treba poprilično boriti posebno pred kraj igre rda bi se uništila manja armija.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
jel se samo meni igrica teli na 25-30 fps-a na full detaljima u dx10, il? ![]() vidim ovdje nekima leti na 50-60.... igrica mi je zanimljiva, al na donekle visokim detaljima praktički neigriva. još jedna hd3870 će to moć sažvakat nadam se, kad budu u cfx. EDIT: probao ugasit AA i AF skroz, ali nije neki skok u performansama....wtf |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |