|
![]() |
#1322 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
OK Petak al kad,?Kaj da dojdem odmah vu 9 vjutroil da gazdaricu pitam, jel vam mitzek kaj rekal kad buju došli?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1323 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() drzaca biciklina metnul pred Kalimero,tak da mozes iz prve ruke kricati da su zderonje nutra i da pak nekaj zdereju!!!! ja idem danas videti se z gazdaricom i dogovoriti nas vuglec za jutri,videt jel buju kuharice raspolozene za dulje ostat i to...... nisam ziher do kad dela kuhinja,to mi je najvaznije da provjerim!! ![]() ![]() ja si mislim da bi mogli startat od 1600 pa dok konobarice i kuharice ne opadnu od umora!!!! petak bu,kraj radnog tjedna,bolje pocet ranije,kak se budemo skupljali tak bu atmosfera rasla,a ak bu lepo vrieme moreme i na terasi pod suncobranom,trule kobile na dva mala protif FJBG-ovaca,turnir u Beli(ha????ideje!!!),i slicno...ajmo brzo prijedlozi!!!! ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 22.04.2004. u 09:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Prigorec po defaultu
|
![]() uf ,jabate, od sto glasa,glasa cuti nije!!!!! bojim se da bu tak i jutri..........hijaoooooo: bonker : : bonker2 : axeman : : Drone : : quake : : quake2 : : finger : : finger : a tak bi si hitil koju Belindu,da Vas preslusam!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
buraz, do kada te tvoje kuharice rade, jesi se raspitao? oćete bit tamo poslije devetke, ranije sam zauzet, a znaš da mi je blizu kalimero. stavim dijete i ženu spat i dojdem ak ste tam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Pa ovak: ja sam da službeni žig ima slog tipa: srk i čepić a naš službeni pozdrav bi mogel biti: daj litru! a odzrav : i kilu! kaj se tiče raspoznavanja bilo bi najbolje da se umjesto čačkalice koristi pileći batak i da uvijek iz ljevog žeša viri sušeni buncek ili nekidrugi komad suhomesnatog a u desnom uvijek ladna pifca. po gradu bi se pronalazili glasnim podrigivanjem i zazivanjem kiše pohanih šnicela i pomfri krumpira (jer brat bratu nema tak puno ljudi koji idu po gradu gledaju put nebesa i ispuštaju takve grlene uzorke) i da dolazim sutra.sam me vrijeme pere.nema kiše a neznam po suhom plivati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: ja bi tebe mesto......
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
To je ona igra koja zahtjeva dosta vremena za igranje. Turniri (ili prijateljska druženja) obično počinju u 16.00 i traju do 07.00 drugog dana. Za igru je potrebno 5 igrača. 4 igraju s kartama a jedan trči u pekaru po klopu. Ključno vrijeme 5. igrača je u 4-5.00 ujutro kada igrači najviše ogladne. Paske je idealan 5. igrač.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1331 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: ja bi tebe mesto......
Citiraj:
![]() ![]() ![]() nego, kao Potencijani i Vjerojatni clan Zderonja,trebal bi razmisljat o Inicijaciji.... ![]() ![]() a posto su nam dobro znana Tvoja cuda...kaj nam spremas za sutra!!????? ![]() ![]() ja sem z guzdaricom dogovoril u nacelu vise-manje sve...pa ono ak bumo papali, trebal bi joj javit do sutra ujutro,kuhinja bu delala dok i posljednji se Zderonja ne otkotura dime!!!! usto,guzdarica se takoder slozila da nam 2(dva) puta mjesecno odobri koristenje dijela prostora za Sjednice(tam vu cosku iza hasura!!!!)Velkog Vijeca Zderonja!!! ti bukca,Guzdarica je fest bila vesela kaj jos ima njenih istomisljenika!!! btw,KALIMERO JE MRTAF!!!!!!ZIVELA "BAKINA DOMACA KUHINJA"!!!!!!!!! jel ,tak se sad opet zove nase "drago leglo sakupljaca kila i holesterola"!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Feldwebel
|
Osobno mi se sviđa ime ali se ne mogu naviknuti na to. Ima jedna birtija blizu mene. Kada nekom objašnjavam kako se zove, kažem ime koje je bilo prije 10 godina i svi znaju. Ovo novo nitko. Mislim da je staro ime dobro i treba ga koristiti radi lakšeg sporazumjevanja. Novi članovi neka se snajdu. Isus je prošao križni put dok ga nije našao. 15 minuta se vrtio ko mačak oko vruče kaše. Molim Žderonje da dođu na vrijeme jer će se prije formalnog druženja održati službeni dio sjednice kojoj su svi članovi obvezni nazočiti. Navodim da će biti i službeno potpisivanje Stauta i pečačenje istoga. Tokom noći ću napraviti grb i zastavu Žderonja, tako da bi bilo dobro da se i to uvede u službeno zapisnik. Zapisnik vodi službeni Zapisničar, Horza. U njegovoj nenazočnosti će preuzeti netko drugi.
![]() |
#1333 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Headbangig Grunf!
|
Ja sam pak tražil da piše Kalimero i gledam tam di je pisalo Kalimero piše bakina kuhinja, WTF??Onda sam s zadnjim param an mobu poslal RAKu poruku koji je potvrdio moju sumnju jer sam stajal pred Kalimerom. Kaj se tiče imana birceva, ista priča . @Mitzek kaj spremam, hm ... ZNAM čudo! PUnu čašu ću pretvoriti u praznu. ![]() Znam ljude koji su uspjeli past na dečka, devu, asa i belu, kak neznam, ja sma igral protif njih.
