|
![]() |
#1892 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Same o alkoholu razmišljate. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1893 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kaj buš sam delao kolače??? :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Aha kolači hehe ... to ti misiš na puricu s mlincima ili pak pečenku ili nekaj slično. Fuu to je obavezno, ali pitam ovako jer mi se nešto gricka dok sam na netu .. ma znaš ... nešto božično i ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kaj sam su oblici bili malo cudni
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Super Moderators
|
Ja znam samo palačinke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Dok je moj brat za palačinke guru. Zna one điđemiđe sa tavom. Ja sam to probao ali onda nisam mogao naći vreću za smeće. ![]() ![]() @Žuja strong Stvarno je bolja. Puuno bolja. Pitanje za Žderonje(TM) Jel vas boli glava od pive iz plastične boce? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1903 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() a ja sam mislil da se bume pospominali o kiselom zelju i kakvom komaceku puajceka il Janka, pa s ovim.,onim prilog tu i tam more i bez.....ccccc,kaj ste svi na PREDBOZICNOJ dijeti da se ocistite prije krk..klopanja za praznike,ha?? ja sam metnul jenu bacvicu zeljeka kiseliti da mi se ima vu cemu suseni buncek nafciti plivati,hitis mu tu i tam koji bazuljek da se imam s cim zabavljati......, ili pecenice i krvavice sa kiselim zeljem i krumpacem na par nacina, pokle 2-3 case crnjaka kuhanog z klincekima i cimetom i uhahaj.... btw, bas mi i nije Zuja pasent za takve delicije...ili jetrica uvaljana u kuruzno brasno pa sa zgancima, kiselim vugorkima i paprikama.....pa onda po mladom vinceku pokle uz 10-15 partija Belinde.....ne,Zuja mi tu definitivno nejde, pogotovo kaj ne pase u polic kak rujno vinceko.... ajte, pa me razuvjeravajte...presel bum na spek i cvarke, prezvust i itd.....btw, ste skuzili da je tast opet aktiviral stari obicaj KOLINJA,ha? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1904 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: vi tu meni opet o tekucim pitanjima...
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1905 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Kad smo već kod kolinja .... Dedeki su imali nedavno kolinje .... friški čvarci .... mmmm Spizdil sam ih 2 dana za redom za gablec ![]() Buraz, mama i ja. Ne znam koliko ih je bilo u kilama, ali odokativno - mala hrpa. Nestala za 2 gableca ![]() Jedino kaj sam ih jel bez luka, zbog posla, nesmem smrditi ![]() Žalosti moja neviđena ![]() Maloprije su me pak bakice nazvali .... Sinek dojdi si po sarmicu : nuts : Nitko ne dela sarmu ko bakica : nuts : . Toliko je masna da žlica stoji uspravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Prigorec po defaultu
|
![]() Nitko ne dela sarmu ko bakica . Toliko je masna da žlica stoji uspravno ---- kaj se zalis, ak je zeljeko dost kiselo i slano se nebu ni osjetila mascoba...dok te ne stisne na klonju... ![]() ![]() ![]() neznam jel se cijenjena ekipa sjeca ..prije za kolinja....vjutro obavezno sunkica,klobasa susena, budola od pokojnog puajceka za gablec + kuhana zgana..... kad bi puajcek kihnul, bil sfurban i ohladen, rasecen i obesen na remu, babe bi brzo jetrica friska z zgancima spekle..... pokle kad bi se meso rastranciralo, krmici na naglo ili u loncu z kiselim zeljem. ![]() ![]() navecer kad bi se fila zgotovila za pecenice i krvavice,probna tava je obavezno bila konfiscirana od .. jelte, ono znate.... a kad bi se cvarci zcvrli, onak vruuci.. melem na ranu vu zelucu.... jes da me drugi dan obavezno trga vu glavi(mozga nemam pa me nema tam kaj trgati)i bole ruke i noge..al kad nasnjofam komad friiske pecenke vu rolu, mam prizdravim..... i tak, grozi se tast s 3 dvestokilasa,a ja ga prcnem da ak treba da dopelam par Zderonja na pripomoc?...... ![]() veli on meni mrtaf hladan: je.. da, a kaj bume onda pacali i susili kad bute se pozrli prvi dan? ![]() ![]() jebate, nis znal da si je familija z Paskeom!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() sreca moja kaj me Squaw kontrolera, mam bi zginulo pol puajceka, kad se raspistoljim z apetitom..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
Super Moderators
|
Ja već godinama sam flajšam meso za sarmicu i takve pizdarije ![]() Na jednoj staroj ručnoj flajšerici, kad je za sarmicu-sa svakom šakom mesa kaj stavim unutra dodam i komadić špeka ![]() Mislim...nema smisla da bude presuho ![]() ![]() ![]() Ako je kakav komadić divljači ili kobasice ide i to tranu, još okolo po zelju naslažem malo špeka, par većih komada slavonske šarf kobasice...joj....ne preferiram baš priloge uz sarmu, sam mi smeta pri žderanju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1908 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
mislim... meni je takvo nešto nepojmljivo, ali neiskusni korisnici ovog vrhunskog jela uredno ne jedu zelje !!! ![]() meni je recimo najjače zrezat dve veće sarme i s tim normalno pomješat pire, pobiberit i zalijat juhom od sarme. i onda žderat dok prvi tanjur nije prazan. ponoviti proces nekoliko puta.
