|
![]() |
#15842 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mislim da bum danas imal laganu večeru-sarmu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15844 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sutra je dan republike sto bi znacilo kolinje iliti narodski klanje ![]() ![]() Sorry na lošim slikama, izgubi sam kabel od fotoaparata http://www.imagesforme.com/show.php/...8112008003.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/...8112008002.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/...8112008001.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#15846 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa nsiam napisao da sam igrao. Možda sam gledao negdje na telki ![]() Uostalom, pojeo sam i taj saft što je ostao, a do malo prije i konzervu tune i sendvič sa pršutom. Hebiga, radi se masa ![]()
![]() |
#15847 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Upravo se vratio sa brzinskog kebaba i Bozicne Zuje . Ne znam jer stvarno tak dobra , ili je to posljedica kaj par mjeseci nisam pio - ali dobra je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15848 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ja sam maloprije smazao sendvič sa dimcekom, a prilog je bila feta. Za desert sam pojeo 6 tableta koje ću zalit sa tuborgom. ![]() Nemojte se ljutit ak bum pisal gluposti. ![]()
![]() |
![]() |
#15849 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
To već može proć ![]() Vuco, kakva crna tuna? Pogleđ samo kak smo mi natukli masu i bez nje ![]()
![]() |
![]() |
#15850 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
kupili smo 50kg buta i vratine za kobasice..30kg špeka za susisti ![]() hell yea baby! prije 1h sam taman mrknuo jedan kebab ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15853 |
Moderator
|
![]() |
#15854 |
Super Moderators
|
Ručak-sarma ![]() Desert puding od čokolade.
![]() |
#15856 |
mrzi zimu
|
pa fina je sarma bugica ![]() ja upravo kuham govedsku juhu pa cu onda za veceru meso iz juhe, mrkvu, krumpir i sos od paradajza ![]()
![]() |
#15858 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Danas pao francuski krumpac.....sutra lignjice. Bolje da na vagu ne stanem |
![]() |
![]() |
![]() |
#15859 |
Moderator
|
E, napravio si isti za pojest nakon ručka, onda mi doletio frend i ošli na kavu i sad ko za vraga nema nit p od pudinga, a doma ga kakti nitko nije pojel ![]() Kaj ti znaš kaj valja ![]() Danas sam si planiral knedle napravit, al ko za vraga buraz dopelao 2 komada bakine pizze. To je ono, 2cm debelo tijesto (i ne govorim o rubovima) i još 1cm gore sira, šunke i gljiva ![]()
![]() |
#15860 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ma lol, javio se čovjek koji radi masu ![]() Ovogodišnja sarma će biti moja osobna tragedija jer sam za kiseljenje narezala previše zelja, a ostavila premalo čitavih glavica za motanje sarme, mama će se morat morat đorat sa susjedima kad nam ponestane ![]() Dobro je da mi je stol dubok pa u ladicu sakrijem Domaćicu. For emergencies. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15861 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Uf kako sam se ubio sad u klopi. ![]() 6 šniti susjedovog kruha (onaj iz Mercatora, meni najbolji kruh) s dve mesne okruglice narezane na sitno da se može stavit, od toga sam napravil tri prekopljena sendviča. Nutra je bilo još ajvara, sira, majoneze i putra. ![]() ![]() Sad jedem za desert dukatov čokoladni puding, milkin leo i danske čajne kolačiće iz limene kutije, sve se to zalijeva s toplim bezalkoholnim mlijekom! ![]() Dobar mi tek! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15862 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Mislim, ono, zakaj da jedem svoj kruh kad mogu susjedov. Naravno da Janezi jedu susjedov kruh, kad im je taj kruh u susjednoj Hrvatskoj jeftiniji od njihovog evropskog. Manite se slovenske robe i slovenskih dućana. Ne kupujem slovensku robu iz principa i čiste zlobe.
![]() |
![]() |
#15864 |
mrzi zimu
|
susjedov kruh je zakon, definitivno jedan od boljih kruhova ![]() ![]() ![]() za dorucak sam maznula dvije snite razenog namazane pastetom i ![]() prije toga ona juhica koju sam jucer skuahala, danas cu u nju samo zakuhati gris knedle ![]()
![]() |
#15866 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Dok se picek cvrlji u rolu skup s krumpacem, rjesava se kavuchino ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15867 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#15868 |
Super Moderators
|
Danas krmići pečeni u komadu, krumpač i šalata od crvenog zelja ![]() I nastavljam degustaciju Božićne ![]()
![]() |
#15870 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Krvavice od kolinja jučer ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|