|
![]() |
#28172 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Nešto slično i ja ![]() Nije mi se dalo bez veze kemijat pa odlučio napravit ![]() Nakon toga na maščobi kaj se scjedi 3 tegle graha i 1 šampinjona i jednu papričicu smrvio i još utefterio onaj chilli con carne začin unutra ![]() Bilo je rafalno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28173 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
tak bi ija napravijo identično ![]() edit: vidim da imaš neke kobase u toču dolje... ja kad sam probao roštiljke (vulgaris) iz tog toča kotlovine nisam mogao vjerovati koja je to transformacija okusa, maltene sam samo njih jeo, a inače su mi onak... nužno zlo sa roštilja, nebitne totalno. tako da si dobro napravio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28176 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Danas popečci od blitve i špinata. Uz to najbolje paše kiselo vrhnje i salata od paradajzića ![]()
![]() |
#28177 |
mrzi zimu
|
Danas pizza roladice a za desert kremšnite (imala sam viška jaja pa sam ih morala potrošit ![]()
Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 30.04.2013. u 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28178 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#28179 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Zato sam razočaran prionuo uz komadić carskog, pomfrit i juhicu od goveđih kosti... ![]()
![]() |
![]() |
#28180 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Za ručak ćevapi, puno luka i kajmaka. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28181 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam danas na sparogama, za rucak sa pastom, za veceru vjerojatno fritaja sa prsutom i sparogama. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#28182 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
I mi danas pizzu....a još da su mi bile flarine kremšnite za desert ![]() I kaj fali tim zdravim sokićima??? Ja svaki dan tako popijem salatu/špinat/blitvu sa nekim voćem i super mi je to ![]()
![]() |
#28184 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Divlje, zena pobrala. Ja u nedelju imao vizualni kontakt sa zmijom. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#28185 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Večera: Ispekao 1 metar kobasice, 5 jaja (mješana-kajgana), pola kruha, tegla krastavaca. Za desert dolazi susjed k meni pa će mo popit cca 5 litara desertnog vina uz mineralnu. ![]()
![]() |
#28186 |
Moderator
|
desert je pravi muški ![]() ja upravo kupio onaj choco loco 4 pudinga za 7kn... dobra ponuda i naravno roštilj, salata paradajz, krastavac, vrhnje, malo bučinog i jabučnog domaće sve, češnjak, crvena paprika. to ako niste probali krenite iz ovih stopa samo ulja i octa ide puno manje nego "na salatu". fantazija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28187 |
Moderator
|
nije da nabijam postove, ali ovakve genijalnosti interpletskih prostora moraju biti posebno naznačene - http://magazin.net.hr/zdravlje/preve...no-kako-pecete ako niste znali jel. bljuv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28190 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Prvi maj :D
Aj ljudi roštiljat lijep je dan. ![]() Ja nažalost zatočen na poslu do 19, al već je mesna plata došla ![]() (plata za 6, a nas 4) A do večeras kad se pustim sa lanca... bit će fino, pivo će teći u potocima!
![]() |
#28191 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ja jucer odradio roštilj,danas je detoksikacija ![]()
![]() |
#28192 |
mrzi zimu
|
Nisam jučer roštiljala i sad mi se baš jede neka mesina kad svi pričaju i kače slike s roštiljanja ![]() Danas sam burek i jogurt za gablec a muško ima slobodan dan pa je rekao da će skuhati grah ![]()
![]() |
#28193 |
Moderator
|
jučer sam napravio fenomenalan pac za čiketinu (karabataci u pitanju) - pomiješati sol, papar, dosta kurkume, malo senfa, mrvljene sjemenke gorušice u dosta mlijeka i potopiti čiketinu skroz nutra. ispeći na roštilju. jesti. ![]() opet sam napravio komadinu carskog pacanog u mixu ulja, soli, đubrivske mješavine papara iz spara onaj kao premium začin (papri svih boja mljeveni + sečuanski i još pomalo toga), malo tabasca, kečapa i brdo tandori masale. klasika zapržiti sa svih strana u početku i onda na laganoj vatri okretati i prekriti folijom da se nadimi. sa druge strane smo imali već opjevanu vratinu u mojoj "majonezi" i dalje ono klasika ćevap, pljeska konfekcija. e da... napacane bukovače, ulje, sol, prijespomenuti papar i malo vegete. to planulo kao i carsko u roku odmah. ušao sam u top 3 domaćih i inozemnih roštilja kojeg su prisutni i dotični ikada jeli, ako lažu oni lažem i ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28196 |
mrzi zimu
|
Kaj nitko nije ništa žderla prek vikenda? ![]() Kod mene u subotu - pohani pileći šnicli i salata A u nedjelju - rižoto s piletinom i povrćem Danas - grah i suha rebrica iz graha (ostalo od petka pa da se ne baci ![]()
![]() |
#28198 |
Moderator
|
napravio sam si salatu... daklem. krastavac, 2 paradajza, 10ak rotkvica, 3 mlada luka, smeđa leća, 2 velke pikse aro tunjevine u komadićima (izvrsna!), zbregov 25% mm vrhnje kobaj domaće, malo obično plavo vrhnje, domaće mlado maslinovo, sol, papar, češnjak suvi, crvena paprika, malo senfa i majoneze. sad se može dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28199 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Upravo to što si sada nabrojao namjeravam i ja počet jest, odnosno mljet u nekom multipraktiku i onda popit. Ne, to nije zato jer sam pogledao Hungry for Change i masu ostalih dokumentaraca o nezdravoj hrani, šećeru i sličnim stvarima, već stvarno zadnje vrijeme želim početi tako "živjeti" ![]() Pošto sam već počeo skupljati lovu, pa ajde da iskoristim priliku i pitam za savjet koji sokovnik/multipraktik preporučate? Znači, u onu "cijev" uređaja stavljam salatu/mrkvu/bananu/jabuku, a ispod u čašu izlazi isto to samo smljeveno.. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#28200 |
Moderator
|
ma štaš pit takve dobre okuse ![]() ja sam nedavno bacio oko soma na ovaj prigodnog imena ![]() ima sve žive i nežive nastavke koje će ti trebati, dosta je jak do neke razumne granice i ima liquidajzer koji stvarno lomi stvari u sok. zapravo jel tebi treba juicer? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|