|
![]() |
#2041 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() bdw-kaj je Horza fakat sam delal umak ili je bilo ono "brzo i fino" umak sa gljivama ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2042 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Nononono, imao je samo vrhnje za kuhanje. Gljive su bile svježe. Premda...mora naučit grah radit da bi dobio prolaz kod mene. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2043 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ide to njemu... A sa kakvim se napravljenim delicijama možeš ti pohvaliti??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
PC Ekspert šerif
|
Grah (delicija, kako za koga...) pržene bukovače pileći gulaš na lovački način neki dan sam radio nekakav umak sa lukom, ali nisam imao vrhnje za kuhanje pa sam upotrijebio obično nije bilo loše, ali vrhnje za kuhanje bi defintivno popravilo stvar budući da nema toliko vode kao ovo obično |
![]() |
![]() |
![]() |
#2045 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
Feldwebel
|
Grah je prava delicija. Samo se treba znati napraviti na pravi način. Vještina je to koja polako izumire ali su tu zato Žderonje da stvar ne padne u zaborav.
![]() |
#2047 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Bažulj je prvoklasni lijek, jeste čuli za onaj po 150 kn kila!!!!!:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Eh da moram se pohvaliti. Stari i ja smo prekjucer napravili cca 100 komada domaceg slavonskog kulena. To je prva tura a kasnije ce biti josh toliko. Naradio sam se cijeli dan ali isplatilo se. Brijem da ce ove godine biti zaista najbolji dosad. ![]() Pa ko hoce jedan neka se odmah pribiljezi pa kad sazriju da mu spakujemo jednog ako nebudu svi prodani (to se josh nije dogodilo ![]() Ah jedva cekam 5-i mjesec. ![]()
![]() |
#2050 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
E, cuj Kuky nisi ti jedini Slavonac ovdje , i kod mene je pushnica puna svega, pocev od kulenova preko shtangi i tankih kobasa po kojima upravo svakodnevno brijemo (taman su se osushile), a i shunke se fala bogu sushe. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2051 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Imamo josh jednu staru 2 god.(usla je u trecu) joj kad ju zakoljemo. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2052 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Nego, vidim da nas ima tu lijepa ekipa koja ponesto i kuha, (nije bitno jel ste ozenjeni ili ne), jel ima ko da voli kuhat ili to radi samo kad je zbilja gladan? Nekad zaista skuham nesto sa gushtom (kad imam vremena) ali to je zaista jedino od tzv "zenskih poslova" koje radim, sudje nisam nikad oprao a niti usisavao po kuci, inace me neki svrstavaju u muske soviniste (znate onu : Zene imaju jednu vijugu vishe od kokoshi, da ne seru po dvoristu.) Naravno , cast iznimkama kojih ce u buducnosti biti sve vise , nadam se! Unaprijed se ispricavam, ovim nikog nisam htio uvrijediti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne mozes biti zderonja ako ne znas nesto skuhati. Moj frend recimo ne zna ispedi jaje na oko (doslovno) Sad sam se bash najeo pecenih kobasica. joooj ![]()
![]() |
![]() |
#2058 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Sad fino dok sam bio u banu sam tak puno jel da ubim tugu u hrani. Još je došo ujak sa nimburškim kobasicama. Mljac pa zelje pečeno sastrane. Uf sad je plinovito... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
Super Moderators
|
Ja sam baš dovukao dime kilu kiselog zelja, grah imam, suho meso i špek...joj...ubit ću se sutra ko zadnja njasvi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2061 | |
Premium
|
Citiraj:
ja sam danas imao einpren (ajnpren) juhu (ili kako se vec pise) Vjerojatno znas o cemu je rijec. ![]()
![]() |
![]() |
#2062 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Uvijek stavim malo crvene paprike kad je brašno skoro gotovo, ne sviđa mi se ak je samo onak fuj bijelo. Volim i jaje umiješati na kraju, i prepržene kockice kruha. A može se dodati kuhani krompir, gljive i malo vrhnja i kopra...mljac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Da paprika ide svakako jer kao sto si rekao , kada je bijela nije to to. Jaja kod mene idu svaki puta. barem 2 komada. (obicno bude 3) . Sto se ticce kruha , dugo nisam jeo takvu premda moram priznati da je isto prva liga.Onako kruh se fino smekša i bude super. ah kvragu ode ja po jos jedan tanjur, ozbiljno. Kad pisem o hrani samo sline pocnu curit ![]() btw jel stavljash u ovu juhu griz?
![]() |
![]() |
#2064 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2065 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Griz-neeeee... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2066 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ja volim da je gušća. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2067 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Jipppiiiiiii
Poznam jednu koja ima baku u Brodu, a i vino iz Ozlja ![]() ![]() a i feta Metan propan prrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2069 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jeltz, care vjeruj mi na rijec. Stavi griz u ajpren juhu, kazem ti neces pozalit, vjeruj mi. Rokni jaja u nju (jaje po osobi) i griz. Nemos vjerovat kako dobro ispadne. Nekako ju upotpuni. Mozes ju cak jesti i bez kruha (obicnog) isprobao sam danas. ![]()
![]() |
![]() |
#2070 |
Super Moderators
|
Ako hoću da bude gušće-stavit ću još brašna, griz ne volim ![]() Eventualno griz-knedle mogu proć, inače ga ne volim ni vidjet ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|