|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
QuickTime alternative, ima zvuka nema slike
Skinuo sam QuickTime alternative kojeg koristim sa mpc-om ali QuickTime filmovi nemaju sliku, samo zvuk. Ima li tko ideju zašto. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
Codeci? Koje imas instalirane? Makni sve ostale i stavi klite mega pack... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
probaj skinuti ovo: k lite pa vidi jel ti radi, meni i drugima koji to koriste radi bez greske(i za quick time i 3gp) ![]() EDIT: lol, same time
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo što piše za QuickTime alternative: QuickTime Alternative will allow you to play QuickTime files (.mov, .qt, .3gp and other extensions) without having to install the official QuickTime Player. It also supports QuickTime content that is embedded in webpages. Features of QuickTime Alternative 1.80: - Media Player Classic [version 6.4.9.0 rev 611]: this is a full-featured player which has internal decoding support for DVD, MPEG-2, MP3, MP2, AAC, AC3 and DTS. It also has internal support for opening Matroska and Ogg containers. Media Player Classic is also capable of playing QuickTime and RealMedia content if those codecs are installed. - QuickTime Codecs [version 7.1.5.120]: required for playing QuickTime content. - QuickTime DirectShow filter: allows you to play QuickTime content in all DirectShow enabled players. Without this filter QuickTime content can only be played in Media Player Classic. - QuickTime plugin for Internet Explorer: allows you to view QuickTime content that is embedded in a webpage. It is installed together with the QuickTime codecs. - QuickTime plugin for Opera/Firefox/Mozilla/Netscape: allows you to view QuickTime content that is embedded in a webpage. - Extra plugins for QuickTime: plugins for viewing some special formats that are sometimes used on webpages. - CoreAVC: is an external filter for Media Player classic - CoreAAC: is an AAC DirectShow filter decoder based on FAAD2. Iz toga slijedi da nikakav dodatan softver ili codec nije potreban za gledanje QuickTime filmova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
|
pa sad kad si ovako fino stavio text tu.... ajmo na razmatranje... Citiraj:
ja ne vidim di si ti vidio da dolazi sa codec-ima... piše samo da MOŽE prikazati, Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 18.04.2007. u 14:09. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Hvala Tom, vjerovatno si u pravu. Ali instalirao sam quicktime a quicktime filmove pokrećem sa mpc-om. Znaš li možda za neki nedostatak te kombinacije. Većina toga u k-liteu mi ne treba a i ne radi se o sasvim legalnom softveru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
Citiraj:
2 Ivan: Pa Media Player Classic je QT Alternative ![]() a bez codeca se moze slikati, htio on to pokretati sa Mediaplayerom Classic, ili drugim nekim playerom... to je rečeno u mom postu, da mu fale codeci, i dao sam mu link di da ih skine, i gleda filmove u miru, 9 minuta nakon njegovog posta... a ti se javljaš nakon preko 24 sata i ne vidim na koji način mu ti pokušavaš pomoći... a ako si samo htio flame-at, to je druga priča. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
MPC je MPC, program kojeg mozes skinuti sa neta kao samostalna aplikacija. Quick Time alternative je skup filtera i pluginova za reprodukciju QT videa. medu njima je i MPC kao player, on se tu nasao iz razloga suradnje razvojnog tima tih programa, dakle svojevrstan bonus. primjerice lite verzija ga nema. MPC sam po sebi ne moze reproducirati QT video, moze neke stare verzije, (jer postoji opcija u njemu "MP4/MOV") ipak MPC je vec malo outdated. imam priliku isprobati sto radi a sto ne jer imam puno raznih QT videa na kompu. no, najgore od svega je to sto si mu savjetovao da skine K-Lite codec pack. ![]() ffdshow je mnogo bolji izbor a i legalan je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|