|
![]() |
#29492 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Gruntam si danas neke lignje sa vagonom tartara...kaj mislite o tom? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#29495 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma znate kaj, jebite se ... Prvo me Robert rasplakal na godišnjicu. Onda ste otvorili PCEX grupu na FB sa fotkama nekadašnjih susreta kod Bakine kuhinje. Toliko nostalgije u tako kratkom vremenu je previše. Napal sam Nutelu žlicom i žderem banane da se malko smirim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29496 |
Guest
|
Ja isto ![]() Jebote, kaj je prošlo već toliko vremena (a nisam se uživo družio do kasnijeg staža foruma isto kao što mi je trebalo vremena za registraciju). |
![]() |
![]() |
#29497 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
evo par fotkica s čim sam se ja igrao zadnjih par dana EDIT zahvala mamutarki kaj je objasnil kak na ne njuberski način zakeljit fotke prve tri - deep dish pizza sljedeće tri nekakva tikka masala iz lidla, malo preintenzivna, prvo u čudnoj kombi puretine i graha , onda onak kak treba s čikenšitom al razblažena s vrhnjem i majčinom dušicom + juhica od sušenih divljih vrganja pataksova korma jebenica još jedna domaće indijska kombinacija iz bulje riža s kurkumom i malo liptaure, krmići u curry marinadi, mrkvica lukec standard USA honey glazed ribs iz bulje, jebiga ne kuham po receptima, glazura med, ačeto krema crni papar wok - u zadnje vrijeme radim bazu s wochesterom, ispada brutalno izgleda ful autentično, još jedna stvar kaje bitna po mogućnosti ga rokat sa svinjčetom ne piletinom i na početku koristiti par kapi sezamovog ulja, jer na kraju kad zagrizeš meso bez obzira kaje bilo u umaku ima okus po prženom sezamu, prilično kul, ispod je u zdjelici riža al najbolje ide uz šan šijevu tjesteninu koja se sam ubaci na dve minute u wok na kraju ova zadnja fotka pokazuje sam to da ak si čovjek da malo truda čak i stvari kupljene u dućkasu nabrzinu ispadaju puno finije Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 03.03.2014. u 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29499 | ||
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Je, ima slika starih u PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29500 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
@Pizz! svaka cast fali nam takvih restorana u HR! bio bi redoviti gost. gledam na onom food channelu lik ide po americi po svim tim buksicama... sline mi cure svaku vecer/noc kad idu te emisije across the US. svaka cast nasim specijalitetima al ono tam je vrh neki dan sma prolazil kroz spansko, na placu ribrnica al peku lignje i ostlae ribice... zenksa ti pred tobom ocisti i nareze lignje, bam u brasnu, na brtzaka u fritezu, kruh, tartar 25kn. nisma bolje przene lignje jel ne sjecam se igdje/ikad. kolicinski, kvalitetom i cijenom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#29501 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29502 |
Banned
|
šuman je kralj za gablece, svakodnevno. ak sam tam, a cesto prolazim jer mi je to bivsi kvart obavezno se odem masakrirat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29504 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Iiii prošla je skoro godina dana, malo više od pol godine odkad sam pitao. Ajme kako vrijeme brzo prolazi. ![]() Sjetio sam se slikat tek nakon treće... ![]() Prvi put da sam ih bas ja kuhao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29505 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
E jedno vrijeme neću ništa žderati. Imam spaljen želudac i crijeva, tj sluznicu pa me doktor stavil na 2 kuhana jaja, 1 jogurt i 10 deka friškog sira dnevno. Sad nije mi jasno, to uzimam prije ili poslije jela?
![]() |
#29506 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#29508 |
Banned
|
Sarma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29509 | |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#29510 |
Je suis Schumi
|
Studentski gulas ![]() Ubacio junetinu u vino, dodao dalmatinske zacine, malo vegete, prepolovio tri kapule i isto toliko mrkvi. Drugi dan nasjeckao kapulu i mrkvu i dinstao na maslinovom ulju. Do kraja kuhanja podlijevao s onim vinom u kojemu je meso bilo preko noći. Smacznego ![]()
![]() |
#29511 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#29512 |
muimerP
|
![]() |
#29513 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#29517 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#29519 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#29520 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nisam dugo kuhao, ali još imam. Scotch Bonet mi je niknuo, ali nisam još presadio. Imam sjemena i jednu koja je na prezimljavanju. Na godišnejem sam do 24.03. pa navrati. SAmo zvrcni prije jer moram nasječ kolaca za grah.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|