|
![]() |
#29282 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Di smo?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#29284 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#29287 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#29290 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
onda ocemo kod dede petak 13 i bok |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#29291 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Upravo sam skuhala najbolju paradajz juhu s noklecima za večeru. Jedva sam se suzdržala da ne pojedem sve i da i njemu malo ostavim za večeru ![]()
![]() |
#29292 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29293 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Mi smo danas radili francuski krumpir. Kasnije kiflice s nutelom i vulgaris prazne. A sinoć kada je dragi došao s posla čekali su ga pereci sa bijelim lukom i parmezanom a uz to kuhano vino ![]()
![]() |
#29294 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#29295 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kaj se tiče Ždera-načuh da je u Sofri ok klopa a može se i danfat? ![]()
![]() |
#29296 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ak misliš na GG....SOfru....unutra se nemre već imaju terasu ispred i tam se može. A da tamo na u pivnici u Adžije di sam se raspolovio zadnji put prije 3 godine napravimo? Klopa i onda se selimo u pušionu di se loče ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29297 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29298 |
Guest
|
Probao ga ja. Nisam zadovoljan "ljutinom", ali je fini. |
![]() |
![]() |
#29300 |
Guest
|
A gle, ne vrijedi toliko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29301 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ni izbliza ne vriejdi tolko IMO. Onaj neka robna marka iz kauflanda je puno bolja, a košta više nego duplo manje ![]()
![]() |
#29302 | ||
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Ja sam to uvijek manuelno, a mašina pričvršćena za stol, pa kad zapne nešt žilavije cijeli se stol zaljulja. Citiraj:
http://online.konzum.hr/products/600...550g?locale=en |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29305 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ovaj kojeg sam maznuo maltene cijelog tu večer je apsolutno fenomenalan, može posramiti prosječne domaće (vrhunske ne), ali sam dobivao osjetno lošijih domaćih od tog. upravo sam uzeo ovaj kaj si ti linkao u konzumu pa ću probati... nekak mi smrdi da je to sve jako slično, samo je ovaj 25kn 550g, a mama's 22kn 330g ![]() edit: to je 100% isti ajvar... sad sam vidio da iza mama's stoji trgoproduct d.o.o. što piše i na ovoj konzum buksi da proizvode i jedini su na svim policama baš žarko naranđaste boje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29307 |
Moderator
|
hahahah 6 teglica LOL ![]() precenio si se ti brate debelo, pa ja ću ovu veću roknut u dve večeri i to još poslije večere ono navečer umjesto čipsa ![]() http://www.mamasfood.mk/ pogledaj malo kaj stoji iza toga... oke to je masovka i sve to i oni su toga svjesni, ali s obzirom na namirnice i recepturu teško da se može u našim krajevima parirati ovakvoj deliciji + kaj veli teglica, kad otvoriš pojedi odmah jer nema tu nekih pizdarija da će to trajat duže od par dana. evo sad se već veselim kaj ću si prije spavanja mrknut pol tegle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29308 |
Registered User
|
Bome se moram požurit dok ga ima, dobio preporuku od susjeda za to i rekao ma kakav kupovni kraj domaćih, kad ono... ![]() Bitno da nema koncentrata rajčice unutra, pa ima onu finu gustoću i miris pečene paprike. btw, imaju i varijantu sa zelenom paprikom, samo blagu verziju u u malim teglicama http://online.konzum.hr/categories/5...ducts/60076214 Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 11.12.2013. u 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29309 |
Moderator
|
ma velim opet, tko ne proba jedan od ova dva (a vjerujem da su isti) nema pojma kaj propušta... ono maltene da ti se ne isplati yebat sa domaćim (ako ga radiš) jerbo teško ovakav okus da možeš napraviti bez debelog iskustva. moram probat i taj sa zelenom paprikom i onu ljutenicu koji mi miriše da je pinđur koji mi je možda čak i bolji na nepcu od ajvara (uspoređujem ajvar i pinđur od iste redateljice, redom vrhunski svake godine). uf, uf slatke brige ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29310 |
Registered User
|
da, vrhunska stvar da bih išao uradi sam a rezultat upitan u svakom slučaju preporuka svima, a sad vidim da imaju i ljuti sa zelenom paprikom ![]() http://online.konzum.hr/products/600...ti-k-plus-350g |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|