|
![]() |
#9781 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Navečer dvije filane paprike sa pire krumpirom. Oko 00:00 tost sendvić sa kulenom i sirom uz dodatak svih kerefeka kao za hambi. 01:00 kolači razni. Jedva sam dočekao 2:00 sata i ubio sam dva komada janjetine s lukom i komad pohane puretine sa domaćim kukuruznim kruhom. Oko 5:00 ubio sam dva komada svinjetine i još luka da se ne srušim dok dojdem doma. 5:20 pao je prvi današnji sladoled. Sad si idem napraviti sendvič od suhog mesa i špeka pa na spavanje. Da nebi mislili da sam bio na svadbi. Bio sam na poslu. ![]()
![]() |
#9782 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
amd ![]() @ fairy - slažem se s tobom da pizza u maslini nije nista posebno...no, meni je od tih generičkih pizza jedna od boljih... a karijola je nesto negeneričko ![]() ![]() ![]() ![]() plus to, u karijoli toče paulaner, fisshers i erdinger ![]() he da, jučer smo roštiljali na jarunu...i sad, klopa je bila super, jedino što je meni išlo beskonačno na živce je to što smo morali sjediti na dekici na podu (naravnoda nigdje u onim kućicama nije bilo mjesta ![]() tako da sam zaključila da ovu avanturu nećemo tako skoro ponavljati ![]() danas ću nekii sataras i salaticu (da se malo oporavim od one silne mesine jučer ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9783 |
Moderator
|
Malo sam se probudio. E noćas smo baš razmišljali da uzmemo jednu jumbo pizzu u Mr. Jacku u Stenjevcu. Bila je 90 kn, a sad je 120 kn i za taj novac možeš tražiti što god želiš da ti stavi na pizzu. Pizza je toliko velika da smo prošli put morali u Škodi Fabiji preklopiti zadnje siceve jer ne stane u gepek. A kad ju dostavljaju iz Mr. Jacka dolaze sa kombijem. Pizza ne prolazi kroz vrata.. Evo netko je stavio sliku od pizze: http://img125.imageshack.us/img125/7541/dsc00177pr0.jpg
![]() |
#9784 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9786 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9787 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() enivej, danas za doručak je bio omlet s lukom i paradajzom ![]() pa onda sladoled od nestlea.. kupili smo jučer 2 kutije-marelica i javor/orah ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9788 |
Moderator
|
![]() |
#9789 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9790 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9792 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Uf, ubio sam pola lubenice-sad jedva dišem ![]()
![]() |
#9794 |
Super Moderators
|
Danas juha, pomfač i pečene kranjske. Paradajz-šalata. Lubenica-opet ![]()
![]() |
#9795 |
mrzi zimu
|
...jučer sam častila u firmi za rođendan (pošto sam u petak bila na službenom putu) i nakupovala sam hrpu narezaka...(uz to sam jos slozila salate i ispekla kolač) i na kraju se pol' toga nije pojelo ![]() uglavnom, mislim da ćemo beren i ja jesti sendviče sljedećih tjedan dana ![]()
![]() |
#9796 |
Moderator
|
Mogla si nas obavjestiti i reći da smo mi vanjski suradnici i riješili bi problem viška narezaka. ![]() Malo prije sam došao doma i krepan sam od vrućine. Pošto sam cijeli dan bio vani na sunčeku, a meteorološka stanica na Zrinjevcu mi je bila na 50 metara dopuzao sam do nje i vidio da je u hladu 40 stupnjeva. Kad sam došao doma vidio sam da je na suncu 49, ali mislim da laže. Bilo je više. Popio sam cca 6 do 7 litara tekućine, a od WCa niti žlj. Uglavnom krepan sam da još nemogu jest.
![]() |
#9800 |
Super Moderators
|
Danas nema definiranih obroka-narezao sam hrpicu adidasa, suhog mesa, karavana i sa strane zdjeletinu sa rajčicom i krastavcima ![]() Sve potrpao u frić i samo se povremeno zaletim do kuhinje i natrpam... Mislio sam danas napraviti šalatu od mahuna, češnjaka i vrhnja ali moram sutra ujutro u Elektru-ne bi baš bilo zgodno da se osjeti ćešnjak na tri metra oko mene ![]()
![]() |
#9801 |
Moderator
|
Fala ti kaj se brineš za mene po ovim pasjim vrućinama, ali evo živ sam i zdrav. Preživio sam jučerašnjih 40 i današnjih 42 stupnja u hladu na Zrinjevcu s tim da sam povremeno moral stajati i na sunčanoj strani. Danas oko 16:00 sati termometar kojega doma držim na suncu pokazivao je 49, ali mislim da laže jer može mjeriti samo do 50. Danas imam već puno bolji apetit.
![]() |
#9802 | |
Banned, problemi na tržnici
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Burek & yoghurt sam danas jeo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9807 |
Super Moderators
|
Mogli bi sljedeći tjedan-navodno će malo popustit nakon srijede...
![]() |
#9809 |
mrzi zimu
|
ja umirem totalno od ovih vrucina ![]() ...i nemam bas neki apetit...sto nije lose ![]() no, bez obzira na to mora se nekaj jest ![]() ![]() a beren je kupio OGROMNU lubenicu (hladili smo ju u kadi ![]() ![]() e da, otkrili smo onu ledenu instant kavu....bas je osvježavajuća ![]()
![]() |
#9810 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() prevruce je za jesti..trenutno jedem neke "krašotice" i pijem colu..ostalo mi baš i ne paše zbog vrucine...užas |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|