| 
 | |||||||||||
|  19.12.2006., 17:12 | #8191 | |
| Premium Datum registracije: Oct 2006 Lokacija: Varaždin 
				 | Citiraj: 
  , ali i cuga mora imati podlogu  , a od klope su jedino klobase dobre, a kad sam videl one njihove knedličke u kombinaciji s nekakvim saftom koji oni zovu gulas : hitthewa. 
				__________________ cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa | |
|   |   | 
|  19.12.2006., 23:50 | #8192 | 
| Headbangig Grunf! Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: headbanger's ball 
				 | Nemoj po knedličkama, toga sam se naždero u Pragu   
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  20.12.2006., 10:58 | #8193 | 
| mrzi zimu Datum registracije: Dec 2004 Lokacija: behind blue eyes 
				 | ...meni isto češka hrana nista ne valja...sve je slatkasto...fuj  i na sve stavljaju neke pekmeze i slicno...bljuv.. to sam isto dozivjela u mađarskoj...jednom smo dobili serviranu zelenu salatu, prerezanu na 4 i POŠEĆERENU...o d v r a t n o... danas sam za doručak smazala pecivo namazano pasštetom (onom finom, cekinovom), a kaj cu za rucak jos ne znam...:confused: 
				__________________ Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP | 
|   |   | 
|  20.12.2006., 17:01 | #8194 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2003 Lokacija: Zaprešić/Laduč 
				 | Mađari šećere salate da bi bile protuteža jako začinjenom (uglavnom ljuto) glavnom jelu. Slažem se da je to bljuv!! Ali sjećam se da sam prije nekog vremena (ima već i preko 10 godina) u nekakvoj katastrofa birtiji blizu Balatona jeo takve kobasice kakve ni sam doma nikak nemrem napraviti. A možda sam samo bio jako gladan? 
				__________________ Member of PCE 100+kg demolition squad | 
|   |   | 
|  20.12.2006., 17:51 | #8195 | 
| prcknedl Datum registracije: Dec 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | kad sam isel u cesku, 13-14h busom, dojdemo u neki hotel navecer crkli, gladni i izrigani, a ovi nama dali piceka z ananasom gore : suicide : al dan poslje smo otisli u neku menzu i dobili knedlicke i neki gulas. e to je bilo zakon. nekon toga svaki dan u tu menzu i bilo je za polizat prste. a i svadjali smo se s kuharicama da nam vise mesa natrpaju  | 
|   |   | 
|  21.12.2006., 15:52 | #8196 | |
| Super Moderators Datum registracije: May 2002 Lokacija: Zg 
				 | Citiraj: 
 Ma vraga protuteža...tam buš dobil takvu šalatu taman da naručiš bečki i pomfač. Jedamput sam uz pohana guščja jetra (mljac: nuts : ) dobio zašećerenu šalatu od crvenog zelja, popizdio sam skroz-naskroz...perverznjaci  
				__________________ | |
|   |   | 
|  22.12.2006., 01:46 | #8197 | 
				 | Ti nebi jel takve stvari da imaš onak za***an jezik   
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | 
|   |   | 
|  22.12.2006., 12:00 | #8198 | 
				 | 
				__________________ | 
|   |   | 
|  22.12.2006., 14:29 | #8199 | 
				 | ...upravo sam se vratila s gableca...direktor nas je vodio...za bozic   ...i klopali smo hobotnicu s krumpirima, zalivenu maslinovim uljem i pecenu u pećnici...: goood : ...uz to smo pili crno vino...naravno bilo je i kolaca...i to nekih prefinih od oraha, naranči, ruma, meda i cokolade...mljac mljac  
				__________________ Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP | 
|   |   | 
|  22.12.2006., 15:22 | #8200 | 
| Administrator Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Sesvete 
				 | E, hobotnica pada u Nedjelju a za Ponedjeljak janjetina ispod peke:clap: | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  22.12.2006., 15:44 | #8201 | 
| Whatever :) Datum registracije: Nov 2002 Lokacija: Rijeka,Bulevard 
				 | U nedjelju na Badnjak po obicaju bakalar. Dio bakalara ce biti na gulaš a dio na bianco(za mazanje na kruh). Na sam Božić već po tradiciji janjetina,krumpir francunska salata. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  22.12.2006., 15:48 | #8202 | 
				 | Mene je jučer ulovila šiza za bažulom-pa sam ga i napravio   Tak mi je dobro ispao da ga budem i danas jeo. Nabavio sam krasne orade, one budu pale za slobodu u nedjelju. Hobotnica još čami u škrinji, nikak se spuknut napravit... 
