|
![]() |
#18871 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#18872 |
Guest
|
Danas za ručak lovačka pizza. Otidjem kod sestrične navečer da joj sredim komp, odnosno tv out i opet pizza! Mljac! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18873 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Još uvijek probavljam jučerašnji bolonjez, a ostalo je još nekaj za potrošit kad dođem doma ![]()
![]() |
#18875 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Sinoć na poslu sam pomazao jumbo pizzu ![]() ![]() ![]() Ostali kolege sa posla sve neke sendviče sa piletinom, salate sa tunjevinom i to, a meni... ![]() ![]() Sada se trenutno prave lazanje, ![]() ![]()
![]() |
#18876 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Danas sam si slozi hamburger domaći al od kupovnih cekin čevapa....taman je ko pravi faširanac za hambi,pogođeno meso ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18877 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ispekao kvrgu krmenadle s brdom krumpira u šporetu u vatrostalnoj zdjeli, bilo taman gotovo dok je žena stigla s posla i djeca iz vrtića...dobro, bilo je malo ranije gotovo pa sam ja malo obrstio bankine i zalio jednim Zlatnim Panom dok sam ih čekao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18879 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo i ja upravo zviznuo bolonjez. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#18880 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja maznuo tortilje punjene piletinom i povrćem, ali onak pošteno šarf tak da sad ispirem usta sa Krombacherom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18881 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Danas za gablec ![]() Ako se nađete na križanju Ilice i Slovenske uđite i pizzeriju Mozzarela i naričite si pizzu san sebastian. Fakat fino. Evo fotka. klik |
![]() |
![]() |
![]() |
#18882 |
PizzoZder
|
Ja za sati i pol imam jednu praaavu domacu pizzu za veceru. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#18883 |
Guest
|
Ajde fotkaj :P hehe |
![]() |
![]() |
#18884 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Evo nesto razmisljam da narucim neku pizzu, al se nemogu sjetiti niti jedne dobre pizzerie u blizini. 'bem ti mali grad... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18885 |
PizzoZder
|
http://www.pohrani.com/f/3k/zQ/2wUhATHC/img0082.jpg 21", 4:3 format, 2 ms odaziv, panel origigi domaci...
![]() |
![]() |
![]() |
#18886 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18887 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Ti si baš manijak, u ovoj temi u svakom postu ima riječ pizza ![]()
![]() |
![]() |
#18888 |
PizzoZder
|
Upravo vrsim visinske pripreme za roshtilj. Bacim opet fotke za "krulll, krulll..." ekipu. ![]() Btw: Sinoc je pizza bila standardno vr-hun-ska. Morao sam zenu pohhvalit.
![]() |
![]() |
![]() |
#18889 |
Guest
|
Danas razbio mamurluk sa lazanjem! Jel se samo meni čini ili je tijesto postalo bezobrazno skupo! |
![]() |
![]() |
#18891 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#18892 |
PizzoZder
|
Zaboravio fotkat jucer. Sunce przi, mi vani kod roshtilja, a gore 2 švoje, chevapi i homemade pljeskavice i domaci kruh. Duuuugo tako dobro nismo pojeli.
![]() |
![]() |
![]() |
#18893 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Žena leži u krevetu i odmara nogu koju je uganula neki dan na ledu tak da je dans opet bio moj dan za kuhanje. Uglavnom pileća juhica sa povrćem i taranicom. Pečeni picek s mlincima i ciklom i za desert buhtle.
![]() |
#18894 |
Guest
|
Danas bio fini ručak. Punjene lignje sa njihovim krakovima, špekom i sirom. Tjestenina sa parmezanom. A za salatu zelena sa matovilcem i mozzarellom. |
![]() |
![]() |
#18895 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Musaka, naravno sa mljevenim mesom, ja ne priznajem neke pojave poput musake sa povrčem ![]() ![]() A večeras na poslu možda neki sendvić sa piletinom, ili čevape ![]()
![]() |
#18898 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bio par dana na brdu, prvi dan maznuo pečeni ćikenšit i krumpač, drugi goveđu juhu+meso iz juhe i pire i paradajz-sos, jučer ubijanje u saftu od lopatice, domaćih žganaca i kristalke sa češnjakom ![]() Danas mladi krumpač, pola guske ![]() ![]() A u ime ekologije i stezanja remena ![]()
![]() |
#18900 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Danas smo krstili bebača pa smo vodili rodbinu na rucak u restoran: prsut+sir, goveđa juha, telece i pilece snicle u saftu sa nekoliko priloga, janjetina sa raznja i na kraju torta! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|