|
![]() |
#2762 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ha, imam u škrinji dva čokoladna korneta i dva nekakva bljak "Rumenka" nekakva gadost sa jagodama...baš si me dobro podsjetila-mogao bi maznut jedan kornet nakon kokica ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2764 |
Super Moderators
|
Ja bogme nemrem više izdržat...odoh ispeći zdijeletinu kokica iz ovih stopa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2765 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
can't wait... tek bum zutra nasel vremena za to... ali mmmm... vec mi sline curiju...
![]() |
![]() |
#2766 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...ma nemas beda daddo...i kad god ti treba neki receptic samo reci... ![]() ...upravo klopam peceno pilence i pire krumpir...i zelenu salatu...
![]() |
#2767 |
Super Moderators
|
Bem ti kokice, sad me cijeli dan žena jebe kak sam je probudio u 01 ujutro da mi peče kokice:confused: A nije istina. Istina bog-probudio je jesam, ali samo da bih je pitao u kojoj tavi peče kokice, gdje je ta tava i poklopac, treba li stavljati ulja, koliko TOČNO kuruze ide unutra...još sam joj morao objašnjavati da mi se ne jedu kokice iz mikrovalke nego baš prave... I sad ona mene prca cijeli dan da sam gad i zlikovac. Kao da jedan pošteni Žderonja ne zna sam ispeći malo kokica... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2768 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma jebeš kokice ... mene jučer uhvatili problem s probavom i " trćkalica " ... pas mater ... Riža, dvopek, banane, čaj .... ![]() Ako se ne izlječim do nedjelje kad je kod tasta roštiljčuga ( domaća mesina, ne neka tamo splačina iz mesnice ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2769 |
mrzi zimu
|
...ma izljecit ces se do nedjelje.... ![]() ...ja danas klopam filanu papriku....njam, njam...
![]() |
#2770 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Kak se veli - u nadi je spas, a nada je kurva, a kurva se plaća ..... OT - 3. žena koju znam a da je fantasy fan. Od toga dvije igraju wow ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2771 |
Super Moderators
|
Mene je danas žena hoću-neću odvukla na Trešnjevački, ali mi nije žao. Dovukao sam doma krasni mladi roza krumpir, frtalj janka cca 2kg, jagode, TREŠNJE ![]() Nekak se najviše veselim trešnjama danas ![]() I janku sutra ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2772 |
mrzi zimu
|
gdje ste zderonje?:confused: ...vec par dana nikakvih postova...svi na dijeti? ![]() uglavnom...u ponedjeljak sam bila u starom gradu dubovcu (iznad karlovca, za one kojima geografija nije jaca strana ![]() ...klopalo se samo ono sto se u tim krajevima moglo naci u 16 stoljecu...pa je onda meni bio sljedeci : juha od kase sa susenim vrganjima servirana u zdjelici od kruha... ![]() ...za desert strudle od sira...i naravno sve smo to zaljevali bijelim vinom... ![]()
![]() |
#2773 |
Super Moderators
|
Ma tu su Žderonje, žderu i šute ![]() Ja sam trenutno u velikoj dilemi...namjeravam sutra delati velikeeeeee klobuke šampinjona punjene sirom i šunkom i pohane. Pa me muče dvije stvari. Prva je ta da ja to nikako ne mogu prihvatiti kao glavno i mesno jelo, ajd dobro...kad se već poha-mogu drmnut dvije šnicle od dobrog starog pu-ajceka. Ali me muči prilog, nikak zgruntat kaj bi za prilog uz to. Rižu??? Krokete??? Krumpir??? Ja bih nekak najrađe napravio rižoto sa kockicama teletine i malo paradajza i paprike...pa nek vražje glive budu-prilog ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2775 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2776 |
Super Moderators
|
Dakle-da rezimiram ![]() One pizdarije (pohani klobuci šampinjona filani šunkom i sirom) su MRAK jelo. Samo treba naći velike. Superfino i zasitno, tak sam se ubio da nisam mogao ni gutljaj Žuje popiti nakon jela ![]() Preporučam jelo svakom pravom Žderonji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2777 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2779 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() kad smo već kod gljiva, ja obožavam pohane bukovače : nuts : OT: zašto je ovdje img code off ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2780 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2782 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Da, pohane bukovače su isto mrak papica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2783 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2784 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Budi čovjek pa postaj recept :-) Ja imam jednu starinsku teglu sa poklopcem u kojoj uvijek imam bar 10-20dkg suhih vrganja-kad nema sviježih imam njih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2785 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2786 |
Super Moderators
|
zajeb...
Ubio se ja jučer mladom patkicom i mlincima ![]() Ali sam se zajebao polije toga...prvo sam malo otkrmio, digao se i nažderao trešanja ![]() Poslije sam bio žedan i nalokao se jamničke...već vam je sad valjda jasno... ![]() ![]() ![]() I još mi vrag navečer oko jedan ujutro nije dao mira pa sam maznuo par sendviča sa majonezom, popio kefir. Pa zdjelicu jagoda. Pa jamničku. Hijaoooo, ljudi moji...takvu trčkalicu nisam imao još od kad sam u Osijeku prije 15-tak godina pojeo pohanog masnog šarana i zalio toplom pivčugom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Re: zajeb...
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2788 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Re: zajeb...
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2789 |
Super Moderators
|
Je-ba-te...moral sam se rukama držat za školjku da me ne lansira u plafon ![]() ![]() ![]() I tako sedam-osam puta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2790 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |