|
![]() |
#14341 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. Zadnje izmijenjeno od: B3mt1. 23.07.2008. u 20:37. Razlog: viska slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#14342 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14343 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Jebo jajca i špek...od tog brzo ogladniš...sve si gruntam da si napravim juhu od gljiva sa kiselim vrhnjem i koprom ![]()
![]() |
#14344 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja se danas za ručak ubio u satarašu i prije nekih sat vremena. Al sam već sad gladan i još ću dugo ostat budan jer mi vrat ukočen, pa idem navaliti na čajnu i onaj sir sa rupama (sa e nekako) ![]()
![]() |
#14345 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ementaler. Uz čajnu mi baš ne paše njegov šmek,kako bi rekao,malo mi kisi.Čajna+podravec ftw. http://www.imagesforme.com/show.php/109392_Slika148.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14347 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
W'n'W sam dobil jel sam ovaj mjesec osim prvog i zadnjeg u mjesecu fukal i 15-og. ![]() A firma je tak dobra da bum još 2 tjedna jajca namakaal vu slanoj vodi. Idem si sad maznut komad pizze i iz friškaća zvadit konzervu tuborga pa nastavit gledat reprize na TVu. Usput ću zaspat u kutnoj garnituri pa ću se oko 3 sata preselit u krevet k ženi. Za to dobro dijelo bude me probudila ujutro sa crnom kavom i doručkom. ![]()
![]() |
![]() |
#14348 |
Super Moderators
|
Organ, jel ti išta para za promet ostalo na tom sticku? ![]()
![]() |
#14349 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ubio danas pohance i hrpu pomfrija... sad se spremam bacit na frizider i slozit nekaj kaj ukljucuje puno sira... previse sira... i na to litru mlijeka, pljugu i u krpe ![]() @AMD: e sta je tebi tesko u zivotu... ccc ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14350 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Nakon tjedan dana drek-klope (tezi ocaj - jedenje linolade u 2-3 ujutro), konacno dobra klopa ![]() Nas troje isli na veceru, rekli smo da ce nas doci 5 za stol (mos mislit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14353 |
Moderator
|
Moram paziti na promet. ![]() Plan je pao. Ideomo u dućan uzeti kruh i par krafni. Uzeti na kiosku novine i svratiti na još jednu kavicu pa pročitati novine. Zatim krećemo na plažu da se operem i zgrijem kosti, malo odrijemam i pročitam ostatak novina. Povratak oko 13:00 i kuhanje vinskog gulaša (meso se već paca). Oko 15:00 papica i pivica pa dremuckanje do 16:00, a onda opet na plažu do navečer.
![]() |
#14354 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ok onda slikaj tete pa kada se vrneš hostaj ![]() plan ti je dobar...tak i ja nekaj provodim dane na moru sam kaj ja spavam do ne znam kada pa kasnije pacanje u plićaku uz pivicu ![]() moram se ispraksati raditi tijesto za pizzu tak da mogu to žderati na moru a ne da je plaćam po 70kn (to moje židovsko srce nebi izdržalo) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14357 |
Super Moderators
|
![]() |
#14360 |
Super Moderators
|
Danas samo suha hrana-sendvičarim ![]() Imam i lizike i one ogromne žemlje i male grahame...mortadelu sa maslinama i sa pistacijima, Sopresa Veneta (valjda se tak zove), nekakvu šarfffff...(Ventricina?) i finu sočnu delikates šunku... Uzeo usput i komadinu fete, inćune sa kaparima, malo masdama, sir za mazanje sa šampinjonima. Majonezu i kisele krastavce. Drugi put bu si ženica malo razmislila da li joj se isplati tjerat mrzovoljnog Žderonju u tjednu kupovinu kad se njemu neće ![]() Neću ni pričat da sam uzeo i par Budweisera i "komadić" juneće vratine za roštilj. Gajbu Fresssha. Malo lopatice dobrog starog pu-ajceka za saft... ![]() I još par sitnica... Skoro ju je šlag strefil kad je čula cifru ![]()
![]() |
#14362 |
Super Moderators
|
![]() |
#14363 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
u pećnici - domaća pizza ![]() ![]() ![]() ...bili smo danas u cco i navratili u onaj bosanski restac - pala je pita zeljanica :slin: a beren je mazo po baklavi ![]()
![]() |
#14365 |
Moderator
|
Tuborg Green ti je puno bolji izbor. I okusom, a cijenom razlika par lipa. Ako nabasaš na pakete 5x0,5 litre + čaša po 29 kn to je super. Ima ih u Konzumu. Mislim bilo ih je. E da i flašu dobiš gratis koja je po 1,22 kaucija. ![]()
![]() |
#14366 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Maznuo danas za rucak pire, shpinat i hrpetinu jaja na oko... litra mlijeka i gotov sam ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14367 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Inace nisam fan bas tih light vodenjak piva, vise volim "tesku vodu" sa preko 5% alc. AMD-ejac, je taj Tubac nije nepovratna boca, ha? Znam da su nekad bile akcije s tim bocama u paketima, kao i onaj plavi Bozicni iz Srbije, ali su bile nepovratne... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14370 |
Moderator
|
Na ovima piše kaucija 1,22 kn tak da imaš flašicu za iduću kupovinu, ali u krajnjem slučaju možeš dobiti za nju 50 lipa kao i za plastičnu. @Vejta Nije mi jasno di stoji šesta flaša, ako u pakungu imaš i čašu od pola litre?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|