|
![]() |
#12812 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
daj zed tišina... uzmem bocu kad mi se da sić u podrum po nju ili kad su gajbe u pitanju, inače zemem plastiku jer je: 1. veća 2. veća 3. kad nema pana uzmem 2l plastiku mb jer je, pretpostavljaš, veća 4. kad popijem dam emtpy bocu malim susjedama koje to skupljaju i založe za novac, pa si kupe mp3 plejer, role i tako to 5. veća još netko za pljusku? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12813 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ti si jedan od onih kojima je bitniji kvantitet od kvaliteta. Vikend cuger, ha ![]()
![]() |
#12814 |
Moderator
|
samo što ja rađe izdvojim 100kn i kupim koji karton leffea, pa ga popijem u dvorištu uz roštilj nego 4 komada u bircu. pa sad ako ćemo mjeriti kvalitetu i kvantitetu u domeni gdje litra pive košta 10kn, onda u vražju mater ![]() bez brige nije meni pivo skoro nikad prvi odabir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12815 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Od pivkana mi je najbolja Erdinger svijetla. Ali dođe u vrutku 12kn a u bircevima od 25kn pa na dalje. Danas gablec siromašan..sve u svmeu slabo jedem..full sam nervozan pa sam oprištavio (sisa ne pomaže ona krema protiv prišeteva kaj si mi rekao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12816 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Budweiser Zlatni fazan Fresssh Žuja Žena iz nekog čudnog razloga voli Haineken ![]() Danas bio sa matorim adminom na ćevapima, nisu bili loši...a budući da nisam moral vozit mogao sam maznut i Žuju ![]()
![]() |
#12817 |
Moderator
|
e jelc tu te moram spljuvat, mislim da se i dedi može pridružit... neki dan na pauzi već dosta te žuje i reko ajmo freš uzet, kadli ono kaos od okusa. za kaznu smo morali žujom vulgaris isprat okus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12818 |
Super Moderators
|
![]() |
#12820 |
Super Moderators
|
Imam još dva Budweisera u friću-mislim da upravo idem sa jednim isprat okus ćevapa i luka ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12821 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
jutros sam se digla u cik zore i stavila peći male burekiće i to sam gablala danas ![]() a kolega je donesao neku tortu (odlazi covjek iz firme pa sad slavi ![]() ![]()
![]() |
#12823 |
Super Moderators
|
Ajde Bugica...sad se tu delaš finkinja a svaki put kad sam te videl-natezala si Žuju. Veliku ![]()
![]() |
#12824 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Je, isto ko i kad Syss veli da ne pije pive hodećki; a pretprošle Žderonje kupio dve Žuje i furali smo ih okolo po borovima i parkinzima ![]() Al fakat, Bavarija mi je beer-of-preference. No podnjela bih i Bud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12826 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
A gdje ima tih đez barova u zegeu? Kakva je atmosfera? ![]() Inace sto se tice pive Zuja mi se jako pokvarila zadnjih godina, svijetli velebit varira kvalitetom, tamni mi je odlican. Erdinger, Guinness, Pilsner Urquell moze uvijek ![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: morph. 06.05.2008. u 19:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12827 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
pizza,i to kakva ![]() ![]() ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/60707_pizza.jpg
![]() |
#12829 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12831 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
A nisi jedini, moja voli Tuborg. Ja nisam neki pivopija, ali nevolim teške, gorke i crne pive. Pogotovo Guines koji ima okus po Divki ili Knaipu (okus pougljenjenog ječma). Više sam za vodenaste tipa Karlovačko ili Pan. U zadnje vrijeme Pan je jako dobar i po meni bolji od već ustaljenih standarda žuje i karlovačke. Najbolja piva mi je Velebitska. Od stranjskih dolazi u obzir Stela i češke pšenične pive. ![]()
![]() |
#12832 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
najbolja piva koju sam ikad pio Franziskaner, naravno kod nas je vise nema, bilo u vrutku kratko vrijeme. od domacih fresssh i zuja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12833 | ||
*
|
Stout Citiraj:
![]() Zanimljivo meni je bas Guinness vodenastiji iz razloga sto nije gaziran (zbog omjera Co2 i No2) za razliku od lagera. Citiraj:
Franiziskaner sam probao i dobar je, ali mi je erdinger ipak bolji. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12836 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne znam jel itko od vas imao priliku otić na Oktoberfest u Munchen. Ako imate vremena i sredstava, svakako odite jer kad probate pivu tamo, poslat ćete sve ove kupljene nekam ![]() Sad mi prazne služe kao kante za smeće po kući, hahaha
![]() |
#12838 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12839 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004