|
![]() |
#17641 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
neki dan opet u porecu(samo sto ovaj put nisam ponio digitalac) http://www.imagesforme.com/show.php/664896_1000185.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#17642 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Imam i ja takvu iz Poreča od prije mjesec dana ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17643 |
Premium
|
ne bi znao koja pizzeria,ja sam samo pratio kada se islo jesti i cekao ![]() prosle godine bili vani,ljudi su nas slikali,jbt sto ce jos pomisliti ove godine idemo naruciti,kazemo jumbo(za 160-200kn)tako negdje najvecu,pita nas konobarica 3 puta ste sigurni,mi samouvjereni jesmo,kad li ono gromada pola ostalo,a nas bilo sestero pa mozes misliti |
![]() |
![]() |
![]() |
#17644 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17646 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Pečenog zeca sa nekim ledenim pićem pretpostavljam? Jbt, šta ova tema otvara apetit, nevjerojatno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17647 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#17648 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Danas izgleda budu samo tost-sendviči i jogurt....
![]() |
![]() |
#17649 |
Premium
|
Ima u Poreču 3-4 zaista dobre Pizzerie, ali jedino Stari Saloon ima Jumbo pizzu promjera 120 cm ![]() Četvero nas je prijem mjesec dana uzelo jumbo pizzu za večeru. Nismo pojeli ni trećinu, 6 ljudi je slijedeća dva dana jelo ostatke za ručak i večeru ![]() Pizza izgleda impresivno kad ju donesu na stol (nose ju dvojica, jedan ne može sam), i nas je dvadesetak turista slikavalo s pizzom. Inače nisam pobornik takvih pretjerivanja, ali bio je šogorici rođendan i poželjela si je jumbo pizzu ![]() Inače pizza nije loša, ali prije je bila dosta bolja. Imam osjećaj da je iz godine u godinu sve lošija ![]()
![]() |
#17650 |
Pod naletima kopita zla
|
Danas je pao ostatak zeke ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17651 | |
Premium
|
Citiraj:
yee...i nas su slikali...ja sam bio vani(3 stola imaju),a ima i unutrasnja terasa ako smo bili na istom mjestu,tamo je onaj spomenik/kip nekom liku ![]() da,i meni je losija,ali ajd kad idu svi idem i ja... utusio sam se taj dan...1l mineralne sam pocugao... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17652 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Slabi ste vi žderonje ![]() No ako ikad svratim sa dečkima do Poreča morat ćemo navratiti do te pizzerije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17653 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako se dobro sjećam, vlasnik Saloona je nekad radio u Starom Saloonu, koncept i ponuda su im zbog toga vrlo vrlo slični. A slično je i to da sam i ja poslije pizze ispijao litre i litre Cole i mineralne ![]() Evo, nemam trenutno pri ruci bolju sliku: http://www.imagesforme.com/show.php/..._pizzaXXXL.jpg @Demon Hunter, pizza je fakat ogromna (120cm promjer). Isplati se probat ako budeš u Poreču, Stari Saloon je meni bolji, ali velim, i u Saloonu je vrlo slično. Mislim da bi i neki iskusniji žderonje s ovog topica pokleknuli pred ovom jumbo pizzom. Neću ih imenovati, siguran sam da će se prepoznati ![]() Danas sam na poslu postio, kad sam došao doma - ugodno iznenađenje, žena napravila ćevape s lepinjama. Smazao sad i neki sladoled i razmišljam kaj bi još pojeo ![]()
![]() |
![]() |
#17654 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jel ima netko kakav dobar recept za one lepinje u čemu budu ćevapi (somun)? Nemojte molim vas sad s podvalama tipa: kupi lepinju i zagrij je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17655 | |
Premium
|
Citiraj:
http://moja-kuhinja.com/kruh/lepinja.html Meni se ne da zafrkavat s tim, kupim fine i friške 2,5 kn/kom, nasaftam ih u goveđoj kocki i stavim na ćevape da se pare na njima. Kad su ćevosi gotovi još minutu ostavim lepinje da se popeku na ulju od ćevapa i to je to.
![]() |
![]() |
#17657 | |
Premium
|
Citiraj:
imam izgleda brata po pici(jelu) ![]() je,ja idem gdje i ti,pitao sam tetu,ona nas vodila... pizza je jednostavno nenadmasiva po velicini... je,super je i posluga,ali ne volim kada me ljudi gledaju... jos cu zavrsiti u kineskoj kampanji protiv debljine kao lik na plakatu ![]() ja jedem pecenjake sada,predobri su,pet sam ih pojeo iz lonca,mislim da ce pasti jos koji ![]() slike kasnije stavim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17658 |
Super Moderators
|
Buncek je kuhan, bažul se moči...sutra bude bažul i kiselo zelje ![]() Imam i kobase, špek i ostatak domaće šunke...istinabog da je još vruće ali nisam više mogao izdržat ![]()
![]() |
#17659 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja već godinama ljetujem u Poreču, svaki put barem jednom odem do Starog Saloona na pizzu, al ovo je prvi put da smo uzeli jumbo, i to samo zato kaj nam se poklopio roćkas.
![]() |
![]() |
#17660 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Danas po završetku 12-tosatne smjene na poslu bez krušne mrve u ustima (izuzev čokolade koju smo ja i kolegice ubili) zaputio sam se kući i na povratku uzeo kebab... mmmmm ![]() ![]() EDIT: @ vi sa tom ultra-pizzom: koliko dođe to mega-čudo? 200 kn? ![]()
![]() |
#17662 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neću ni gledat kaj je na linku! Hamm, no soup for you! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17664 |
Super Moderators
|
![]() |
#17665 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() a pjesmica zeko i potocic ![]() danas ujutro nisam stigle jesti doma pa sam usput pojel tri krafne i čokoladno mlijeko..kak mi to nije dosta privremeno sam smazal jedan bounty :P sada sam si uzel par šljufa, krušku i jabuku ![]() kada to pojedem odo se najesti ričeta i bunceka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17666 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
legendo ![]() jucer grah sa suhim mesom a danas tortilje s piletinom i povrcem i sirom (sama radila ![]() sad sam isto malo gladna i razmisljam kaj bi...:S
![]() |
#17667 | |
Premium
|
Citiraj:
Danas sam žderao piletinu na naglo sa špinatom. Nije mi baš sjelo, mislim da ću potražit nešto žešće u friđu ![]() Od sve te priče o pizzama, sad sam si poželio pizzu ![]()
![]() |
![]() |
#17668 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
I ja. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17670 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|