|
![]() |
#22651 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Junetina sa palentom ![]()
![]() |
![]() |
#22652 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Kad sam vidio žar ispod prasca isto mi je prvo pao na pamet roštilj. Žar uvjek do zida ili lima, a ispod prasca veliki protvan u kojega se cijedi mast. Pogotovo kad se peče prasetina (50 kg) obavezno se pika dugačkom vilicom, ali je mast za močat kruh predobra. ![]() Uši i nogice režem tek kad se ispeku, ali prije nego se prasac ispeče jer u protivnom hoče zagorit. Nije loše par puta polijat sa pivom.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22653 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Bio road trip od koji dan ![]() Petak,Martićeva,Zlatna školjka - grdobina u umaku od vina,zadovoljavajuće skroz s obzirom na cijenu -PUT-(grickalice i 3 lavora Nestea) Ljubuški - (negdje neka benzinska birc i restoran)junetina gljive saft,gablec porcija za bengalskog tigra uz obrazloženje domaćina: hercegovačka porcija,mom'ci Čapljina - domaća klopa,neko fino meso(valjda jagnje) pečeno,takav i krumpir iz dvorišta,domaća pečena paprika(perverzija),mješana salata od domaćeg povrća,doma pečen kruh,welcome to middleage ![]() Tućepi - pizza u sendviču,odlično napravljeno,neki kvazi restoran na početku rive kod TZ Split - restoran u Lučicama,biftek s roštilja,ponizno priznajem da takvog nema u ZG,hands down. Imaju neki umak od gorgonzole koji je odličan! Heinzlova - cheese fresh & McSundee od čokolade Welcome 100! ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 11.07.2011. u 02:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22654 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas brza hrana-kuhane kobase, jaja, senf, raženi i Žuja ![]()
![]() |
#22655 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Veceras tekma, Pizza se podrazumijeva naravno. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#22656 |
Super Moderators
|
Budući da je bilo ćevru-slabo se kuhalo na bregu, uglavnom šalate (krumpir šalata, mahune sa češnjakom i vrhnjem, krastavci sa češnjakom i vrhnjem, kristalka sa češnjakom) a pored kaj se stigne ![]() Sinoć je pala fina kasna večera-komadi pečene očišćene srdele i pastrve "marinirane" u maslinovom ulju, česnjaku i hrpi friškog peršina+raženi+veliki gembač od rizlinga ![]()
![]() |
#22657 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jučer ručak: čevosi, pljeske, šampinjoni s roštilja, vratina, pileći batci. Večera: pljeske i čevosi Danas doručak: pljeske i čevosi. Danas ručak: vratina i piletina. Za desert sada jedem buhtle. ![]() Mislim da mi je dosta roštilja za kojih mjesec dana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22659 |
Super Moderators
|
![]() |
#22660 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22661 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Roštilj, a prilog pomfri, paradajz, krastavci, paprika, crveni luk i zelena salata (sve sa vrta). Desert mmmmmmmmmmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#22662 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Natuko ih budem prije nego kaj sam si mislil. Izgleda da mi je krepala škrinja ladičarka. Nije radila od lani, a od jučer kad smo ubacili u nju preko 20 kg mesine nije smrzla ništa nego se je meso počelo otapat. Brzom intervencijom piletina, pljeskavice, meso za gulaš i ražnjiće je prebačena kod susjede. Natrpali nešto na led u frižideru, a ostatak buta i lopatice metnuli smo u veće plastične posude i zalijali sa uljem i u friškać. Svako zlo za neko dobro. Prisilio sam se na zrenje mesa u anaerobnim uvjetima. ![]()
![]() |
#22663 |
Super Moderators
|
![]() |
#22664 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22665 |
Super Moderators
|
Ja sam upravo masakrirao dva domaća grahorasta-manjeg od 2.30 za pohanje a većeg od 2.80 po pola za ispeć ![]()
![]() |
#22667 |
Super Moderators
|
Jučer je bila suha hrana-slana štrudla od sira i jogurt ![]() Danas pire, pohani domaći ćiknšit i kristalka a navečer bum od onog sitniša napravil lagani ajngemahtec ![]()
![]() |
#22668 |
PizzoZder
|
Sataraš. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#22671 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22673 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.07.2011. u 21:27. Razlog: nepotrebno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22676 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Gotov sam...četvrt lubenice, kolači, roštilj,( od 4 koje sam složio) 3/4 jedne pizze pojeo a ujutro bila prava pita sirnica, debela sirovita ![]() Kad vjetar zapuše na majci se škemba prepoznaje ![]()
![]() |
#22679 |
Super Moderators
|
Danas budu pohanci, domaći pomfač i šalata od svježeg paradajza, paprike i krastavaca ![]()
![]() |
#22680 |
Pod naletima kopita zla
|
Danas doma nikaj jerbo vodim sebe i bolju polovicu na večeru u black rock. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|