|
![]() |
#1651 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 18.06.2004. u 01:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1652 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1653 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() kaj ste profikarili,kakvo chatanje, ne spamajte mi Zderonje!!!!!!! ili trebam argumente za dodatno razjasnjenje u vidu PDK(Prigorski debeli Kolac ili prigorski d... k...c)?? ![]() ![]() ![]() ![]() kaj smo rekli rekli smo:Zderonje su izuzetak od svih pravila i stoga .... ![]() mi Zdeeronjeeeeee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kajeeeeee Žderonje-vruće vam je??? Vidim da nema novih recepata, nitko se ne hvali da je nekaj dobro jeo... Ja si sve nekaj gruntam da si sutra napravim lončinu juhe ![]() Mislim-to je najbolje za vrućinu, malo juhice, malo meseka koje se kuhalo unutra, ono...junetina, krumpač, sos od kopra i hladni gembač ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Evo da se i ja javim. Sa pohvalama narafski. Jučer ja bijo kod punice u Šibicama i naštelavam komp od šogija i zapelo na instalaciji drivera za grafikanera, pa reko šta ću sad, i sjetih se da imam broja od AMD-a (svak ti dala) i pošaljem semes i čovjek se javio,ubrao ja drivere i još i pivo dobijo i eto ja sav sretan namontiro komp. Vu te ime ja bih se preporučil kad bu Zaprešićka zajednica imala kakav okrugli stol da pozovu i mene makar naručil rundu sa šanka jer nisam siguran dal ispunjavam kvalifikacije po pitanju pridruženog člana. AMD fala još jenput! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
Super Moderators
|
Ha ![]() Danas je ju-hi-ca ![]() Srž iz kostiju sam već smazal na raženom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1660 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1662 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() u jeeeeeeeeeeeeeee........ ![]() bas da vidim kulike bu to trajalo... nema ni traga od Zderonja, ni od korova!! kaj ,sve ubila fjaka???? ccccc,ja se pravdam sa "sljuzbenim putevima" po Istri i ostaloj (d)okolici,a ostali....skola je schluss,fax bu skoro...,kaj vas je crna luknja progutala..ili manjak inspiracije??/ mislim da je dosel red za LJtni skup Zderonja uz Jarun a za Rostiljadom i Belindom vuy hladu>??????haaaa? moliiim?? mislim, ko nema pinke za more jel spara za HW,more odvojit 5 bani za mali chip kojim bi se skupilo za pilo i Papicuuu : nuts : : nuts : pak si pokle bubnemo Picigina na dva mala vu plicaku,ak ko prezivi ,imal bu kaj pricat unucima.... Posto je ocito da se najbolja okupljanja Zderonja i ostalix PCExpertovaca dogadaju spontano,(kak spontani pobacaj!!) ovim putem iniciram ideju ........Zainteresirani????anyone???? mda,sad bu pocelo: ma ja bi,al da mi ne udje... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Znate da sam ja uvijek za finu papicu, al nažalost v subotu letim via Jadran. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1664 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Već smo te tri ( 3 ) put zvali na PCE meetinge. Kakti buš došel, buš kak ne i onda DREK ![]() Da ne spomenem kak nigdar nečeš reći GDI SI na Šibicama. Da se najdemo vu birtiji pri Dragecu na kavi/pivi. Nemoraš nič plačati, bum ja ( prvi put ![]() Znam ja ....tebe je strah da bu te Mitzek - onak velki i opasan - zdevetak kakti kojna. Ali niš se naj bati, bume te mi držali, da mu lakše pobegneš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
jel neko reko roštiljada na đarunu? pa hljebemu ljudi kaj se čeka? ajde... ja mislim da mogu nabavit male golove ako nekoga zagrize savijest od tolkog mesa. e,da... odlična iskustva s mesinom za roštilj iz BILA-e. genijalno to pripreme. osim ako netko ima volje tolko mesine pacat? (treba im javit 1 dan unaprijed) btw. moglo bi više ljudi ovak odlučno reći da budu. ono... se znamo, ne? ![]()
![]() |
#1666 |
Headbangig Grunf!
|
![]() Kad, gdje, kolko gajbi uz meso i kolko pinke? Budem starom rekel da ne zajebava z vremenom.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() Ma cura mi je u Šibicama. Bome neznam koja je adresa ali se skreče nakon raspela prva lijevo i onda druga lijevo. Neke braće nemam pojma. Možda poznaš Matu i Icu (zvanog Gile) koji su joj braća. A kaj se Miceka tiče tu nema problema. Ja sam nositelj više crnih pojasa od kojih su neki jako crni.A i poznavatelj sam drevne rukoborne vještine : obaranje piva iz lakta i iz gležnja, tak da tu nebi trebalo bit problema kaj se tehnike tiče ali forma je narafski upitna! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1669 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Rostilj: nuts : , di, gdje, ko, kada: nuts : : nuts : . ja sad difinitivno in. kaj se tice mesa obavezno onda mora ici pac. a kad smo vec kod toga mogu ja starog nazicat da slozi svoje cuveno meso pa ga dorufam na jarun. samo je fora da me netko onda treba do tam otpeljat, a nebi bilo lose ni da me vrati ![]() no ak se moze recimo iduce subote ili nedjelje.
