|
![]() |
#8162 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
šmirglao si slova sa tipkovnice, jelda? a lijepo sam ti rekao nemoj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8163 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8164 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sve si gruntam da danas napravim nekaj na brzinu. npr. http://www.net.hr/webkuhinja/page/20...0/0485006.html Imam i jednu mini konzervu šampinjona pa bi možda i njih uvalio tranu... ![]()
![]() |
#8165 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
aplicirat ću odmah sljedeće sezone ![]()
![]() |
![]() |
#8166 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
za gablec sam jela lignje s tartarom (bez pomfita ![]()
![]() |
![]() |
#8167 |
PizzoZder
|
Uhh, evo digo se sa stola, sad prezhivam i podrigujem na trosjedu....Zena zdinstala kiseli kupus, dodala malo ljute paprike i neke kobasice, sad razmisljam izvadit sladoled iz friga ili ne, da, ne, da, ne, ipak da... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8168 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
"Podebljati" ću šunku a i onaj mileram ima bogme 30% masti ![]() Baš sam ga danas kupio-bed je kaj je bilo samo pakiranja od 1/2 litre... Sad sam gladan ko pes, da su mi jedni ćevapi iz Saća pri ruci-baš bi fino legli: nuts :
![]() |
![]() |
#8169 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8170 |
Super Moderators
|
Danas sam bio odustao od onog tijesta u korist domaće pizze ![]() Ženina strana klasika, moja sa špekom, feferonima, kobasom (šarf slavonska za kuhanje) vrganjima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8171 |
mrzi zimu
|
...za danas sam izvadila iz skrinje pecenu papriku za salatu ![]()
![]() |
#8172 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
sweet flare... danas rucak: pileca juhica, pileci paprikas i pire krumpir ![]() viidm da ste vec o godisnjima poceli mljeti..ljubomoran sam..i ja bi na godisnji..da bi bilo jos bolje 30.12.2006 ja radim i to inventuru informaticke opreme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8173 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kaj će vam slike, dost vam da vidite mrcinu athu (koji želi biti žderonja ko jelc al nemre ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8174 |
Super Moderators
|
Danas juha, musaka i kristalka. I koji hladni Fresssh ![]() ![]()
![]() |
#8177 |
Super Moderators
|
Uffff...tak sam se usvinjio musakom da se jedva vučem po kući, ne sjećam se kad mi je zadnji put tak pasala ![]()
![]() |
#8178 |
mrzi zimu
|
jelc, kak radis musaku? ...ja sam to samo jednom radila i nije bilo dobro...krumpir je na mjestima bio sirov ![]() ![]() danas imam korporativni bozicni party, pa ce valjda tamo biiti neke fine klope ![]()
![]() |
#8180 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8181 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() inace, moja stara krumpir nareze ko cips i stavi ga gore... ne znam jel tak treba al eto. Za ostalo ne znam jer dok stignem pogledat vec sve požderem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8182 |
Super Moderators
|
![]() |
#8183 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ahoooooj! Ako netko ide u Prag neka izbjegava pivnicu "U FLEKA", jer ce dobiti fleke od hrane koja je u ceskoj usrana do zla Boga. Pozdrav svima na forumu koji vole papati.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#8184 |
Headbangig Grunf!
|
Bio sam u Pragu i nemogu se složiti o nekvaliteti hrane. No U leku se tak i tak ne jede neg se pije. A piva je bogovska ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8185 |
Guest
|
Nema više čavarak ![]() |
![]() |
![]() |
#8186 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Narežeš krumpir, zakipiš rajnglu vode posoljene, ubaciš krumpač, kad zakipi nek kipi 2-3 min. Ocijediš i s njim dalje u musaku po planu.
![]() |
#8187 |
Headbangig Grunf!
|
za dobru musaku bi napravio masakr. Kvargu pol 9 ujutro je a meni se jede neka mesina sa krumpriom i kiselim zeljem. Kava? Pih, za pichkice:P pravi muškarci ujutro jedu krvavice ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8188 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Flare-nisam zaboravio, budem ti već to napisao...
![]() |
![]() |
#8189 |
mrzi zimu
|
ok, nije tak jako hitno ![]() inace, danas za rucak...filana paprika..domaca ![]()
![]() |
#8190 |
PizzoZder
|
Hmmm, cekam zenu da dodje s posla, namjera je za danas Cufte u paradajz sosu sa pire krompirom, inace moja omiljena klopa: nuts :
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|