|
![]() |
#27091 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma najbolje, odeš, pojedeš i pohvališ kuhara pa doma...nema suđa za prat ![]()
![]() |
#27092 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27093 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27094 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jučer gozba za ekipu... gazpacho radio prvi put ikada, znam da nit je sezona nit je mjesto i vrijeme, ali trebalo je biti napravljeno već jednom. 1kg grapolo paradajza (kakav je da je trenutno), 2 crvene paprike i 1 zelena, malo mladog češnjaka i malo starog, jedan srednji krastavac, negdje deci maslinovog domaćeg, cijeli limun, sol, papar i u multipraktik koliko ide da bude fino kremast. kod serviranja sitne kockice krastavaca, malo starijeg kruha i crvene/zelene paprike... nemam sliku nažalost ali je ispalo vrhunski, podavilo se društvo. nakon toga kineski slijed... na jednom dijelu tanjura redom u woku pripremljeno (nereceptno) - mrkva, zelena i crvena paprika, đumbir, mladi luk, poriluk, sojine klice, sojin umak, limun, worčester, kim, čiketina, stakleni rezanci i tako dalje... ![]() na drugom dijelu tanjura matovilac, sojine klice, sitno rezani mladi luk, sojin sos, limun i bučino ulje kao salata. no danas spektakl... rižoto propisni. veliki smeđi šampinjoni, arborio riža, prokuhan temeljac + voda od namakanih suhih vrganja, piletina slično marinirana kao i za kinesku, parmezan, limun, maslac, timjan, peršin... ma divota okusa jedan od najboljih rižota koje sam ikada spremio iliti probao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27095 |
driver
|
Upravo sam došel s ranča, s pretoke vina. Nabrali usput u šumi 5 kg maglenki ( Clitocybe nebularis ) pa su bile sad za večeru pržene i servirane s parmezanom. Zalijevam sa sivim pinotom&chardonnay iz vlastite proizvodnje. Zbog gljiva, zlobnici mi kažu da bum "hodal po zidu"... ![]()
![]() |
#27096 |
Super Moderators
|
Danas bude domaća pizza sa rubom punjenim sirom ![]()
![]() |
#27097 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Danas socijalni ručak ![]() ![]() @jelc: uf ja je ne volim bas, jer je vecinom bolja riba u điru. Lokarda mi je čak gora i od vrnuta - a ona mi je isto skoro rock bottom ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 12.11.2012. u 13:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27098 |
Super Moderators
|
Meni je lokarda čist ok na roštilju, u stvari nju baš često i roštiljam ![]()
![]() |
#27099 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Uglavnom burger bar vam se nalazi ispred TEŽ-a,sad imaju i svoj unutarnji prostor i proširenu ponudu jela ![]() I da,burgeri su im najbolji u gradu... btw,imam doma kilu tatarskog bifteka,krećem u džihad ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27100 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Grah i ričet ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27102 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
morat ću poharat ovaj ružmarin... inovativna i hrabra ekipa koliko vidim. sjećam se da mi je črabl to jednom spominjao na žderama, ali sam mislio da je pijan ko i obično da idem u podnožje tež-a tražit neke burgere ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27103 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Inače mjesto mi je preporučio frend kaj je rođen i odrastao u USA i veli da ne postoji ništa bliže američkom burgeru u europi nego Rouge.... Dammit,da nemam tatarskog doma sad bi se zaletio na jedan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27104 |
Super Moderators
|
![]() |
#27106 |
Super Moderators
|
![]() |
#27108 |
driver
|
Skuhao danas 19 litara Božićnog piva za ovu godinu i to u tipu pale stout. Za mjesec dana bude prva proba. Živjeli !
![]() |
#27110 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Kviki pereci i ribice ![]() e da i juhu ![]()
Ako pčela ima pruge na leđima, to još uvijek ne znači da je tigar ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ammy. 13.11.2012. u 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27111 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Jedva čekam da danas završi job jerbo me doma čeka sarma. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27112 |
driver
|
![]() |
#27115 |
driver
|
![]() |
#27117 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Hamburger je 20 dkg govedine, rade domaći ketchup i peku peciva. Ja inače nisam baš fan hamburgera no ovaj mi je bio izuzetno dobar i sigurno ću ići ponovo ![]() I nije na Folki nego je u Folnegovićevoj ulici koja NIJE na Folki ![]() Inače imaju svaki tjedan nekog poznatog kuhara za gosta koji kuha slijedove i za to se treba rezervirati mjesto a cijene su oko 160 kn po osobi za 4, 5 slijedova (ne znam točno).
![]() |
![]() |
#27119 |
Super Moderators
|
Danas musaka ![]()
![]() |
#27120 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja danas se iznenadio kakvu hranu imaju u jednom restaču gdje mogu jesti na bonove studentske. Konkretno u Celju. Jeo danas tacos s mljevenim mesom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|