|
![]() |
#8191 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8192 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Nemoj po knedličkama, toga sam se naždero u Pragu ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8193 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...meni isto češka hrana nista ne valja...sve je slatkasto...fuj ![]() to sam isto dozivjela u mađarskoj...jednom smo dobili serviranu zelenu salatu, prerezanu na 4 i POŠEĆERENU...o d v r a t n o... danas sam za doručak smazala pecivo namazano pasštetom (onom finom, cekinovom), a kaj cu za rucak jos ne znam...:confused:
![]() |
#8194 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Mađari šećere salate da bi bile protuteža jako začinjenom (uglavnom ljuto) glavnom jelu. Slažem se da je to bljuv!! Ali sjećam se da sam prije nekog vremena (ima već i preko 10 godina) u nekakvoj katastrofa birtiji blizu Balatona jeo takve kobasice kakve ni sam doma nikak nemrem napraviti. A možda sam samo bio jako gladan?
![]() |
#8195 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
kad sam isel u cesku, 13-14h busom, dojdemo u neki hotel navecer crkli, gladni i izrigani, a ovi nama dali piceka z ananasom gore : suicide : al dan poslje smo otisli u neku menzu i dobili knedlicke i neki gulas. e to je bilo zakon. nekon toga svaki dan u tu menzu i bilo je za polizat prste. a i svadjali smo se s kuharicama da nam vise mesa natrpaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8196 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ma vraga protuteža...tam buš dobil takvu šalatu taman da naručiš bečki i pomfač. Jedamput sam uz pohana guščja jetra (mljac: nuts : ) dobio zašećerenu šalatu od crvenog zelja, popizdio sam skroz-naskroz...perverznjaci ![]()
![]() |
![]() |
#8197 |
Headbangig Grunf!
|
Ti nebi jel takve stvari da imaš onak za***an jezik ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8198 |
Super Moderators
|
![]() |
#8199 |
mrzi zimu
|
...upravo sam se vratila s gableca...direktor nas je vodio...za bozic ![]() ...i klopali smo hobotnicu s krumpirima, zalivenu maslinovim uljem i pecenu u pećnici...: goood : ...uz to smo pili crno vino...naravno bilo je i kolaca...i to nekih prefinih od oraha, naranči, ruma, meda i cokolade...mljac mljac ![]()
![]() |
#8200 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
E, hobotnica pada u Nedjelju a za Ponedjeljak janjetina ispod peke:clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8201 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
U nedjelju na Badnjak po obicaju bakalar. Dio bakalara ce biti na gulaš a dio na bianco(za mazanje na kruh). Na sam Božić već po tradiciji janjetina,krumpir francunska salata.
![]() |
#8202 |
Super Moderators
|
Mene je jučer ulovila šiza za bažulom-pa sam ga i napravio ![]() Tak mi je dobro ispao da ga budem i danas jeo. Nabavio sam krasne orade, one budu pale za slobodu u nedjelju. Hobotnica još čami u škrinji, nikak se spuknut napravit...
![]() |
#8203 |
mrzi zimu
|
kaj je decki...nitko nista nije klopao preko bozica ![]() ...francuska salata, pecena teletina i krumpir, salata od pecene paprike, domace kobasice, kiflice od lisnatog (domace) ![]() kolace bas ne volim tako da sam napravila samo 2 vrste ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8206 |
sto da napisem ?!
