|
![]() |
#121 | |||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
i cini se da ce ovo biti makljaza. flex odi pivu popit ![]()
![]() |
#122 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Altec Lansing meni osobno suxa. Tko kaže da Lada nije dobar auto? Rađe bih jednu dobru 2107 nego neki tamo peugot, renault, citroen i sl. Mašina rula (radna temperatura ima rupu, nikad ne pali od 0 do -10C ali iznad i ispod radi bez beda), robusan dizajn (lako za parkirati, ne moraš se bojati za ogrebotine jer je auto star i jeftn...) i gušt. Jedini problem je što nema servo i klimu ostalo je baš super. Ne znam da li si se vozio u 2107 ali samo da znaš da ima najudobnija stražnja sjedala od svih auta u kojima sam bio a ima ih puno. Nego ovo nije tema ovog foruma pa neću nastaviti. Z2300 su jednostavno najbolji u tom cjenovnom rangu, a to što se tebi ne sviđaju je tvoj problem.
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Zaboravi. Idem se unsubscribat sa ove teme jer stvarno nije vazno. Bitno da si ti zadovoljan (a mogo si ostavit 500kn u djepu sa nekim jeftinijim zvucnicima) , al dobro. Neda mi se jer vidim da su pocele provokacije, a necu se svadjat sa vama. |
![]() |
![]() |
#124 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Nema provokacije. Ja sam inače išao na ove zvučnike više radi snage jer mi treba za radit partyje i mogu ti reći da to rade vrlo dobro. Ali su bome i dobre kvalitete.
#125 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
#126 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ok dosta sam vas pustio, malo se otišli u krivom smjeru.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|