|
![]() |
#16592 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Neki dan sam se u-b-i-o pravom Žderonjskom papicom...saft od lopatice dobrog starog pu-ajceka, domaći žganci i kristalka sa češnjakom ![]() Danas bude laganica, kuha se juha od govedine i junetine, poslje klasika sa pireom, paradajz-sosom i mesom iz juhe... Crna peka. Pivčuga ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16593 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
>>Roštilj<< jučer za fini nedjeljni ručak ![]() (naravno, na slici je druga tura, prva tura pečenja je u trenutku slikanja bila pojedena ![]() i >>Kebab<< danas na poslu ![]() Predobro ![]()
![]() |
#16595 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ljudovi, od petka navečer do jutros sam bio kod komšija u Beogradu. jemti kako oni tamo dobro jedu. baš bi trebalo neke žderonje tamo nabacit ![]() fotke stižu čim budu uploadane
![]() |
#16596 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
De reci kakve su cijene tamo. Čuo sam da možeš jest i lokat cijelu večer za nekih ~200tinjak kn. Pod jest i lokat mislim cijelo popodne do sitnih sati uz obilne količine alkohola. Jel to stvarno istina?
![]() |
#16598 |
Type R
|
![]() |
#16600 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
opet ja kasnim tjedan dana sa zderonjama hebote na sprovod cu zakasniti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16601 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
daklen, grupna karta za 3 osobe je 30€. boravak u dobrom hostelu ~15€/1noć meni se to isplatilo tako da sam 2 dana ždero, ubo šteku pljugi (na kiosku) i kupio malil komad potrošačke elektronike koji mi je ionako trebao (upola je jeftinije). i da, hrana je full jeftina, žene full dobre, vrijeme isto ko kod nas ![]()
![]() |
#16602 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Skoro pa bi radje tamo nego na more ![]() Brijem da ce ove godine cijene biti jos gore nego lani... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16603 | |
Type R
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16604 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Mislim da cu morat prec preko svoje rijeci i napokon otic u beograd da konacno i to vidim. Bas mi se jede fino i jeftino ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16606 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
- jedan crveni luk (kapula) malo manja, sitno narezana - dvije table špeka (slanine), sitno narezane - pola štange (cijevi) jegera, sitno narezani koluti od 3mm pa opet koluti na 4 dijela - 9 jaja, običnih, domaćih - malo masti (može i ulja), jedna tava i malo vatre - umutiti ajme meni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16608 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Bio danas u ZG-u na kontroli, u povratku rijesio dva kebaba po mojoj quadro "navigaciji" negdje oko slavonske avenije ![]() Doma frizider prazan, tako da ce za kasnu veceru biti 4 jaja, luk i slanina ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16610 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
iz bosne svježe doneseno i za večeru laganu spremno, naravno sve 100% domaće: - špek - vratina sušena - kulen (totalno je druga priča od našeg) - neka kobasa nemam pojma kakva, prefina - mega uskršnja krumpirska salata sa bučinim uljem sretan mi uskrs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16613 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Zavalio se u fotelju pred 107 cm LCD TV, gledam kako Liverpool razmontira Blackburn, i trpam u sebe uskršnje sendviče (kruh, kuhana šunka i kobasica, jaja ![]() Uživancija ![]()
![]() |
#16614 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
A neki danas poste... Hehe... Evo ja tucem kolace: madjarica, bijela pita, ruske kape i princes krafne...
![]() |
![]() |
#16615 |
Super Moderators
|
Ubio se preključer komadom vratine, kumpačem i špinatom, jučer klasika od somine i šalate...danas samo safalade, hren i jajca ![]()
![]() |
#16616 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jučer bio post. Na poslu sam maznuo pastrvu i grah na salatu. A za doma sam uspio nabaviti Cvergle (Patuljaste somiće). Pravi šlampaki. 9 komada u 1.60 kg. Nasolio sam ih i uvaljao u kukuruzno brašnop pa u vruće ulje. Naravno opet grah salata i ubio malo krumpir salate od stare. Volio bih da je post svaki dan. ![]() Danas za ručak pizza oicante iz Plime. Ispekli smo za ženu kupljenu šunkicu u tijestu, a za sebe sam ispekao u tijestu omanji sušeni buncek. Pofarbali smo 15 jaja (kokošjih da nebi bilo zabune). Napravili smo veliki protvan kremšnita i malo smo se zaigrali pa smo napravili 100 princes krafni. ![]() http://files.myopera.com/Amdejac/alb...%20(Large).jpg http://files.myopera.com/Amdejac/alb...%20(Large).jpg
![]() |
#16617 |
Super Moderators
|
Prasac stari, di si cvergle našel?
![]() |
#16618 |
Moderator
|
Slučajno naletel na njih u SuperKonzumu u Gajnicama. Vjerojatno kad su imali izlov šarana s mrežom su potegnuli i cvergle. Inače su ono štetočine u šaranskim ribnjacima. A ovi su bili pravi kapitalci. Cijenu su stavili 37 kn za kilu, a pastrvu si mogel kupiti po 29 kn.
![]() |
#16619 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16620 |
Moderator