|
![]() |
#961 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Izgleda da ti je ženica popizdila skroz... Ma bude se i to smirilo, samo polako. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
No, no. Ni sve tak crno. Sad dolazi proljeće, fino budeš ženu i decu malo izvel na kakvu klopicu ili pješačenje na Sljeme (ženu bi to iznenadilo da bi ti negdje išel pešice), onda se bude malo popapalo, navečer kad dojdete doma buš si malo sel na dvosjed i gledal nekakvu bedastu emisiju kaj ženu zanima, ali bitno je da se more stisnuti k tebi i malo pomaziti i onda vu krevet obavit bračnu dužnost. To kod svih žena pali. Deca vam nebudu smetala jer budu umorna i prešla budu spat još po danu. Nakon ovakve terapije ti buš i dalje jahal, ali ne baš takvom žestinom ko prije. Više onak rekreativno.
![]() |
#964 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() sad bum moral lagano uvuc papke i obuti "slapice" ,a za moju ovisnost..pronaci lijek il neku drugu ovisnost!(recimo o sportu!!lolek! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
Moderator
|
Citiraj:
I ja se znam zaletit na nogomet iako nemam tenisice. ![]() Bitno je da imaš sportsku torbu nutra hitiš trenirku, dres, nekakve stare tenisice, ručnike i šampone i veliš ženi da ideš na nogomet. Doma dolaziš umoran, strgan ali od pive i klope i samo kukaš i psuješ "...vrag mater ni deku nemrem skinut..."
![]() |
![]() |
#967 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() samo,nisu skuzili da je problem u relaciji muz-zena-djeca-Family... kaj se tice moga Blaga,rade ga doniram u skolu decici ,nego da neki Smrad profitira od mojeg Baksuza! ![]() ma, to mi je nauka..stvarno mi nije jasno koji K..ac sam doma dovlekel tri tone HW i SW kad tak i tak nemrem sve to ni popit ,ni pojest, niti upotrebljavat u isti moment!?? ![]() rekla mi je zena...i kad zaserem,zaserem ga do koljena,braco! tja,idemo u rekreativce,bas kak si i rekel! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Za koji dan reci ženi da si "shvatil" u čem je problem jer da si se ponašal ko tinejdžer neprikladno za obiteljskog čovjeka, da je njezina reakcija bila razumljiva, doduše tvrda i radikalna al da polako uviđaš da je jedino tak moglo biti. Nemoj se sam posipat pepelom neg se zatrpaj ko Pompeji, počni familiju furat na "obiteljske" vikende, malo po Sljemenu, malo po Sutli, pa obilazak Kumrovca uz razlgledavanje rodne kuće druga Tita- ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() eee,sad trebam i Umbro rukavice,tenesice,golmanski dres,torbu.... a za posle treninga..nekaj za zedna usta.... ![]() ![]() ![]() hmmm?????:confused: neznam bas da bu mi proslo....prvo bum isel s "romantikom" dok ne omeksa malo......a posle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Malo se smiriti,buci-buci,budu se i juniori predomislili kad postaneš "ozbiljan" otac i kad ih počneš malo muštrati, malo za školu...kak se to ponašaš, izlasci, džeparac... A i za komp ima par fora ![]() Kad se stvari malo smire-tak i tak si mi pričao da bi uzeo fotić ili kamericu. To ti je uvjek veselje u familiji/dok im ne dosadi/, svi će se sa tim zajebavati a na kraju krajeva i slike ili video po prirodi stvari moraju završiti na kompu ![]() Dakle-izvršićeš "prenamjenu" kante ![]() Bože moj...slikice treba pregledati i eventualno obraditi,video treba prebaciti, obraditi i zapržiti na DVD. Jebagavrag...pa mala ti bude još malo nastupala-sad je prava prilika za takvo nešto. Daj si malo mašte i iskoristi taj komp za nešto kreativno a ne samo za benchanje ![]() Bit ćeš i ti sretan, a i ženica te ne bude tolko zajebavala kad ga budeš koristio za nekaj pametno. A da ne spominjemo da je uvijek korisno nekaj novo naučiti. I uvijek si možeš u pozadini malo otvoriti net ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Moderator
|
Pa i ja idem na nogomet. Samo kaj navijam s klupe i tu i tam ušećem u igralište uz gromoglasan pljesak domaće i gostujuće ekipe ![]() A nakon toga sport i glazba, bavaria i kikiriki za predjelo i onda nekaj za pod zub. ![]()
![]() |
#972 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
ti si moj HEROJJJJJ!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() peseka poslikat i stavit ga ko Wallpaper gore...mam bu lakse.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Headbangig Grunf!
