|
|||||||||||
|
|
#9781 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Navečer dvije filane paprike sa pire krumpirom. Oko 00:00 tost sendvić sa kulenom i sirom uz dodatak svih kerefeka kao za hambi. 01:00 kolači razni. Jedva sam dočekao 2:00 sata i ubio sam dva komada janjetine s lukom i komad pohane puretine sa domaćim kukuruznim kruhom. Oko 5:00 ubio sam dva komada svinjetine i još luka da se ne srušim dok dojdem doma. 5:20 pao je prvi današnji sladoled. Sad si idem napraviti sendvič od suhog mesa i špeka pa na spavanje. Da nebi mislili da sam bio na svadbi. Bio sam na poslu. ![]()
|
|
|
#9782 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
amd @ fairy - slažem se s tobom da pizza u maslini nije nista posebno...no, meni je od tih generičkih pizza jedna od boljih... a karijola je nesto negeneričko ...potpuno drugačije tijesto (kao za mlince), pravi pršut, mozzarela sir, češnjak, rikula, prava panzzeta, tikvice, mali paradajzići ![]() plus to, u karijoli toče paulaner, fisshers i erdinger he da, jučer smo roštiljali na jarunu...i sad, klopa je bila super, jedino što je meni išlo beskonačno na živce je to što smo morali sjediti na dekici na podu (naravnoda nigdje u onim kućicama nije bilo mjesta ) jesti na koljenima dok su bube plazile posvuda...tako da sam zaključila da ovu avanturu nećemo tako skoro ponavljati ![]() danas ću nekii sataras i salaticu (da se malo oporavim od one silne mesine jučer )
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#9783 |
|
Moderator
|
Malo sam se probudio. E noćas smo baš razmišljali da uzmemo jednu jumbo pizzu u Mr. Jacku u Stenjevcu. Bila je 90 kn, a sad je 120 kn i za taj novac možeš tražiti što god želiš da ti stavi na pizzu. Pizza je toliko velika da smo prošli put morali u Škodi Fabiji preklopiti zadnje siceve jer ne stane u gepek. A kad ju dostavljaju iz Mr. Jacka dolaze sa kombijem. Pizza ne prolazi kroz vrata.. Evo netko je stavio sliku od pizze: http://img125.imageshack.us/img125/7541/dsc00177pr0.jpg
|
|
|
#9784 | |
|
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9786 | |
|
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
#9787 | |
|
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
inače, u mangiare u tkalči mi je bila super pizza..a čula sam da je slična u karijoli ![]() enivej, danas za doručak je bio omlet s lukom i paradajzom pa onda sladoled od nestlea.. kupili smo jučer 2 kutije-marelica i javor/orah ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9788 |
|
Moderator
|
|
|
|
#9789 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#9790 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#9792 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Uf, ubio sam pola lubenice-sad jedva dišem ![]()
|
|
|
#9794 |
|
Super Moderators
|
Danas juha, pomfač i pečene kranjske. Paradajz-šalata. Lubenica-opet ![]()
|
|
|
#9795 |
|
mrzi zimu
|
...jučer sam častila u firmi za rođendan (pošto sam u petak bila na službenom putu) i nakupovala sam hrpu narezaka...(uz to sam jos slozila salate i ispekla kolač) i na kraju se pol' toga nije pojelo ...pol' firme je na godišnjem a i uzasno je vruce pa ljudi bas i nemaju volju prežderavati se...uglavnom, mislim da ćemo beren i ja jesti sendviče sljedećih tjedan dana ![]()
|
|
|
#9796 |
|
Moderator
|
Mogla si nas obavjestiti i reći da smo mi vanjski suradnici i riješili bi problem viška narezaka. ![]() Malo prije sam došao doma i krepan sam od vrućine. Pošto sam cijeli dan bio vani na sunčeku, a meteorološka stanica na Zrinjevcu mi je bila na 50 metara dopuzao sam do nje i vidio da je u hladu 40 stupnjeva. Kad sam došao doma vidio sam da je na suncu 49, ali mislim da laže. Bilo je više. Popio sam cca 6 do 7 litara tekućine, a od WCa niti žlj. Uglavnom krepan sam da još nemogu jest.
|
|
|
#9800 |
|
Super Moderators
|
Danas nema definiranih obroka-narezao sam hrpicu adidasa, suhog mesa, karavana i sa strane zdjeletinu sa rajčicom i krastavcima Sve potrpao u frić i samo se povremeno zaletim do kuhinje i natrpam... Mislio sam danas napraviti šalatu od mahuna, češnjaka i vrhnja ali moram sutra ujutro u Elektru-ne bi baš bilo zgodno da se osjeti ćešnjak na tri metra oko mene ![]()
|
|
|
#9801 |
|
Moderator
|
Fala ti kaj se brineš za mene po ovim pasjim vrućinama, ali evo živ sam i zdrav. Preživio sam jučerašnjih 40 i današnjih 42 stupnja u hladu na Zrinjevcu s tim da sam povremeno moral stajati i na sunčanoj strani. Danas oko 16:00 sati termometar kojega doma držim na suncu pokazivao je 49, ali mislim da laže jer može mjeriti samo do 50. Danas imam već puno bolji apetit.
|
|
|
#9802 | |
|
Banned, problemi na tržnici
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
))Burek & yoghurt sam danas jeo .. |
|
|
|
|
|
|
#9807 |
|
Super Moderators
|
Mogli bi sljedeći tjedan-navodno će malo popustit nakon srijede...
|
|
|
#9809 |
|
mrzi zimu
|
ja umirem totalno od ovih vrucina ![]() ...i nemam bas neki apetit...sto nije lose ![]() no, bez obzira na to mora se nekaj jest ...pa sam se onda jutros ustala malo ranije i napravila punjene tilkvice (mljeveno meso, umak od paradajza i sir)...to se samo treba zapeći kad dodđem s posla ![]() a beren je kupio OGROMNU lubenicu (hladili smo ju u kadi dok je nismo načeli) pa sam si donesla jedan komad na posao i to ću zobat tokom dana ![]() e da, otkrili smo onu ledenu instant kavu....bas je osvježavajuća ![]()
|
|
|
#9810 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
mislim da sam smršavio prevruce je za jesti..trenutno jedem neke "krašotice" i pijem colu..ostalo mi baš i ne paše zbog vrucine...užas |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|