![]() |
#1670 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1671 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() onda odgadjam meeting za jos jedan vikend. ja i Rak bumo krenuli tjedan dana ranije pa bumo stigli taman na vrijeme.:burn:
![]() |
![]() |
#1672 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1673 |
Premium
|
kaj znaci ipak ce biti okupljanje prije godisnjih. ok recite dan i vrijeme pa bum dosel tam sa velikim plavim taxi-em (svi znao koji je to): baad :
![]() |
#1674 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1675 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Premium
|
a i ja cu na prijevremeni godisnji, popusil sam potpis iz staike pa nemrem izaci 8 na nju, pa moram cekati sve do 9 mj kad bum moral dva puta polagati isti ispit, jedan za potpis a drugi za ocjenu ![]() no svejedno to ne znaci da se nemre slaviti!! ![]() ![]() dakle godisnji mi pocinje negdje sljedeci tjedan oko ponedjeljak kad bi mi trebal biti usmeni iz gradiva, ak sutra dobro napise, pa od onda sam na raspolaganju.
![]() |
#1677 |
Headbangig Grunf!
|
Ja za meso predlažem da zadužimo velkog neviše tolko debelog Predsjednika iz njegove lokalne Mesnice jer uvjerio sam se X puta da je nakon domačeg najbolje meso iz lokalne mesnice. Kruh ne zaboravit i paradajze, luk ( mladi) i gljive na roštilju: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : Kunić u loncu ako ga se mnogi odriču, meso kunića zbog vrijednih sastojaka nutricionisti visoko cijene kao meso nad mesima. Pripada takozvanome bijelom mesu, a bogatstvo vrijednih sastojaka, zanemariva kaloričnost i laka probavljivost uveli su ga u mnoge dijete i u sofisticirane kuhinje poput francuske i talijanske, odakle potječe i ovaj specijalitet. Sastojci za 4 osobe 1 kunić (oko 1 kg) 100 ml vinskog octa 2 češnja češnjaka 1 mali ljuti feferon 1 grančica ružmarina 100 ml maslinova ulja sol papar 150 ml suhog bijelog vina 1 žlica Vegete Vrijeme pripreme 1 h 10 min Energ. vrijednost 704 kcal / 2952 kJ Postupak 1. Meso kunića narežite na komade pa ga umočite u mješavinu vode (200 ml) i octa. Zatim ga ocijedite. 2. U maslinovo ulje stavite narezani feferon, češnjak prerezan napola i ružmarin, pa prelijte preko mesa. Pokrijte i ostavite u hladnjaku marinirati najmanje 2 sata (a još bolje preko noći). 3. Nakon toga meso izvadite i na tom ulju najprije kratko popecite češnjak. Izvadite ga, dodajte komade kunića pa ih dobro popecite sa svih strana. Malo posolite, popaprite i pospite Vegetom. Sve zalijte vinom, vratite ružmarin i feferon pa polako pirjajte oko 40 minuta. 4. Za vrijeme kuhanja po potrebi zalijevajte s malo vode. Ako želite više umaka, dodajte žličicu škrobnog brašna razmućenog s malo vode. 5. Kad meso omekša, složite ga na ugrijani tanjur. Posluživanje Meso na tanjuru prelijte umakom, a kao prilog možete poslužiti palentu. Savjet Umjesto kunića možete na jednak način pripremiti i divljeg zeca. Mala tajna Umakanjem kunića u mješavinu octa i vode meso će tijekom pripreme ostati čvrsto i sočno.
![]() |
![]() |
![]() |
#1678 |
Super Moderators
|
Ma nije zajc loš-samo kaj nemreš pošteno zagrist a da ti nije puna njuška košćica ![]() Meso je ok ali mi baš nije privlačan za jest. Ne kao npr. dobra stara vratina na roštilju ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1679 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
joj sline mi cure
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Vidim da je samo mene Mitzek nahranio preko SMS-a. Umirem od gladi u krevetu u 11.30 a on meni o ribicama nakon janjetine i odojka. Cijenjeni kolega, nahranite i ostale.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|