|
![]() |
#27902 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gledam u frić-u rajnglici pileća juha a u posudici sa poklopcem čami komad piletine, par želučeka i dvije mrkve...reko šteta bacit ![]() Tak da se sad kuha-juha ![]() Sa domaćom taranicom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27904 |
Super Moderators
|
To je pileća juha, svježe lišće peršina, kuhana piletina, mrkva i domaća taranica-sve zdravo i dijetno ![]()
![]() |
#27906 |
Super Moderators
|
![]() |
#27907 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#27908 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Kelj i faširanci ![]()
![]() |
#27910 |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Tak da bu za ručak opet pljeska ali jedna velika, par ćevapa, cijelo bijelo meso, hrenovka, pekarski i ajvar sa umakom od fefača ![]() Nema ljepšeg nego roštiljat dok snijeg pada ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27911 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ako hočeš ljepu veliku pljesku uzmeš poklopac od električnog ringa na špahretu. U njega staviš prozirnu foliju ili najlon od vrečice i natrpaš smjesu. Poravnaš i izvadiš iz poklopca. Ja sam radio pljeske od fi 25 cm i debele 2 cm. ![]()
![]() |
#27912 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Ljudi evo vama iskusnijim kuharicama i kuharima http://jna-kuvar.atwebpages.com/ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27913 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
fala na jna kuvarici, mam će u favorite da leti ![]() sinoć spektakl od ostataka. daklem nešto prije sam stavio onog epskog punjenog čikena... e sad je ostalo tog paca dolje od svih tih mirodija i čikena, pa sam uto fino stavio novu pošiljku krumpača i na komade izrazanih komada velikih smeđih šampinjona: ![]() ostala je skoro cijela jedna strana pileta s limunom i onda sam ovako postupijo za moju varijaciju umaka sa finim travama ![]() gornja buksa za dinstanje sa bijelim dijelom mladog luka, par komadića mog domaćeg špeka, malo kapara i pokapano sa limetinim sokom, maslac već se grije u tavi. donja buksa iskidano meso pileta, nasjeckani svježi vlasac, zeleni dio luka, peršin i potočarka. ![]() nutra vrhnje i muškatnog oraščića, falilo još malo soli i kiseline (ipak je čikn lemon tema), pošto sam uzeo light vrhnje i stavio mrvicu vode pred kraj dinstanja valjalo je to sve pred kraj malo zagustiti i zasiriti pa sam ubacio trokutić zdenke. ![]() UBIJO SE U HRANA! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27914 |
Registered User
|
Mrzim te ![]() A ja jedem sendvič za gablec, pih.
![]() |
#27918 |
Super Moderators
|
Danas bolognese, špagaći, parmezan+kaj ima u friću za naribat i cikla ![]()
![]() |
#27919 |
Moderator
|
OPKRALO đejmi olivera ![]() http://hotcooking.co.uk/recipes/28/j...er-veg-lasagne izbacio sam bob (nisam ga našao), mladi luk (ostavio za manualnu konzumaciju jer sam svinja) i stavio 2/3 poriluka (sve zeleno i malo bijelog), brdo mladog špinata i još dodao divlje šparoge. ![]() ![]() gornja buksa za topings va vrh lazanja, donja stabiljke šparoga, poriluk, češnjak, inćuni, limunova korica. ![]() ![]() manekeni kao mesni dodatak ![]() ![]() manekenke ![]() ![]() pre. ![]() posle. fino. jako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27921 |
Registered User
|
@syss a ovo kao nije u rangu zdrave hrane, pihhh, glavno da se mene popljuje ![]() izgleda dobro ![]()
![]() |
#27922 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
syss, ovo je odlično! I stavio si inćune isto? Zato kaj sam ih probala i odurni su mi, ne kužim tog Jamie Olivera kako non stop dickrajda na toj ribi. Ja u zadnje vrijeme rokam samo taj poriluk na gheeju uz malo papra i mrkve ili tikvice, prisilno vegetarijanstvo pod stare dane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27923 |
Moderator
|
sve sam stavio ko on plus/minus kaj sam napisao. imaju inćuni itekako smisla i baš je reko u toj epizodi kao nemojte se plašit inćuna neće se ništa osjetiti... ja sam stavio 3 komada i ono dok ne dodaš temeljac i vrhnje se osjete i reko sam sebi - ovo je sad čudno, pobit će me moji ako će se riba osjetit ![]() uglavnom baš "boostaju" te bazične okuse koje pržiš i na kraju nema teorije da osjetiš išta riblje. sve je super samo su šparoge skupe u vražju mater... ovo je mali stručak divljih 30kn, a regularne su isto negdje tak (uzeo još par stvari na štandu pa ne znam točno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#27924 |
Super Moderators
|
Vrag mi ne da mira sa pljeskama pa sam opet išel delat ![]() Pol-pol ementaler i chedar uz narezanu frišku papričicu čeka da se vuru pred pečenje uvalja u smjesu junetine i špeka: http://www.pohrani.com/f/1i/Th/3IFTeJia/kra.jpg Uz to pečenice, hrenovke i bijelo meso: ![]() Bijelo meso sam prvo začinil kak treba pa premazal sa senfom sa koprom da vidim kak bu ispalo: http://www.pohrani.com/f/2h/ZC/4MiiF6LF/senfkopar.jpg Nije tak loš senf samo kaj je-sladak ![]() Bolestan sam ko pes, grlo mi je ko buhtla al mi vrag nije dal mira pa sam moral zaroštiljat barem na električnom...
![]() |
#27925 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27928 |
Super Moderators
|
Meni ostalo pljeski i kobasa za ispeć, ima opet palit Izeta danas ![]()
![]() |
#27930 |
Moderator
|
dao nam bog dobrog vremena i sunca u subotu, pa ima da pečem za ceo kvart roštilj od sreće. ima ujutro ići na pijacu po salate i mesinu, a onda guštanje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|