|
![]() |
#14462 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
LOL, ženo. Btw. ne znam kaj se ljudi toliko uzbuđuju oko rikole, to je tako neukusna a skupa salata. Gorka. Matovilac mi je još uvijek number one. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14463 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#14464 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#14465 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja ubijam ostatke ražnjića i zaljeam tuborgom. Sutra je novi dan, a navečer karneval. Tema rimsko doba. Zamotal bum se u plahtu i stavil maslinovu grančicu iza uha, a sa kiticom ružmarina bum blagoslivlal pučanstvu koje će mene blagoslivljat sa ttravaricom i suhim smokvama. Za predjelo budu slane sardelice i girice. Sve mi se čini da bu me opet žena nosila doma ili možda vukla u plahti. ![]()
![]() |
#14466 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ko i inače... ![]()
![]() |
![]() |
#14467 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nebi veroval, ali zvali su me neki dan s posla (kak gamad misli na mene i moje zdravlje). Zvali su oko 12:00 da me slučajno ne probude i da budu sigurni da sam popil kavu i jeo. A onda kao da su znali kaj bu se sutra događalo rekli mi da u ponedjeljak nemoram dojti na posel nego da se još malo odmorim i dojdem tek u srijedu, ako me bude zdravlje poslužilo. ![]()
![]() |
#14468 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Joj, kak ti je te-ške.. Upravo grickam fetu, feferone i zadnji ostatak pršuta...od kilice nije ostalo ništa ![]()
![]() |
![]() |
#14469 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14470 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
zmazal sam oko 3 i po sati jaca na oko, 4 komada, i jedna ladna zuja ![]() uff idem po jos jednu ako ima u friđu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14471 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam upravo doruckovala kukuruzni kruh, ajvar (domaći ![]() ![]() ne znam kaj bi za rucak kuhala...mozda se zaletim do tresnjevackog placa po neke ribe...vec dugo nismo jeli ribu ladybug: šopska salata - paradajz, paprika, krastavci, luk, feta sir...sve narezes na kockice i zacinis po zelji...ja cak i sir narezem na kockice, neki ga naribaju odozgora po povrcu...kako zelis ![]() ![]()
![]() |
#14472 |
Super Moderators
|
Ujutro je već skuhana domaća juha i napravljena štrudla od slanog sira ![]()
![]() |
#14473 | |||
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Danas juha od povrća, malo sira i salata... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14474 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
identično kod mene... stara se ubija u njoj, meni bezze totalno. matovilac je 20 klasa ispred definitivno, još kad se malo graha u njega ubaci onda lom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14475 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14476 |
mrzi zimu
|
meni je rikola mrak ![]() spekla sam kolac od visanja a za rucak kuham tj pečem škarpinu ![]()
![]() |
#14478 |
Super Moderators
|
Upravo maznuo mali međuobrok-šnitu raženog namazanog sa srži iz kosti, lagano posoljeno ![]()
![]() |
#14479 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14480 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Današnji ručkić... ![]() Prije ulaska u pečnicu: http://img158.imagevenue.com/img.php..._122_738lo.JPG Na tanjuru: http://img219.imagevenue.com/img.php..._122_407lo.JPG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14482 |
Super Moderators
|
Ručak bude nakon utrke-juha, mladi roza-krumpač i "komadić" carskog sa kožom (još sam ga sinoć nasolio ![]() Matovilac, raženi. Za promjenu-hladni gembač ![]()
![]() |
#14483 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Prije sat ipo sam usao u kucu, crko u putu. U Zenici sa "ninom" je bilo odlicno, pozderali smo cevape koji pizza zeni nisu nisto bili, nakon toga posli na utakmicu Celika i FK Sarajeva ![]() sve u svemu meni je super bilo, drago mi je sto smo se upoznali. Za nekih 2 tjedna bi se i on trebao javit pa cemo napravit topic gdje cu bacit slike i dozivljaje sad idem u more... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14484 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14485 |
mrzi zimu
|
dinstane mahune s paradjzom, paprikom, lukom, krumpirom i svinjski snicli (mahune i ostalo povrce sam dinstala na masnoci na kojoj su se pekli snicli) bilo je jako jako fino ![]() za desert: ledena lubenica ![]()
![]() |
#14486 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Danas sam delal, maloprije se dovuko doma. Na poslu sam pojel burek (ftw ! ![]() Hvala Sraletu i tomi koji su mi pravili drustvo da mi nije dosadno na pauzi ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14489 |
Super Moderators
|
![]() |
#14490 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|