|
![]() |
#27271 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Jučer sam kupila par junećih odrezaka (ne baš biftek ali slično) pa sam ih samo posolila, poparila i malo namazala maslinovim uljem i nakon što su odstajali 2 h stavila sam ih na gril tavu. Bili su super ![]() Uz njih sam ispekla batate i krumpire. Odličan ručak ![]() Danas bolonjez ![]() Ammy, kakvi su to irski browines? Kaj staviš unutra? Baleys ili viski ili kaj? ![]()
![]() |
#27272 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
![]() Danas za gablec crumble od jabuke i brusnica.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27273 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#27274 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Upravo sam obral mast s vrha hladetine i prilažem jesenas ukiseljene lučice ljutike i dobru šnitu raženog. Za aperitiv sam si suknul pol litre Božićnog Zagrebačke pivovare. Fino je, skoro ko Amdejčevo... ![]()
![]() |
![]() |
#27275 |
Super Moderators
|
![]() |
#27276 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Da li sam dobro pročitao? ![]() ![]() Ima ovdje tema za takva jela: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=69643 Za vačeru friška pajcekova jetrica uvaljana u oštro brašno sa češnjakom. Prilog gemišt od graševine. ![]()
![]() |
#27277 |
Super Moderators
|
![]() |
#27278 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() nećeš vjerovat htio sam orginalno samo zapeć junetinu na masnoći pa onda dalje po ps-u, ali sam trebao oprati sve kasnije i jedan tanjur masni više mi je predstavljao prevelik problem ![]() umene 5 minuta prije kraja može ići jedino smanjenje vatre jerbo se mora sjediti za šparetom satima i kuvati! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27279 |
Super Moderators
|
Kriza je ![]() Manje se gujda peče pa sam ostal bez masti doma...i jadna žena morala na plac pa dovlekla kilicu nekakve šatro domaće. Budući da imamo domaćeg kruha vrag mi nije dal mira sinoć pa sam namazal dvije šnite, posuo sa soli i crvenom paprikom i poŽderao...bogovski je bilo ![]()
![]() |
#27280 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jučer neki sendviči, ful kul fini ![]() Napravio sam smjesu: naribao šunku i sirn, stavo obično kiselo vrhnje, pelate i origana, i sve promiješao. " Namazao" na kruh i pekao 10-tak min na 180 stupnjeva. Super je ![]() Danas varivo neko ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27281 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
To mi je najbolji ručak, juhica, meso iz juhe, mrkva, krumpir i paradajz sos. Uvijek se toga nakrkam i onda dalje ne mogu (ako ima dalje ![]() Danas za gablec tuna na salatu s malim paradajzima i kukurzno pecivo a doma kuham tj, dinstam mrkve s curijem i krmiće. Pravo indijsko/slavonsko jelo ![]()
![]() |
#27283 |
Super Moderators
|
![]() |
#27284 |
Guest
|
Naručio danas iz Don Dona (Nekadašnji Din Don) Vikin odrezak piletina punjena sirom, šunkom u umaku od šampinjona sa pomfračem. Mnogo dobro moram priznati bilo. |
![]() |
![]() |
#27286 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Meni je sv. Nikola već danas donio 14 sarmi koje su se do malo prije krčkale. Sutra samo složim restani na luku i to je to!
![]() |
#27290 |
Super Moderators
|
![]() |
#27292 |
Super Moderators
|
Makakvi, pa bilo je već na Žderama...
![]() |
#27294 |
Super Moderators
|
Makaki, tog lika ni ne gledam jer me strah da bu otegnul papke usred emisije a priča tiho i tužno ko Mate Granić... To je prastari recept, u orginalu se krumpač prvo skuha pa nareže i nafila pa u pečnicu ![]()
![]() |
#27297 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
U ponedjeljak izvađen, Od ponedjeljka do utorka je visio da se iscjedi. Od utorka do danas bio je umotan sa paprom i malo ulja i stajao u frižideru. Za početak ću malo vulgaris na tavu. Onak 2 prsta debljine, zažaren, a u sredini roskast do krvav. ![]()
![]() |
#27300 |
Guest
|
Grah, zelje (sa placa domaće), fina komedina suvog mesa unutra. Klasika. Sad mi se prdi! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|