|
![]() |
#2341 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Obavještavam narodne mase da ću doći kasnije (negdje oko 6) ali ću ipak doći. Toliko.
![]() |
#2342 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Re: LJISTA ŽDERONJA:::
Citiraj:
Update: Nego kad počne taj meeting visokog (širogog !? ![]() Počinje nova akcija, dajmo da se zdeblja! (CK) ![]() ![]() Update 2: Jel more koja dobra dušica dopeljati KOTOR2 ? Platim beeru ![]()
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 02.03.2005. u 21:09. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#2343 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
e vidiš odlična ideja Cat ! ![]() dakle tko dofurava laptop ??? ![]() meni sam treba USB port čak ni dodatni utikač Alkohola imam, onog 120 postotnog pa si uslikam "needful things" ![]() ipak smo eksperti ne! pa nemremo doći bez HW !!!! @predsjenik jel dogovoreni meni sa bakom ??? ono kaj bu TOČNO bilo ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2344 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
@mental-stranica prije slika 2... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2345 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: Re: LJISTA ŽDERONJA:::
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2346 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ja cu 90% navratiti ali samo na cugu (mozda se zalomi neka klopica ![]() Nego mitzek neces valjda i OVAJ put otici prije svih ![]() p.s. oce ici ekipica iz dubca blackdragon?
![]() |
#2347 | |
do you speak it?
|
Re: Re: Re: Re: LJISTA ŽDERONJA:::
Citiraj:
MITZEK NADOPIŠI ME!
![]() |
![]() |
#2348 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
evo bas mi danas sky kaze da se skupljate, pa evo i ja cu doc ![]() ![]()
![]() |
#2350 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
nedo vam Bog da počnete jesti prije nek ja dođem. Nema šanse da stignem prije 4.15. Do pola 5. Wait for me . ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2351 |
Premium
|
ja cu donjet fotic ![]() ![]()
![]() |
#2353 |
Prigorec po defaultu
|
![]() jel rastu kaj zazubice,Žderonjeeeeee????? ![]() baka je spremila meseko u pac, pivčuga se hladi, Katica nebu jambrala da ideme dime... ![]() sad samo trieba cajta dočekati da projde....: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2355 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Sad me stara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2356 |
Treba kaj skurit??
|
Jedno pitanjce. Pošto svi neće doć odmah v 4 sati kad je u planu klopica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2357 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2359 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2361 |
Treba kaj skurit??
|
@ Fleks - vrag te odnio. Kaj nisi vidio sliku (koja stranica prija) s mitzekom i štapićem ražnjica u ustima? Tak mitzek čuva klopu. V trbuhu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2363 |
Prigorec po defaultu
|
![]() kaj se sekirate, em pak ja tak i tak moram dojti prije vas da "testiram" hranu, da vas nedobog Babica ne otruje.... ![]() papica je planirana od lapo etpe, pa prema 5, stoga, nemojte mi se nis izmotavat i cmrljit, nego se pozurite da se klopa ne hladi... ak bute kasnili.. pitajte Paskea koji je zakasnil na 2 rundu.... ![]() Vga, Fleks i ostali sa trkuljom i trakavicom vu zelucu, ne broji se brzina kojom trpate na tanjur u svjetski rekord.. po tome bi ja i ostatak Precjednistva lahko mogli zaobic tanjurceke i "peglat po mesini " direkt s plate, a to fakat nebi bilo fer obzirom na velicinu mog pozeraka i fizicku snagu za "laktarenje " s ostatkom Precjednistva.... langsam aber siecher!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Da to kažem Nicholasovim bojnim pokličem : MEAT!!!!!! Nema otkaza, u 4.15 sam kod Bake, cocked, locked & ready to eat! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2367 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A-a...nema otkazivanja, te sam vas upozorio na vremenske uvjete, te se naručena hrana mora i titpla. Ja dolazim ![]() Makar imam kvrgu na glavi koju sam drmnuo u krov auta, upalu očiju i na pol sam ukočen... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2368 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Jos tri vure... a meni vec sline curijuuu.... od fcera dopoldan nis skorom nikaj ni okusil.... no dobro dobro... priznam... sam si tak jedno trijst deka kuhanoga bunceka presanoga odrezal... jeno par pecenih krompera z rora z domacim spekom ke se je gore cvrl i ondak jos domacega zelja kiseloga poleg sega... narafski da se i pozirak potlem treba splahnuti... pak sam si jenega polića spil i to mi se bile dost... al Babica bolse nek pripravi kak se sika... (kak i navek bilo... ce je za verovati precjednistvu i inim clanovima tega ponosnega drustva...) ![]()
![]() |
#2369 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() nego... evo krećem... prvo do velkog shefa a onda na žderačinu... cya!
![]() |
![]() |
#2370 |
Premium
|
Imam čast biti prvi koj ce rec da je meeting bio vrlo uspjesan, najeli se i malo popili ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|