Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 17.01.2007., 12:43   #121
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Fleks
Gle ga. Nemres rec da je nesto dobro kad nije. To je ko da vozis ladu i velis da je super auto. Mislim NHF, al je cinjenica
opet cu rec: za ono za sto su namijenjeni i uz tu cijenu ja sam i prezadovoljan, sto ocito ne bi trebo bit...

Citiraj:
Autor Fleks
Za 1000 i kusur kuna se da slozit uz malo volje bolji zvuk , a da ne pricamo da si mogo uzet altec lansinga nekog koj kolko god da je govnast jer je plastican je i dalje 5x bolji od ovoga.
je da, i onda mi treba za slaganje i zvucnicke kutije i ovo i ono... mislim ne kuzim kak je onda moj stari izdrzo sa nekim jeftinjacima uz gramofon od mojih godina pa sve dok nije kupio prvi kazic sa 27??? a da ne pricam da je zvuk na obojemu ultralos

Citiraj:
Autor Fleks
Sorry. Istina boli.
zasto mene ne? mozda tebe boli jer meni jednostavno nije smisao usporedivat nesto sto nema veze s temom (auto--zvucnici)...
i cini se da ce ovo biti makljaza. flex odi pivu popit
Staro 17.01.2007., 13:09   #122
Vido
[SW]'V^idO
Moj komp

Vido's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Altec Lansing meni osobno suxa.

Tko kaže da Lada nije dobar auto? Rađe bih jednu dobru 2107 nego neki tamo peugot, renault, citroen i sl. Mašina rula (radna temperatura ima rupu, nikad ne pali od 0 do -10C ali iznad i ispod radi bez beda), robusan dizajn (lako za parkirati, ne moraš se bojati za ogrebotine jer je auto star i jeftn...) i gušt. Jedini problem je što nema servo i klimu ostalo je baš super. Ne znam da li si se vozio u 2107 ali samo da znaš da ima najudobnija stražnja sjedala od svih auta u kojima sam bio a ima ih puno. Nego ovo nije tema ovog foruma pa neću nastaviti.

Z2300 su jednostavno najbolji u tom cjenovnom rangu, a to što se tebi ne sviđaju je tvoj problem.

Member of [SW]' CoD2 clan. Join us!

Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/
Vido je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.01.2007., 13:11   #123
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Zaboravi. Idem se unsubscribat sa ove teme jer stvarno nije vazno.

Bitno da si ti zadovoljan (a mogo si ostavit 500kn u djepu sa nekim jeftinijim zvucnicima) , al dobro.

Neda mi se jer vidim da su pocele provokacije, a necu se svadjat sa vama.
Fleks je offline  
Staro 17.01.2007., 13:18   #124
Vido
[SW]'V^idO
Moj komp

Vido's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Nema provokacije.

Ja sam inače išao na ove zvučnike više radi snage jer mi treba za radit partyje i mogu ti reći da to rade vrlo dobro. Ali su bome i dobre kvalitete.

Member of [SW]' CoD2 clan. Join us!

Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/
Vido je offline  
Staro 17.01.2007., 13:52   #125
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Vido Pregled postova
Nema provokacije.

Ja sam inače išao na ove zvučnike više radi snage jer mi treba za radit partyje i mogu ti reći da to rade vrlo dobro. Ali su bome i dobre kvalitete.
I onda velis da ne provociras?!

Daj molim te
Fleks je offline  
Staro 17.01.2007., 14:48   #126
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ok dosta sam vas pustio, malo se otišli u krivom smjeru.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge