|
![]() |
#14431 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
jučer sam pohala pureće šnicle i uz to šopsku salatu za osvježenje ![]() za danas je ostalo još par komada puretine ![]()
![]() |
#14432 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Vrijeme je gableca. Ne znam zake mi tak jako pase, po ovoj sparini, ljuti vojnicki grah... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14433 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sinoć sam napacao "komadić" juneće vratine i uvalio u ulje da malo odstoji...to bum hitil na električni. Za prilog bude klasična ljetna "šopska" i domaći pomfač ![]()
![]() |
#14434 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Žderač'na u Osijeku http://www.imagesforme.com/show.php/114795_IMG7575.jpg Žderač'na u Novom Sadu: http://www.imagesforme.com/show.php/114796_DSC06067.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#14438 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa ono dođeš u slavoniju i dobiješ delicije poput lignja na žaru koje taste like horse shit, ćevape pod pekom na el. grilu, vjerovatno i chicken wings u umaku od ružinih izdanaka ![]() ![]() naravno to sve mora ići na old skul, a ne ove patvorevine. isto ko i... ![]() ![]() zapravo imam primjer: f(rend): e dođi na roštilj! ja: ok, di pržimo? f: pa kod mene, jebote di ja: pa živiš u stanu f: sooo? na balkonu ćemo to je debela gusana ili kakva već ploča koju grije neko plinsko kuhalo... 'neš ti roštilja jebote led ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14439 |
Super Moderators
|
Lagana večera-mrvičak kobasice, šnita kuružnjaka, ementaler sa chilijem i acedofil...
![]() |
#14440 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Imam ja istu takvu u vikendici i stavrno dobro dođe za sve. Kobasice nabrzinu, pomfri, čak smo i čevape jedamput jer nije bilo drva i ugljena i ispali su sasvim ok, mada je to dosta i do ćevapa iz Keruma koji su stvarno ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14441 |
Premium
|
Lolzić! Je, taj roštilj je bio malo off, ali uvijek kad sam u Osku me pogoste ko kralja. Rakije popijem koliko u godini dana ne popijem, a Osječko da ne govorim. Jedino im je ponuda kebaba loša; shikin kebab nije kebab! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14443 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14444 |
Moderator
|
e sad me ubij kak se zove... na trgu sa lijeve strane prije onog vodoskoka i sata (ako gledaš sa ceste/obale). gore je slastičarna/birc, restoran je u podrumu, fino uređeno, muzika prikladna, cijene isto tako, osoblje extremno ljubazno. međutim lignje lolz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14445 |
Banned
|
Lotos? Jebavo sam te,idući put pitaj gdje trebaš ić ![]() Usput,restoran je na katu,a to dolje je tobože pizzerija,odnosno studentska menza dok traje akademska godina,tako da je i kvaliteta klope u skladu s time.Iskreno,rijetko idem tamo,kada sam u brodu odem tu i tamo pojest nešto na iksicu,ali kada god sam u prilici odem dolje pojest pizzu,ali za kešovinu,jer se u suprotnom vidi kako je to iz zamrzivača,pripremljeno prije 14 dana ![]() Trebao si ići preko puta,u restoran hotela,ili s druge strane,na Savi,imaš restoran Tomislav,ambijent više vuče na birtiju,ali je fišpaprikaš zakon! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14446 |
Moderator
|
eeeee lotos care ![]() ma u njega smo prvo ušli, a bio blizu apartmana... tomislav nam je bio u planu, ali mislim da je 3 koraka dalje do tomislava prevagnulo u lotos ![]() pizza je doduše bila korektna, jeo sam bijelu i slavonsku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14447 |
Banned
|
Za pare je ok,rekao sam da kad god imam 20kn viška,jedem pizzu za novce,tj. jedeš za novce svakako,ali ne koristim iksicu. Kada idući put dođeš onda se javi pa ćemo u Uno na pravu pizzu iz krušne s tradicijom od preko 20 godina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14448 |
Super Moderators
|
Gladan sam ko pes ![]() Mislim da bum spekel paket kranjskih na tavici i poŽderal pol kuružnjaka+senf i hren ![]()
![]() |
#14449 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam se najeo oko jedan pa sam malo ubio oko, a sad se idem malo hitit u more i ubiti oko još malo na plaži. Mislim koliko mi bude žena dala jer veli da hrčem i da ju sramotim. ![]()
![]() |
#14450 |
Premium
|
maznuo za gablec cevape iz rubelja... nije bilo bas nesto... ![]()
![]() |
#14452 |
mrzi zimu
|
neeeee, grah se radi na salatu od zrna, kao da kuhas čušpajz...znači skuhaš grah i začiniš solju, bučinim uljem i octom...eh, da...i luk ide unutra narezan na ploškice ![]()
![]() |
#14455 |
Super Moderators
|
Kupio danas hrgu nekakvog pršuta po 79 krznaša...odjednom se pepeljare u dnevnoj sobi prazne brže nego u snobovskoj birtiji...a u kuhinji na stolu samo nož, daska i pršut-sve je manji i manji ![]()
![]() |
#14456 | ||
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Maloprije mrknuo ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14457 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Prije posla lignje sa pomfracom, na poslu sendvic sa puretinom. Za pola sata idem put kuce, a sutra ujutro put Zenice gdje cu u popodnevnim satima pojest jednu veliku porciju cevapa zajedno sa ninom....mljac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14458 |
mrzi zimu
|
eh fatal, a kako da mi znamo kaj si mislio? pogotovo ja koja sam odnedavno opet plava ![]() enivej, mahune su sasvim druga spika...one se skuhaju al dente (onak, da se ne raspadaju nego da budu malo tvrđe) i začini ih se solju, uljem, octom i ćešnjakom....uostalom, mislim da je jelc tu veći stručnjak od mene pa neka ti on da pravi recept ![]() danas: zagrebački i šopska salata u fridžu se hladi lubenica i kupine, prave domaće ![]()
![]() |
#14459 |
Super Moderators
|
![]() |
#14460 |
Premium
|
Kak se radi šopska salata? Imate kakav savjet kaj kuhat sutra od nikakvih namirnica? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|