				__________________ | 
|   |   | 
|  27.12.2006., 10:32 | #8203 | 
				 | kaj je decki...nitko nista nije klopao preko bozica    ...francuska salata, pecena teletina i krumpir, salata od pecene paprike, domace kobasice, kiflice od lisnatog (domace)  kolace bas ne volim tako da sam napravila samo 2 vrste  ...od kojih sam ja probala jedan komad  , ali ih zato beren tamani  
|   |   | 
|  27.12.2006., 15:37 | #8206 | 
| sto da napisem ?! Datum registracije: Dec 2004 Lokacija: Zg 
				 | kod mene za badnjak bila pastrva (gladovao cijeli dan)- mrzim ribu za božić odojak, sarma... (drugo me ne zanima) a sad kolači i sarma ! ode ja pojest koju sarmu da to počistim   | 
|   |   | 
|  27.12.2006., 15:48 | #8207 | 
				 | inace, meni je baka rekla (ona jako drzi do posta i crkve i svega toga, ne kao ja nevjernica   ) da se ne mora postit na badnjak ako pada u nedjelju ...ja inace ne postim tako da mi je, bio badnjak u nedjelju ili ne, svejedno... danas cu kad se vratim doma raditi tople sendvice, a sad sam poklopala kukuruzno pecivo sa sirom i jogurt  i idem si jos skuhati kavu  
|   |   | 
|  27.12.2006., 15:54 | #8208 | 
				 | Bila je klasika-za Badnjak orada+krumpač šalata, za Žićbo zigorska rapu i mlinci. Nekakav kolač(čokoladni biskvit filan šlagom i čokoladnim parfeom) Danas možda punjena jaja-ostalo je nekaj puretine pa da se ne baci  
				__________________ | 
|   |   | 
|  27.12.2006., 16:26 | #8209 | 
| Moderator Datum registracije: Jan 2005 Lokacija: Rijeka 
				 | Kako Jeltz pici sleng.   Ove dane sam se najeo purice, domacih mlinaca, francuske salate, pa jos kremenadli kod sestre....uf, bilo je sve fino. Od kolaca: bijela pita, kiflice, orehnjaca i rafaelo. Idemo dalje...  
				__________________ ___________ Just atha x | 
|   |   | 
|  27.12.2006., 18:14 | #8211 | 
| JDM Datum registracije: Sep 2004 Lokacija: Zagreb 
				 | ufff.... Badnjak je bilo betoniranje sa kobasama, krmićima itd.. mesina i francuska. Božić mlinci + pura + svega ostalog Stefanje kod frendova i sarma all you can eat + konjska salama  Kolaca mi je vise zlo pa necu ni pisat...  | 
|   |   | 
|  27.12.2006., 19:21 | #8212 | 
| Guest 
				 | Ja se ne sjecam kaj sam sve jeo u zadnjih tjedan dana   | 
|   | 
|  29.12.2006., 01:59 | #8213 | 
				 |  Božićni rambašići -->  Kolači? Nisam ih stigao lsikat bio sam prezaposlen trpajući ih u usta  Vrste: Vanilin kiflice, Kakao kocke, Londoneri, te oni kaj su zaljepljeni pekmezom u sredini i rupom u gornjem dijelu. Tu je još i orehnjača Mlince sam pozabil slikat  Božićna pura-->  Božićni rambašići -->  Kolači? Nisam ih stigao lsikat bio sam prezaposlen trpajući ih u usta  Vrste: Vanilin kiflice, Kakao kocke, Londoneri, te oni kaj su zaljepljeni pekmezom u sredini i rupom u gornjem dijelu. Tu je još i orehnjača Mlince sam pozabil slikat  
|   |   | 
|  29.12.2006., 02:17 | #8214 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: n/a 
				 | Badnjak: muzgavci na salatu, pastrva. Žene su kuhale i spremale se za izlazak, pa nije bilo vremena za jelo, juice votka, neka ruska mareličasta votka.  Božić: purica s mlincima, odojak, janjetina, francuska, cikla, restani krumpir, čupavci, jula šnite, oblatne sa uber dope lejdibag kremom, ambasador, makovnjača, orehnjača, gemišti. Štefanje: šunka, špek, francuska, ostatak odojka i purice od prethodnog dana, još kolača, gemišti. ..i tako, kako dani odlaze, jedu se ostaci, a dio se pokriva jedenjem po kućama. Ove sam se godine naradila ko magare. Kad će vaše Žderonje?  | 
|   |   | 
|  29.12.2006., 10:15 | #8215 | 
				 | lol...pa jos se nisu oporavili od prethodnih zderonja   ...sad mi je bas fino sjelo pecivo sa sirom i kava...mislim da cu za rucak lazanje...:clap: i bas sam se s frendciom dogovarala preko icq kaj ce tko donjeti za Novu...mislim da cemo morati ostati tak negdje 3 dana da to sve pokopamo kaj smo nas dve smislile  
|   |   | 
|  29.12.2006., 11:50 | #8216 | 
				 | Danas se idem zaletit do punice-noćas sam nasolio frtaljku malog pu-ajceka, za doručak sam maznuo nogicu i pomakao friškim kruhom onu finu slanu mast od pečenja   Francusku smo jučer napravili, pajcu za nas pečemo sutra. I sarma se radi, tak jasno... Nekak se najviše sarmi veselim.  
				__________________ | 
|   |   | 
|  30.12.2006., 15:08 | #8217 | 
| Guest 
				 | Mene jos odojak ceka u freezeru, to bi trebali slijedeci tjedan pokrkati. | 
|   | 
|  30.12.2006., 16:45 | #8218 | 
				 | Sinoć sam degustirao sarmu kod punice, danas je na redu bila naša   Sa pire-krumpačem. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  30.12.2006., 17:06 | #8219 | 
| JDM Datum registracije: Sep 2004 Lokacija: Zagreb 
				 | Upravo se najeo odojka i mladog luka. Nemrem disat. Ubio se ko svinja zadnja. Rok Rok  | 
|   |   | 
|  30.12.2006., 18:22 | #8220 | 
| Moderator Datum registracije: Jun 2003 Lokacija: Kuća 
				 | Upravo sam mrknuo 2 sarme i 2 komada kuhanog špeka. Nasolio sam komad od 6 kg odojka (lopatica). Žena opet radi kolače, kriške s kremom od vanilije, a još nisam pojeo rum kuglice, medenu pitu, mađaricu, rafaelo kocke, čokoladne bananice i još par vrsti. Jedina nesreća u ovom blagostanju je da sutra radim za doček. : suicide 
				__________________ | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |