|
![]() |
#27241 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#27242 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27245 |
Super Moderators
|
Stavio u lonac pol kokice, grincajg i koščobu, želučeke...nakon pol vure izvadio koku, odrezao joj vrat i prkno ![]() Kokicu posušio i natrljal mješavinom vegete, crvene paprike i masti pa u protvan sa mladim roza krumpačem ![]() Za to vrijeme ostrugal i hitil tranu mrkvu i jetrica pa bu bilo danas za predjelo srž iz kosti na raženom, juha sa taranicom i za glavno kokica sa krumpačem. Taman ![]()
![]() |
#27248 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#27249 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
PRESLATKE ![]() ![]() hijaoooo danas dinstano rezano zelje (za amdiju: opet jelenko ali rezano... stvarno vrh kupovnih što sam se sada uvjerio jerbo nakon valjda sat vremena dinstanja nije posustao u kašu i generalno se ponaša ko domaće), krvavice sa kolinja od stranu prije i pire. krvavice su tako fine, tope se u ustima... ma san snova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27250 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Radim laganu večericu. U ostatak boloneza od čiste junetine, ubacio sam kukruza i paprike iz konzerve, dodao kečapa, ljuti fefač i ljute tucane paprike. Saftić je prefini. ![]() Naribao sira, sitno nasjeckao špeka. Tortilju premazao vrhnjem sa dodatkom češnjaka u granulama, na razmazao saftić, posipao sirom i na kraju špekić. Stavit ću u pečnicu na 280 stupnjeva na 2 minute i čim se izvadi dok je sir još vruć i rastopljen zarolati u palačinku. ![]() Uz to Vam preporučam mrzli gemišt od graševine.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27251 |
Moderator
|
ja imam mrzli gemišt za sada, a saftić ćemo nekom drugom prilikom ![]() zvuči awesome svakako ![]() inače ja sam sinoć delao ovo - http://www.coolinarika.com/recept/pe...og-dede-lede-/ svaki put me iznenadi kako tako jednostavno jelo može biti tako dobro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27252 |
Super Moderators
|
![]() |
#27253 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Pizza danas ![]() Da to je uglavnom i mene zanimalo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27254 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() U crnim šlag i preljev od čokolade, bijele klasika nutella. Izgleda da šlag ne poznate u tom obliku ![]()
![]() |
![]() |
#27255 |
Super Moderators
|
![]() |
#27256 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Jučer sam skuhal u kiselom zelju iz vlastite proizvodnje par kostiju s obilnim naslagama mesa ( ostatak od kolinja ) koje su bile 6 dana napacane s solju, češnjakom i biberom. Dodao ukuhanog paradajza i kečapa i oždrao se iz pire krumpir. Pošto ide zima, upravo pristavih lončugu kožica, par nogica, dva bunceka i sv. repić da se kuhaju. Sutra za ručak je hladetina. Uz sve to, hladno bijelo vino ( sivi pinot+chardonnay 70:30 % ) donešeno iz mog podruma. ps. Trebal bi Syso probat domaće zelje da shvati gdje Jelenko živi.... ![]()
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 02.12.2012. u 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27257 |
Moderator
|
ma jeo sam ja domaćih i radili smo mi to doma prije, ali brate iz podruma to smrdi u kuću i zajebancija stalno nekog boga... a da se razumijemo jeo i sam i crap domaćih. to mene amdo stalno prca za ovo kupovno, a nije ni probo... velim za kupovno je to top topova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27258 |
Registered User
|
Danas krem juha od tikvica, pečeni odojak, krumpir i salata. Za desert Irski browniesi ![]()
![]() |
#27259 | |
driver
|
Citiraj:
2. ne smije smrdit ni u podrumu ako se poštuju pravila igre a onda nema nikakve zayebancije. Kad ti treba samo si natrpaš kol'ko treba. Nikakvo čišćenje i pranje, nikakve bijele i štajaznamkakve prevlake i kožice na vrhu... ![]() Istina. Od kupovnih, Jelenko je best for money, no najbolje je imati svog plac-dobavljača. Kaj Amd zna kaj je k. zelje ( jedan od procesa fermentacije ) kad svaku drugu turu domaće pive nekaj syebe... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27261 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Bile pizze, njih 3... http://www.pohrani.com/f/3X/137/xid5fI9/img04651.jpg http://www.pohrani.com/f/1D/17/30iXIYGB/img04671.jpg Može proć ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 02.12.2012. u 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27262 |
