|
![]() |
#1951 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ništ nam Paskea nema, valjda slavi Hanuku ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1952 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() prije mislim da si je morti zelucek otroval sa losom papicom, pak da ima trckalicu sakih 5 minut, pa ono...taman kad krene postat KRUUUULJ i jadna ti majka ak si blizu klonjari..... il ga je Sefica za krevet zvezala , van dometa konpjuktora i pipkovnice.....pa stelaju njezin HW........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1953 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Morao sam nešto prigristi, pa nešto raditi, pa putovati, pa raditi, pa društvene obveze. Kaj ti misliš da će mi se želuček smiriti od laprdanja s tobom? Naruči kod bake zagrebački pa bumo pričali sutra.
![]() |
#1956 |
Prigorec po defaultu
|
![]() Če treba potplatiti Velikog i još Večeg vu Lovcu ni nikakav problem --by AMD... ne nije....zato i nikad nisi ni pozval, jel ne zelis probleme ![]() valjda je to slatka osveta za onaj Sekeli gulas s pocetka Zderonjske sage... ![]() ![]() ![]() Judo.........mogel bi tu koju skudu potrosit na nasu druzinu, em je i Isusek z nami, kaj ne?? ![]() ![]() nema veze, se bu to dosle na svoje, svaka cica dojde na kolica.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1957 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Nabavio WoW US edition i sada samo pičim po tome - dan i noć ![]() ![]() Ne skidam se, osim kada treba promijeniti bočicu intravenozne papice ![]() In other news .... kada je sastanak žderonjski ???? Ovaj petak ili :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1958 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: heee..
Citiraj:
![]() Srami se. Ljudima maglu prodaješ. ![]() ![]() A sekeli nismo zaboravili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1959 |
Prigorec po defaultu
|
![]() smijala se sjenica sovi...... a kaj da zijdem doli vu Podsusedu kad nemam sa sobom pasosa.... ![]() ![]() "informatizirani djelatnik pjesacke ophodnje sluzbe ministarstva za istrazivanje ruda i gubljenje vremena".. pa se stoga ne cudimo kaj si furt na "pocasnim "gablecima po cijelom Podsusedu ,glede i unatoc... tja, jedini informatizirani "plavi mundir" i to jos v njihevem dvoriscu...ni to mala stvar!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1960 |
Moderator
|
Sad buš našel 100 izgovora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1961 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Ček malo ... kaj se ja javljam. U istoj smo kaši ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 | |
Super Moderators
|
Re: KOLINJE!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
![]() Nigdje te nema... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1965 |
Super Moderators
|
Kaj si još jednu škrinju kupil da to sve potrpaš tranu??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1966 |
Prigorec po defaultu
|
![]() "mali" je nagrajsal....... ![]() ja bi tvoju slikicu rajse na naslovnici od onih kostunjavih starletica na Playboju,dapace metnul si bi ju kak podlogu za kalendar.......proljetno,ljetno, jesensko i zimsko kolinje....... sa kojim odojcekom i Jankom kak podtemom........ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1967 |
Super Moderators
|
Ajde da vidimo popis za petak ![]() Ja dolazim, doći će i Tor da ga malo uhranimo ![]() ![]() ![]() ![]() RAK je sad malo više na forumu-izgleda da je u milosti bolje polovice, AMD si može srihtat da bude slobodan...itd... Horza veli da dolazi...možda dođe i friško udana Britney ![]() Da vidimo tko sve ide-čisto da baka zna koliko mesine treba spremiti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1969 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Vražju mater ja delam od 18h možda dojdme ak uspijem najzi nekog tko me bu mjenjal.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1971 |
Prigorec po defaultu
|
![]() sa svojom kraljicom dime sam se se zdogovoril,ali ne lezi vraze...... moj guzda ide na par ruckica i prijemcica celi of keden, pa i u petek........ja morem same vuhati papicu iz Jagija i proklinjat kletu sudbu koja me uvjek nagradi u krivo vreme....... ![]() ![]() ![]() ![]() bude me utjesilo samo Bozicni krklj... domjenak vu Starini na Mlinovima 21.12............ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1972 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
evo potvrđujem dolazak. bio bi dobro da netko od gospode iz predsjedništva isfura Statut Žderonja pa da se uz meso, pivo i gljive prisjetimo kako je to zgledalo prije... kolko već ima? jebote pa u petak je točno 18 mjeseci od prvog jelcovog posta na novim žderonjama. zaaaaaaaaakooooooon
![]() |
#1973 |
Headbangig Grunf!
|
Sutra velim jel dolazim ili ne
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1974 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Dolazim i ja. p.s: ako netko ima nekog miša starog kugličnog s scroolom al da radi neka ga slobodno ponese jer mi bas takav treba da se ekipa za novu godinu ne nabacuje s ovim bezicnim. Placam pivu/dvije za miša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1975 |
Super Moderators
|
Dakle-tri imenjaka Tor, Paske i ja, Horza (Denis?), Marac, RAK, AMD veli da dela ovaj tjedan ujutro i da bu najvjerovatnije došel. Mitzek bu dozujal koliko mu posao i Tanja dopuste ![]() ![]() ![]() Kristuš bu malo zakasnil, Pinsla je obećal ići sa ženom u kupovinu ali bude došao ![]() To je i tak zadnji termin u ovoj godini, drugi tjedan je živi tulum svima. Svaki na stol 5-6 bani za kakvo mješano i koju Žuju, ak nam bu malo budemo kao i onaj put pozvali još koju platu kad Paske ode poslom na pol vure ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1976 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1977 |
Headbangig Grunf!
|
bum viel jer delam od 18-00 ak uspijem nac nekog dojdem
![]() |
![]() |
![]() |
#1978 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Do kad bu te bili tam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1979 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1980 |
Super Moderators
|
AMD-jac si je zel slobodan dan ![]() ![]() ![]() Dakle i on dođe ziher. Ostaje još samo da se dogovorimo u koje doba počinjemo žderati ![]() Naći se za Žuju možemo i prije, mislim da bi bilo najbolje da počnemo papati oko 17.15-17.30 tak da svi stignu doći. Kaj se tiče same teme-mislim da bum ja danas napravio bifteke na masti od malog pu-ajceka i dinstani grašak ![]() Mljac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|