|
![]() |
#14401 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jedva hodam jer sam se prežderal roštilja. Popio sam par tuborga. Je lajt, ali nakon trećeg se već čuje lagani šum u ušima. Sad degustiramo jel bolji neki kanadski viski, keglevich votka ili tequila pueblo. Imamo u rezervi par litara domaće šljive. ![]() Daleko je jutro.
![]() |
#14402 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14403 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
I takve mi porezni obveznici placamo ccc ![]() Doso od frenda, propisno pripit, maznuli 2 ogromne pizze, nadut sam ko AMD-jac kak je nekad bil dok nije ispal iz demolition squada ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14404 |
Super Moderators
|
Ja budem malo sira i vrhnja pa u krpe...
![]() |
#14405 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
dinstam juneci gulas, filana paprika je u skrinji vec (za one dane kad ne stignem kuhati ![]() sad mazem po sendvicima sa zimskom i abc sirom ![]()
![]() |
#14406 |
Super Moderators
|
Ja dovukao doma junetine, vratine, koljenice i krasne oradice ![]() Sad sam u trilemi kaj bi prvo poŽderao ![]()
![]() |
#14408 |
Super Moderators
|
Danas bude-pileća juha, komadić lopatice sa kožom, mladi krumpač i zelena šalata. Klasika...
![]() |
#14409 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Nije bas mijesto za tu ali ajde. Danas si kupim cetri bavarie i stavim u frizider i vidim da mi jedna nije kako bi trebala biti ![]() http://i34.tinypic.com/2v0ea15.jpg http://i35.tinypic.com/i6mg6w.jpg
![]() |
#14410 |
Super Moderators
|
To slovenski agenti podmeću, treba odmah drmnut diplomatsku notu ![]() Mala promjena, nije kristalka nego friško crveno zelje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14411 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
majka punila paprike....doso doma u 7 i probudio me miris .... sad sam u pecnicu tutnuo bucnicu da ne kazu zenske da ne brinem o njima!! p.s(naravno da meni idu 3 od 4 reda...jos rastem...) pozz
![]() |
#14413 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Cijeli dan sam umoran jer sam jutros došao doma. Bio je neki folklor u Ždrelcu i pokazna vježba domaće kuhinje. I tak pomalo slane girice pa pečene crne masline, domaći kruh, fritule na 100 načina, soljene sardele, crno vino, i nakon toga smo kombinirali suhe smokve sa travaricom, orahovačom, gospina trava, od rogača da bi na kraju završili u birtiji na točenoj žuji. Strašno je kad se jedan žderonja mora objesiti za ženu da ga dovuče doma. ![]() Jutros sam se digo, ali za divno čudo nije me boljela glava niti zvonilo u ušima. Cijeli dan sam umoran. Žena me je nekoliko puta probudla na plaži jer sam hrkao. ![]() Skuhala mi je pileću juhicu sa noklecima i spohala piceka. Sad bum nekaj lagano. Jogurt, kukuruzni kruh, luk i špek. Danas neidem van.
![]() |
#14414 |
R.I.P Mitzek
|
hmm da da to su vec godine!:P ja progooglam cijelu noc,dodjem doma u 7 dignem se u pol 13 i kosim cijelo popodne! i nis me ne boli
![]() |
#14415 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
evo slike bucnice koju sma obeco prije par dana, nisam stigo proje stavit... tijesto anravno domace, bucnica je bila ubrana 15min prije nego je zavrsila u rolu, sir domaci od susjede koja drzi krave ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/112897_bucnica.jpg
![]() |
#14417 |
Super Moderators
|
Nauči se kuhat ![]() Inače buš pol života gladan...
![]() |
#14418 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14421 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam opet u rovu ![]() otvorio se neki meksicki restoran tu blizu firme pa smo danas od tamo narucili klopu...nije lose i jako jeftino, npr salata od povrca i piletine + tortilja 20 kn a berenu sam ostavila juneci saft i siroke rezance da si podgrije ![]() ![]()
![]() |
#14423 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Galbec - pol francuza, prsut i dimljeni sir, sastrane paradajz i casa kole. Citiraj:
![]() Aj reci mu nek se javi da znamo dal je jos ziv ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14424 |
Super Moderators
|
![]() |
#14427 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Opet bez vecere ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14428 |
Super Moderators
|
Šnita mješanog kukuruznog i nekakva šatro domaća/seljačka pašteta iz crijeva. Jedna rajčica ![]()
![]() |
#14429 |
R.I.P Mitzek
|
hehe kasni rucak opet paprike,vecera kebap kod rodje,j... majku predobar je... i hm desertic....(explicit) i sad u krpe...
![]() |
#14430 |
Super Moderators
|
Danas opet suha hrana...rajčica, krastavci, paprika i malo maslinovog i soli. Gore naribana feta. Malo mješanog kuruznog, špek, jedan ljuti fefač i suha kobasa ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|