Registered User
|
Danas sam radila ovaj sir. Mislim da to nema veze baš sa skutom, jer bi ona trebala biti mekana, ako se ne varam, ali svejedno fino je, uz friški kruh i paštetu,odlična večera ![]()
![]() |
#27263 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() nemam pojma oko pravila igre, sjećam se da je to moja pokojna babetina kiselila dolje i to je bazdilo kako u kući, tako i na dvorištu ko krepane krave sa demiglasom od ukiseljenih ribljih jetara. moraš onda ić do placa, pa to ne radi stalno, pa ajde u auto, pa nema parkinga (volovčica plac)... ovako ja fino u šlapicama preko ceste kod brke i bacim jednu od 2.5kg na pult i ajmo ![]() slažem se da amdo generalno nema pojma ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27264 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Javio se "gurman" koji ne zna doma složiti zimnicu. ![]() ![]() ![]() ![]() Danas je pao pekarski krumpir i vratina. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27265 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Život nije fer,danas sam imao poslovne partnere na ručku i napravili smo masakr u Zelenjaku sa zagrebačkima,juhicom i desertom i to tak da još sad ne dišem kak spada..... I usred spektakla javi sestra da je baka poslala kilu tatarskog bifteka.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27266 |
Moderator
|
nisam se nikad ni hvalio da znam raditi zimnicu tako da stfu smrade ![]() nego... posljednja večera... ![]() na masnoći od kolinja pozlaćen luk i špek pa onda stavljena juneća plećka na kocke, duuuuugo dinstana i podlijevana sa razvodnjenim nekim spar umakom od paradajza, čilija, češnjaka i sl... nakon sat vremena nutra ribana mrkvica na najsitnije, ljutika i češnjak na jako sitno, voda od crvenog graha, pol konzerve trajbanog bijelog graha i sam taj koncentrat gore naveden, kim, mažuran, čili, papričica sol, papar. duuuuugo dinstanje ![]() crveni grah (začini)... dinstanje. bijeli grah. madre de dios moji prijatelji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27267 |
Super Moderators
|
![]() |
#27269 |
driver
|
Citiraj:
Em bi Đizs imal više vremena da s Petrom dogovori ustroj buduće Organizacije na Zemlji, em bi bilo više vremena da Filipu pojasni detalje oko jedinstva Oca i Sina. Tomo bi čekajući hranu malo više popio i odagnao svoju poslovičnu sumnjičavost a Juda bi zakasnio na dogovoreno preuzimanje kuverte s 30 srebrnjaka pa bi nastavno tome, pred Farizejima šutio k'o zaliven. Birtaš bi fajn zaradil na pijači a kuharu bi jedino prijetila frka od Šimuna koji bijaše nagle naravi pa bi mogao nahrupiti u kuhinju da vidi zakaj večera toliko kasni i naklepat kuhara jer će mu zbog njega pobjeći zadnji brod na Genezaretskom jezeru. Srećom, Đizs je i sam nakon nekog vremena skužio da klopa ne bu tak skoro i pošao osobno do kuhara te učinio još jedno od svojih čuda, tzv. Galilejsku junetinu na naglo. Nakon prvotnog naguravanja s kuharom oko noža i daščice, Đizs mu objasni da junetinu treba rezati sitnije, napacati dan prije u marinadi bez soli te prije dinstanja zapržiti naglo na masnoći. Izvaditi privremeno iz posude, ubaciti lukac te dodati na vrh noža sode bikarbone eda bi se ljepše raspao i karamelizirao. Još mu Đizs naglasi da podlijevanje safta sa paradajzom produljava vrijeme kuhanja zbog kiseline u njemu i da ga bez frke može dodati u zadnjih 5 minuta kuhanja. Kuhar bijaše žalostan zbog kritike te zavapi : "Rabi, Juda ima uže viška pa se idem objesit' ! Đizs ga odgovori od nauma blagim riječima: Pođi natrag u kuhinju i nemoj više griješiti. Za mnogo vremena bit ćeš opet na Zemlji, baviti se informatikom i biti jedan od boljih kuhara na Forumu. ![]() ![]()
![]() |
#27270 |
Premium
Datum registracije: Aug 2012
|
Evo trenutno jedem, isklijali pšenicu sa lješnjacima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|