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Osim toga, kao predsjednik, moraš ga potpisati tako da se ne moraš složiti s istim.
![]() |
![]() |
#1336 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ništa deca od donošenja akata i inih službenih stvari dok ih ja ne pogledam. Vidim ja da su se Rak i Mitzek nekaj pustili sa lanca i počeli špilat tešku birokraciju, akte i podakte...pravilnike, i kajtigajaznamkaj... Uglavnom-samo se špila birokracija a štani obžderavanje i oblokavanje u Rvata... Ne bu to tak išlo ![]() A ne... Ništa bez pu-ajceka. pivčuge i gemišta i osoblja u borusanama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Feldwebel
|
Jasno da ništa dok ti ne pogledaš što donosimo. Gdje si danas bio dok su birokrati tamanili štrukle? Ležal u krevetu i kukal kak ti je teško.
![]() |
#1338 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Hoće li itko od Žderonja najavit svoj dolazak u subotu u Medvedgrad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Nema nikakve birokracije dok smo MI bolesnici teško bolesni. ![]() Jest , pit i prežderavat se morete. Morete raspravljati o pravilnicima i aktima, ali nemrete glasati bez kvoruma. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1341 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A ja bum ti štaku posudil... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1342 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ne bu nas nigdo jebal u našoj kuruzi ![]() ![]() ![]() ![]() VGA-nemam pojma, vidim da se nekaj dogovara za sutra u Kalimeru oko 17-18h, sa druge strane vidim da se neki dogovaraju za subotu u Medvedgradu.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Javite ko bi došao. Možda se i ja dokoturam do Kalimera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Feldwebel
|
Jelc se pravi eventualan. Plenarna sjednica je u 16.00 i Žderonje su obvezatne doći na vrijeme. Osobito Jelc. Imao štaku i imati ću je opet. Ne nevira me. Dojdi s biciklom kak i ja.
![]() |
#1345 |
Prigorec po defaultu
|
![]() znate kuj? ojte vi svi liepe u trokurac!!!!dogovarate se ko gladan srat! ili bute dosli ,ili nebute!!!?? jebiga, nemrem guzdarici blokirat dva stola celo popodene za nis! zadnji put,pozivam ekipu da se ocituje ko je prisutan od 1600!!! ja moram zeni javit do 1000 jel bu nas 5-10-50 da se zena more pripremit! ak sad po koozna koji put nastavite palamudit,predlazem Velkom shefu Jeltzu Vogonu jr. da sjediste Zderonja trajno i zanavek preselimo vu Prigorje!Tam se moremo i obzderavat i oblokavat do mile volje..a ak i pretjeramo ,babe nas moreju natovarit vu tacke i dime otpelati!! btw,i meni se cini da smo zapostavili Najvazniji segment Zdronjske filozofije naustrb nekakve birokracije!!! Papica,klopa,zderilo...a ne prazne rijeci!!! ja sam zmrsavil 2 kile zadnjih 5 dana i postajem jaaako nervozan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Ekspert iz sjene ...
|
Pa gleč .... Paske dolazi ziher, RAK isto, još nam jedan treba i mir : goood : Za bijelu i žderilo - dosta : nuts : : cheers2 Tko ne dojde - automatski leti iz Žderonja vu " običan puk " : flyingey |
![]() |
![]() |
![]() |
#1347 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
Americanec?ostali? ajmo piciceee.... ![]() @Paske: fala bogu kaj nisi Zderonja! vec bi nas sve steral i bil sam u svojstvu Vrhovnika sam sebi (mi smo Borg,svaki otpor je uzaludan!! ![]() @Choby i ostali...Svi ste dobrodosli na druzenje,nije to samo Zderonjski miting,nego jedan mis-mas , dakle navalite.... Zderonje se buju nekak odrekli saki par kuna da Vas pocastimo z rundom...za drugo se morate umiliti Guzdarici i Konobarici..... e,da najte pozabit sredstva za dokazivanje i pokazivanje pizd..ija (fotici,webice,digitalci dobrodosli!!) i par spilof karti!!!ak se hocete kartat!ja imam samo jene Madarice,skoro nove,ni 600 partija ni z njimi odigrano! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Prigorec po defaultu
|
Tata od Zderonja se je javil,da ko nas hebe ....da bu dosel ak bu kaj za zderat,a bogec moj,pa kakav je to skup Zderonja ak se nis pod zub ne hiti!!dakle,i Jeltz Vogon jr,Vrhovni Zderonja bu precjedal na sjednici,al posle klope, tak je on uvjetoval!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: he,he
Citiraj:
![]() I am of the Prigorje Židofs - resistance is futile. Youre hardware will be assimilated. Put down yore weapons and prepare to loose all software from hard drive ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Prigorec po defaultu
|
![]() same da usput napomenem:Guzdarica je napacala meseko i za rostiljadu...paaa.......ak bute raspolozeni...ne?! ![]() ![]() @Paske:nisam te hitil vun iz razloga kaj nisi ni Iniciran! prema tome,denes imas sansu>>>>> ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|