|
![]() |
#23341 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Pišo sam od smjeha.
![]() |
![]() |
#23342 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Donosim na Žderonje 4.12. uz dodatak svježe Scotch Bonnet iz vlastite proizvodnje ( do 350.000 Scoville ). Za trening, malo sušenog čilija od lanjske berbe ( 150.000 Scoville ). Naga bhut jolokia navodno u prijevodu znači : ujed kobre !
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23343 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ja upravo ležim bolestan u krevetu i čekam peku da bude gotova. Nego a što da na jednim žderama kažemo baki da stavi puno ljutila u gulaš i da recimo samo to jedemo? ![]()
![]() |
![]() |
#23344 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Mi danas delamo onu šatrostudentsku svinjaču...šunka, paprika i šampinjoni se malo prepeku, doda se pol litre milerama i naribanog sira pa se prelije preko kuhanog tjesta po izboru i u pećnicu ![]() Orginal recept navodi i masline i pelate ali mi se nije dalo ići opet u dućan ![]()
![]() |
![]() |
#23345 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() ajd samo ti nama ozdravi i obavezno 3 puta dnevno peku papaj... sunce ti tvoje ![]() ljuto +1 lajkam, plus guglam, myspesjam ili šta već. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23346 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
1: ljut u 3pm, pa nek jede ko hoće 2: ovaj blagi pa ko je curica nek jede blagi. A uvijek se može kombinirat pol blago pol ljuto. ![]()
![]() |
![]() |
#23347 | |
driver
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#23350 |
driver
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23353 | |
Guest
|
S giveaway teme. ![]() Citiraj:
![]() Ne bi trebao bit loš ručak... znači ima nade barem za majicu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23354 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Usput da pitam kad će Žderonje? Nekad je to izgledalo ovako: http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=125968 I ja isto.
![]() Ja ću donijeti friško mljevenu kanadsku, koju mi je poklonio Panorama. To je ova srednja. Lijevo je Mađarica, također poklon od Panorame, a desno nešto nepoznato. Navodno ljuto do bola, vrsta nepoznata. ![]() Usput da pitam kad će Žderonje? Nekad je to izgledalo ovako: http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=125968
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 24.10.2011. u 00:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23355 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Za vikend sam derao po chili grahu, ostalo je nešto još i za danas ![]() Usput, za vikend sam smućkao svoj vlastiti ljuti sos: 2 deci gustog domaćeg paradajz sosa 1 žlica octa 2 žlice dijon senfa 2 žlice umaka od ljutog hrena 1 žlica šećera 1 kavena žličica dimljene paprike 1/2 kavene žličice naga bhut jolokia paprike Ekstremno ljuto, ali može se jesti. Uz žestok osjećaj vrućine i peckanja u grlu. Frend koji voli drmat po ljutom molio me da razblažim jer ne može jesti ![]()
![]() |
#23358 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
koja žderonja broji hranu u jedan, kap i pola ? ![]() ![]() ostadoh saam, a ne da mi se kuhati... pa sam skoknuo do obližnje pekare po dva bureka, tri štrudle od višnje aaa, da se ne baci sam sredio i neki saft od jučer ![]() dižem noge na stol, srčem hladnu i idem pogledati neki film u miru ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23359 |
Super Moderators
|
Danas svinjska srca na saft, lagano šarf i domaći njoki ![]()
![]() |
#23361 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
![]() |
#23363 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Podravkini ljuti feferoni nisu ljuti. Cubanelle su više neke slatkaste papričice intenzivnog mirisa, guajillo kažu da meksikanci upotrebljavaju za ljute salsa umake a ljutina im je od 2500 po Scovilleovoj skali a frsno su kao i jalapeno papričice.
![]() |
#23364 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23365 | |
driver
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#23366 |
Guest
|
Ja bio gladan, a nije bilo kruha doma. Imao 2 jogurta kaj su stajala u frižideru pa rekao da napravim kvazi brzu pizzu od onog kaj mi je raspoloživo! 2x mala jogurta ~isto toliko brašna 2x jaja 1x prašak za pecivo soli koliko paše Sve to sa mikserom promješao i stavio u mali protvan. Razvukao do rubova. Dodao paradajz sos, strpao šunke kaj sam imao i na vrh sir. ![]() Na žalost srednji mi se protvan bio prao pa sam uzeo malo premali (pa je tijesto bilo deblje nego inače), ali ispalo full OK. Ovo mi je super jer taman prije početka upalim peć da se zagrije i dok je gotovo ona je taman. Utrpao unutra na 15-20 minuta. Super stvar kaj je gotova za manje od pol sata. Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 27.10.2011. u 04:20. |
![]() |
![]() |
#23367 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Za gablec sam si donesla ostatak mesne štruce od neki dan ![]() ![]() A jučer sam bila u Mlinarici, nakon sto godina...i dalje je klopa više nego odlična ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23369 |
Super Moderators
|
Žderonje, 04.11.2011 Bakina kuhinja Tor Jeltz Hamm vga killer Masni ostali nek se dopisuju ![]()
![]() |
#23370 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Bakina kuhinja Tor Jeltz Hamm vga killer Masni Cuga: domis jbg faks mi je od 16-21, pa ako budete jos tam, navratim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|