|
![]() |
#2821 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bili smo danas Mitzek i ja kod bakut, rekla je da bi u ponedeljak mogla znati koliko krznatih po grlu ako bi delali kotlovinu. Pa javim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2822 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2823 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ja dolazim ziher ![]() Nego kako vi bolje polovice utisate kada idete na takav miting ![]()
![]() |
#2824 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kada odeš onda je skroz tiha. Uopće je ne čujem kada sam kod Bake. Osobito dobre rezultate dobivaš ako i mobilel isključiš. Tiša je od Papsta koji nije uključen u struju, a ni LN2 nije toliko efikasan.
![]() |
#2825 |
Super Moderators
|
Moja je sretna kad ima malo mira u kući ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2826 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() lahorek me isprati,a uragan doceka..... al isplati se...... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2828 |
bycod
|
uf kako je pasalo pol domaceg kruha ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2829 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2830 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2831 |
Super Moderators
|
Sve si nekaj mislim-koliko Žderonja zna kuhati??? Moje je mišljenje da svaki pravi Žderonja MORA ZNATI kuhati (peći, dinstati, tak svejedno) barem malo. Sveta je dužnost svakog pravog Žderonje znanje pacanja mesa, kupovina istog, i priprema dotičnog na roštilju ![]() Zatim razno-razni saftovi, čobanci, i ina jela sa mesinom. Kuhanje prave krepke juhice se podrazumijeva. Dakle-znate li kuhati ili samo Žderete kaj drugi naprave??? ![]() ![]() ![]() Ja jedino ne znam "od oka" procijeniti koliko zaprške treba za neku količinu u loncu pa zato rađe "abštrajbam" sa brašnom. I od kolača znam napraviti samo pizza palačinke:clap: Pod ovom temom se ne podrazumijeva kupovina, hlađenje i ispijanje Žuje-kolko god netko zastupao mišljenje da je i to "tekuća hrana"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2832 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() ja nemam nikakvih problema s kuhanjem, pecenjem i inim fiskulturamo po kuhinji,znam samo da je il subota il nedelja MOJ dan za kuhanje ,kad sam doma, sam zmislim,sam kuim i pripremim.. od juhice,glavnog fasunga do gibanice il kakvog biskvit kolaca za zeliranim vocem i slagom odozgora...jes da Juniorka pomaze oko tucenja vrhnja, geliranja i oblizivanja zdela, al ja potpisujem produkciju i reziju... ![]() ![]() ![]() prosli vikend: proljetna juha sa griz noklima i pilecim sitnisom,lignje na pekarski sa ciklom i zelenom salatom, i 2 protvanja zlivenke s cvarkima..: nuts : : nuts : : nuts : a za veceru ostatak zlivenke sa domacim kiselim mlekom( moja squaw uzima kod susede domace, neobrano mlekeco-6 litri tjedno..) znam, niste ni sumnjali da sam morti neznalica za sparhetom(a i vidi mi se ,kak i onom kuharu iz Arcotela, kaj paradira na RTL-u) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2833 |
Super Moderators
|
Ti si biskivit zamješao i pekao??? Nemoj da moram Anju zvat ![]() ![]() ![]() bdw-mogao si malo i pojasnit te lignje na pekarski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2834 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2835 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Inače to su palačinke sa šunkom. sirom, šampinjonima i prelivene umakom od rajčice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2836 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() A što se tiče meetinga kad će biti?
![]() |
![]() |
#2837 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Mislim da nekima riječi nisu dovoljne pa im treba nacrtat: Kao što je uzvišeni Jelc govorio kaj bi svaki Žderonja trebal znati kuhati, a ne samo čekati za kopanjom. Sad si pogledajte slikovnicu mojih ruku djelo i taj minimum bi trebal znati svaki Žderonja. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 23.10.2006. u 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2842 |
Super Moderators
|
Ma to te ja pitam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2843 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Ajd da se i ja pohvalim kuharskim umjecem. Specijalitet su mi palacinke, koje su mi "platno za daljnje likovno stvaralastvo". Tako da piletina i pire krumpire u palacinki nije strana rijec ponekad u meniju ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2849 |
bycod
|
ocekujem poslje ovog posta LAVINU ![]() stoga budite njezni ![]() ![]() ![]() ![]() Salim se volim kuhati ali MRZIM prati sudje ono radje radim 10h na bausteli nego da operem sudje.... inace pecem (nekuhim i nedinstam) :d
![]() |
#2850 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|