![]() |
![]() |
#1909 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A ne, ne...ja uredno mažem zelje, čak inzistiram da uvijek bude i više rezanog unutra ![]() Može i restani ili pire, ali u pravilu samo natrpam par komada sarmi, gore juhice i rezanog, par šniti ličkog ili raženog i to je to. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1910 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: khmmm..
Citiraj:
Bojim se da te ne pomešam s pajcekom, pa da tebe nebi ofurbali greškom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1911 |
Prigorec po defaultu
|
![]() zato bus i dalje klopal "gledance" pri meni.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1912 | ||
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
:confused: Citiraj:
Iako ja preferiram sarmu na čistaka, i ritual je već da kad dodjem dima iz vana i celi stan miriši po sarmi da ja odmah onak na brzaka čvaknem iz svake rajngle po jednu. Onak ko bi odolil takvom božanskom mirisu.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kakvo je ovo štrajkanje? Malo smo neaktivni? Žderonje, zbijte redove i junačkim prsima se upustite u ljuti boj protiv ovih anorektičara. Ja napokon izašao iz kazne koju mi je odredio T-DTT-TH. Više od mjeseca im je trebalo da prerežu dvije žice i zalijepe na drugo mjesto.
![]() |
#1915 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Osobno sam odnio oko 15-tak potpisanih papira i od svega nisu napravili ništa. Ostalo je sve kako je bilo i prije premsa sam htio neke stvari promijeniti (na koga glasi). Oni su međusobno imali još 3 papira po svakom onom koji sam im ja dao i još 6 dodatnih koji su koristili kod preuzimanja. I od toga skupa ne bi bilo još dan-danas ništa da: 1. Nisam imao poznanstvo (nije veza nego dobra volja) 2. dva puta sam izmaltretirao sve instance i natjerao da se zivkaju međusobno. 3. Sjeo na grbaču voditelju montera 4. Prijetio isključenjem svih priključaka. 5. Prijetio nekima da ću ih tužiti šefu. 6. Prijetio oglasima na internetu u Večernjaku sa svim imenima. 7. Prijetio prelaskom na drugog operatera. 8. Proglasio đihad 9. Prijetio da ću iskoristiti ratne trofeje 10. Prijetio da ću štrajkati glađu na Markovom trgu. Ovo potonje ne bi izvršio jer je to u zadnje vrijeme moderno a ja se ne povodim za modom. Nisam pozer. Osim toga, ne bi imao potporu Žderonja u toj akciji. Uglavnom sada je sve spojeno i radi. Novi modem je daleko bolji nego stari Ericsson i imam siguran dojam da je sve daleko brže. Još samo da testiram. Malo sam u periodu bez interneta i smršavio ali se sada vračam na normalnu kilažu.
![]() |
#1916 |
Super Moderators
|
Jebiga, Rak...mogao si samo napisati da si ta dva zadnja mjeseca (za razliku od prije) ženici non-stop na oku ![]() ![]() ![]() A ne tipkat pol vure ![]() Eh Žderonje, još malo pa okrugli broj postova, mogli bi i nekaj nekaj napraviti povodom toga... Ubit nekaj mješane mesine i koju Žuju ![]() 2000 postova...ej...pa nije to malo laprdanja, trebalo bi to obilježiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1917 |
Super Moderators
|
Ovak-probao sam nekaj novo i mogu vam reći da je papica izvanredna ![]() Gazdin odrezak: Uzme se par komada debljih šnicli od dobrog starog pu-ajceka, umlati malo batićem da budu veličine poslovičnog slonovog uha, na svaki odrezak se stavi prvo par šnita jezika (ima u Metro-u jeftino junećeg dimljenog) koji se tak jasno prije toga kuhao sat i pol. E sad...na jezik se stavi smjesa koju smo napravili tako da smo pomješali domaći sir, Vegetu i naribali sviježi hren ![]() Onda se opet poklopi sa par šnita jezika, šnicla preklopi, rubovi se "poravnaju" batićem da ne curi i ispoha. Hijaooooo...mrak papica... ![]() Ono kaj daje tako dobar šmek je jezik, a u najvećoj mjeri smjesa sira i hrena, ja sam je pola požderao dok se jelo pripremalo. Da Žderonje ocjenjuju papicu-ovo bi dobilo bez daljnjeg EDITOR'S CHOICE ![]() ![]() ![]() Koga zanima-mogu postati i ori-điđi recept. Neiskusnim preporučam oprez, to su takve hrge mesine da ih je fakat malo teže pojesti. Bogme je vrijedilo šmrkave njuške i krvavih očiju od ribanja hrena. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
Super Moderators
|
Joj Horza...nakon ovog mi ne padaju na pamet baš nikakvi recepti sa gljivama ![]() Eventualno smisli neki rižoto sa gljivama i mesom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1920 |
Headbangig Grunf!
|
joooooooooj, Jelc!!!: nuts : sline mi cure. 2000postova? Hm da mogli bi jedno rizualno okupljnaje, ( Tko bu išel do Bake osigurat mjesta, se to nekaj čuje miiiiitzekkkkkkkk ![]() Jelc kak ti nepada niš z gljivama napamet zamisli si uz onu papicu gore imat još saft šampinjona, i pržene bukovače....
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|