|
![]() |
#22591 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Veli žena da imaš po dućanima (i u Konzumu valjda) nekakvo svježe tijesto za pizzu (Tena)
![]() |
#22592 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Počela je sezona tikvica pa je sukladno tome i današnji ručak....doduše moj ![]() Galette s tikvicama i sirom Još jedna slika i još jedna A o desertu više sutra ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22595 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Lijepo izgleda, sigruno je i fino, ali inače nejedem gotovo nikad svježe tikvice, krastavce, paradajz, papriku i ostalo takvo povrće termički tretirano. Nema mi gore neko kad mi upropaste picu s komadima paradajza il paprike. Povrće samo svježe u što većim količinama. @Jelc Obišao Billu, Maxi Konzum i Lidl, nigdje nema tijesta za picu, sve nešto gotovo/smrznuto/polupečeno. Još sutra idem pitat u pekaru, to mi je zadnja nada ![]()
![]() |
![]() |
#22596 |
Super Moderators
|
Pa, ima i po pekarama... Ili se nauči radit sam ![]() Kod mene u dućanu imaju one gotove već formirane u oblik pizze, samo naslažeš na nju kaj hoćeš i hitiš u pećnicu-prekopaj malo škrinje za zamrzavane po dućanima.
![]() |
#22600 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nikad ne kupujem, uvijek moja signora umijesi. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22601 |
Super Moderators
|
Viš vraga, mogel bi i ja jedan dan delat pizzu ![]() Baš sam jučer zvadil komad suhe vratine iz škrinje, legla bi kobog ![]()
![]() |
#22602 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#22603 |
Super Moderators
|
Ti pijanac, ajd leć ![]()
![]() |
#22604 |
Registered User
|
Danas juhica, faširanci, kotlovina, krumpir. I sad grickamo pohane tikvice ![]() Dakle desert....čokoladna fantazija ![]() ovako smo krenuli pa malo pojeli čoškić pa još malo i onda je to postalo kremasto jakooo kremasto i još jedna izbliza za kraj A znam da ćete me mrzit, ali još malo pa ćete imat odmora od mene ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22607 |
PizzoZder
|
Upravo stigao sa vecere. rok rok
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#22608 |
Super Moderators
|
Ja budem za večeru kuhanu kuruzu ![]()
![]() |
#22610 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22611 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22614 |
PizzoZder
|
To sam zaboravio slikat kad je tek stiglo na stol. Jr. me sjetio da uslikam za Zdere, ja vec zaboravijo. ![]() Prije toga je bila hrpa bakalara na bijelo (odlican je bio) i salata od hobotnice sa domacim uljem. ![]() Uff, sad sam opet slinit poceo, idem bacit nesto u kljun. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#22615 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22616 |
Super Moderators
|
Izgleda da sam danas u kazni ![]() ![]() Mislim da bu pal za slobodu dobri stari mesnjak, ostatak fete, rajčica, raženi+Žuja ![]()
![]() |
#22618 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Danas roštiljao u dvorištu Pile od 2 kg, nešto svinjskog vrata i čevapi ![]() Nas troje, dugo nisam jeo bolji roštilj. Prejeo sam se k'o svinja, popio 2 piva i komotno bi sam mogao malo preživati
![]() |
#22619 |
Registered User
|
dojdemo doma i ceka nas bucnica...di ces bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22620 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Što se ne bi nekad našli na Jankovcu u srcu Slavonije, ovdje je raj na zemlji - brdu...450 metara nadmorske visine, prekrasno za ubijanje svime ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|