|
kod mene za badnjak bila pastrva (gladovao cijeli dan)- mrzim ribu za božić odojak, sarma... (drugo me ne zanima) a sad kolači i sarma ! ode ja pojest koju sarmu da to počistim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8207 |
mrzi zimu
|
inace, meni je baka rekla (ona jako drzi do posta i crkve i svega toga, ne kao ja nevjernica ![]() ...ja inace ne postim tako da mi je, bio badnjak u nedjelju ili ne, svejedno... danas cu kad se vratim doma raditi tople sendvice, a sad sam poklopala kukuruzno pecivo sa sirom i jogurt ![]() ![]()
![]() |
#8208 |
Super Moderators
|
Bila je klasika-za Badnjak orada+krumpač šalata, za Žićbo zigorska rapu i mlinci. Nekakav kolač(čokoladni biskvit filan šlagom i čokoladnim parfeom) Danas možda punjena jaja-ostalo je nekaj puretine pa da se ne baci ![]()
![]() |
#8209 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Kako Jeltz pici sleng. ![]() Ove dane sam se najeo purice, domacih mlinaca, francuske salate, pa jos kremenadli kod sestre....uf, bilo je sve fino. Od kolaca: bijela pita, kiflice, orehnjaca i rafaelo. Idemo dalje... ![]()
![]() |
#8211 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ufff.... Badnjak je bilo betoniranje sa kobasama, krmićima itd.. mesina i francuska. Božić mlinci + pura + svega ostalog Stefanje kod frendova i sarma all you can eat + konjska salama ![]() Kolaca mi je vise zlo pa necu ni pisat... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8212 |
Guest
|
Ja se ne sjecam kaj sam sve jeo u zadnjih tjedan dana ![]() |
![]() |
![]() |
#8213 |
Headbangig Grunf!
|
![]() Božićni rambašići --> ![]() Kolači? Nisam ih stigao lsikat bio sam prezaposlen trpajući ih u usta ![]() Vrste: Vanilin kiflice, Kakao kocke, Londoneri, te oni kaj su zaljepljeni pekmezom u sredini i rupom u gornjem dijelu. Tu je još i orehnjača Mlince sam pozabil slikat ![]() Božićna pura-->
![]() Božićni rambašići --> ![]() Kolači? Nisam ih stigao lsikat bio sam prezaposlen trpajući ih u usta ![]() Vrste: Vanilin kiflice, Kakao kocke, Londoneri, te oni kaj su zaljepljeni pekmezom u sredini i rupom u gornjem dijelu. Tu je još i orehnjača Mlince sam pozabil slikat ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8214 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Badnjak: muzgavci na salatu, pastrva. Žene su kuhale i spremale se za izlazak, pa nije bilo vremena za jelo, juice votka, neka ruska mareličasta votka. Božić: purica s mlincima, odojak, janjetina, francuska, cikla, restani krumpir, čupavci, jula šnite, oblatne sa uber dope lejdibag kremom, ambasador, makovnjača, orehnjača, gemišti. Štefanje: šunka, špek, francuska, ostatak odojka i purice od prethodnog dana, još kolača, gemišti. ..i tako, kako dani odlaze, jedu se ostaci, a dio se pokriva jedenjem po kućama. Ove sam se godine naradila ko magare. Kad će vaše Žderonje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8215 |
mrzi zimu
|
lol...pa jos se nisu oporavili od prethodnih zderonja ![]() ...sad mi je bas fino sjelo pecivo sa sirom i kava...mislim da cu za rucak lazanje...:clap: i bas sam se s frendciom dogovarala preko icq kaj ce tko donjeti za Novu...mislim da cemo morati ostati tak negdje 3 dana da to sve pokopamo kaj smo nas dve smislile ![]()
![]() |
#8216 |
Super Moderators
|
Danas se idem zaletit do punice-noćas sam nasolio frtaljku malog pu-ajceka, za doručak sam maznuo nogicu i pomakao friškim kruhom onu finu slanu mast od pečenja ![]() Francusku smo jučer napravili, pajcu za nas pečemo sutra. I sarma se radi, tak jasno... Nekak se najviše sarmi veselim. ![]()
![]() |
#8217 |
Guest
|
Mene jos odojak ceka u freezeru, to bi trebali slijedeci tjedan pokrkati. |
![]() |
![]() |
#8218 |
Super Moderators
|
Sinoć sam degustirao sarmu kod punice, danas je na redu bila naša ![]() Sa pire-krumpačem.
![]() |
#8219 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Upravo se najeo odojka i mladog luka. Nemrem disat. Ubio se ko svinja zadnja. Rok Rok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8220 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Upravo sam mrknuo 2 sarme i 2 komada kuhanog špeka. Nasolio sam komad od 6 kg odojka (lopatica). Žena opet radi kolače, kriške s kremom od vanilije, a još nisam pojeo rum kuglice, medenu pitu, mađaricu, rafaelo kocke, čokoladne bananice i još par vrsti. Jedina nesreća u ovom blagostanju je da sutra radim za doček. : suicide
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|