|
Pepel barem ni problem malčice se zaletiš do etne, ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
je,al ove ideje su total EXTREMNE!!!to nesmem ni pomislit, da mitim z kakvom rojzicom ,bi mi rekla da sam pak nekaj kriv,onda bi mi tek krv popila.. ![]() ![]() zasad micem joj kompove spred ociju,selim ih u garage, na hladjenje...dok se situacija malcice ne smiri!! ![]() samo Latinica,dnevnik i one Tex-MEX sapunjare...!! ![]() ![]() pa malo ruku prek ramena,"zalosni "pogled prognanog pseta,pokajnicki.. uzdasi.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Super Moderators
|
Ma već bu se Mitzek zvuko...ima on staža. Nego kad samo već kod žderonja...pita mene jučer zlato moje kaj bi delali za nedjeljni ručak, sve spominje nekakve uobičajene nedjeljne fore tipa juhice,mesine i sličnih stvari. A meni iz kuhinje nekaj fino šnjofa:confused: Pa kaj nisi nekaj već stavila???, a ne veli ona-to je za sutra. Ma nemoj ![]() Digao se ja i odgegao u kuhinju-a kad tamo u jednom loncu zelje sa suhim mesom, a u drugom dobri stari žuljba Aaaaajmeeee lipote:clap: Kakva juhica, kakvo crno meso,pohanci i slično... U-bi-o sam se ![]() Više puta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Mitzeku moj, vidim život ti u zadnje vrijeme nije baš lijep. ![]() Najbolja fora je da uzmeš svoje kućište, naravno da ga isprazniš i onako pred ženom s čekićem po kućištu.Pa opsuješ procu pa matičnoj i uz to još vičeš.Jednu za moju ženicu jednu za dječicu.Pa psuješ kako si si mogao dospustit da te jedan stroj odvuče od obitelji.Kad scena završi, za ženu ćeš biti junak njenog života jer ti je ona kao važnija od kompa.Kad se stvari smire kupiš novo kućište staviš sve stvari u njega i peglaš! ![]()
![]() |
#978 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Headbangig Grunf!
|
Imat ću ja kad kupim Caseteka ili Chiefteca, jedno lijepo Everpower kučište, idealno za tu priliku, sam kaj je zajeb da buju deca skužila, pa bu bilo z kloferom po jadnem našem mitzkeu.
![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Registered User
|
Citiraj:
treba ga iskljucit sa foruma,to je pocetak lijecenja od ovisnosti.
![]() |
![]() |
#981 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Prasac mi ni štel prodat Corsair :mad: Ziher se nekak prismucal mojoj draganoj - prasec jedan. Pa sad kao - čuj već imam kupca ![]() ![]() Mnego .... još uvijek mi nisi poslal spisak komponenti na raspolaganu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#982 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() a uostalom kak je Velki Jeltz Vogon jr. rekao:Ma već bu se Mitzek zvuko...ima on staža. he,a visak HW i ak ga bude ,iz principa nebi Tebi prodaval,Judo,Zidove Prigorski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Mitzek, nemoj radit niš ishitreno. Pusti da se ženica ispuše i za jedno mjesec dana si ponovo u pogonu ![]() A ako ostaneš bez HW (jer si ga ishitreno prodao u trenutku afekta), onda će biti "Idem kupit novi", a onda si tek nahebal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() znam.....tak i bude.ipak sam progural 16 let b(M)raka i vec su mi tehnike izvjestene! ![]() sad je trenutno faza-Pompei...(posipanje pepelom... i rasclanba razloga za i protiv.....jos da se vreme popravi..i Im on the road again!!! a dotle,kuckam tu na poslu po k500/ 64mb ram na NT-u....sreca kaj morem bar na net.. ![]() a Zverka skuplja prasinu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Super Moderators
|
A ništ...ubij tugu u papici ![]() Pune škembe se puno lakše podnese cvokotanje, ona drobi a tebi sva krv sišla iz mozga u škembu ne bi li se provarilo sve kaj si požderal i baš te briga ![]() A možeš i koju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() tak da... zaboravi telezderonje! ![]() a kolko sam skuzil tak i tak se potiho cerekaju kad citaju nase pi.darije i deru kad smanjimo rezoluciju ![]() pa si misli onda,braco! ![]() ![]() eee,sad si me setil da se javim Paskeovoj zeni,da je pitam jel je nasla Tajno skladiste HW,on sirocek misli da je na sigurnom(negdje kod njega na "poslu".....hehehe)..eee pa kad on meni pred zenom na cugi uvalja "podjeb"..red je i da se "vrati istom mjerom,em smo Prigorci,kaj ne??) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#989 | |
Super Moderators
|
Re: kuj te je...
Citiraj:
![]() Veli meni moja jutros-ajd odi pogledaj na forumu jel je Mitzek još doma ili je u progonstvu... ![]() Vrag bi ga znal-možda se logiraju pod bogtepitakakvim nickom pa nas još i pojebavaju potiho:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#990 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() a u progonstvo morem samo u potkrovlje ili vu podrum... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|