|
![]() |
#12661 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Smlavio danas fasirance sa krumpirom i blitvom i paradajza ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12662 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sada zderem pola kg sladoleda, finog, i naravno gledam tekmu. Ipak sam sportski tip. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12663 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() al opet i milentje je sexualni tip, a ima samo sauger u sobi ![]() Inace taman vec drugu kutiju vicovih krekera sa colom. bas me copilo da nesto grickam. Mozda smanjim pljuge... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12664 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gladan sam ko pes, baš si slažem dva sendviča od raženog namazanim sirom sa šampinjonima i gore prešanom šunkom ![]()
![]() |
#12665 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Mislim da ću i ja tvojim putem, namazat si neš na kruh. Pojeo sam neke kiflice sa sirom i još sam gladan ko vuk nakon nogometa u Prečkom ![]()
![]() |
![]() |
#12666 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12667 |
Super Moderators
|
Već sam jednog maznul ![]() Drugog bum ostavil za uz knjigu pred spavanje...
![]() |
#12668 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12669 |
Super Moderators
|
![]() |
#12670 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
čim sam vidjela onu fotku zecova od bugice prvo kaj sam pomislila je to da Jelc i AMD opce ne vide zeca nego bockice ![]() za dorucak sam maznula kiflu namazanu putrom (ne pravim nazalost ![]() ![]() sad pijuckam :kafa; na poslu kolega je donesao pitu od sira pa si nekak mislim da bi mi to taman pasalo uz ovu kavu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12672 |
Super Moderators
|
Nekakav je mali i žgoljav, bolje je malo pričekat da dobije na težini ![]()
![]() |
#12675 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Veceras pizza. Za promjenu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12676 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Uglavnom dodje tam (ja cesto tam pijem kavu sa kolegom sa faxa), sjedne, kunicu stavi dekicu i lajnu i čita poeziju. Jednom sam bil sa cuckom. Koja scena. Ni sam neznam kak je cijelo vrijeme tak mirno gledao u njega, a slina mu kapa ![]() uglavnom nisam jos doruckovao, idem ubit nesto za jest... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12677 |
Super Moderators
|
![]() |
#12679 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#12680 |
Super Moderators
|
Danas bio u GETRO-u i dovukao 5 kila lopatice...nekaj bude za šnicle, nekaj za saft a ostatak bogme za ražnjiće ![]() Uzeo i malo junetine, sflajšao i sad radim Bolognese. Sa nekakvim super-dugačkim špagaćima, gladan sam ko pes, nemam ih živaca jest "po knjizi" pa bum se pak cijeli ukenjal sa umakom ![]()
![]() |
#12681 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Tak sam ja jučer izgledao ![]() Požderao sam 4 na vrh puna tanjura špageta bolognese (također sam ga sam radio) i zaflekao novu polo majicu. Žena me skoro zatukla ali nisam si mogao pomoći ![]() Danas za gablec pohani sir iz Bonite, za ručak bu se valjda žena nekaj smilovala ![]()
![]() |
![]() |
#12683 |
Super Moderators
|
![]() |
#12684 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da, još nije naučen da kaka ko veliki ![]() Ma joj, sva sam raznježena. Btw. mi u pon imali roštilj, imamo ga sutra, imam ga u nedjelju, a i u subotu idem kod nekog tko će također radit roštilj. Hah, ko Nino i pizze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12688 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
NIJE!al ak ga oderes i nabijes ga na kolac(zeca) i okrenes na raznju onda je!ili kao predjelo rostilju sklepas neki gulas od zeceka! xD
![]() |
#12690 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
pa svi mi volimo živine,ali volimo ih i vidjet na tanjuru,inace sutra i ja idem na neki roštilj,budem slike stavio ako od pelina ne zaboravim slikat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|