|
![]() |
#6542 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ah sad sam ogladnio citajuci..... nisam nista jeo od sinoc..... morat cu skocit do pekarne!(na poslu sam)! fiseru,fiseru--nema ovdje mjesta za raspravu o pahuljicama(ili ih jedes sa spekom)?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6543 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
I to mulac nakon opijanja ide doručkovati pahuljice...poslje će tulit kak mu je zlo ![]() Pravi Žderonja će nakon opijanja maznuti barem vajn-gulaš. Eventualno jogurt i masnu pirošku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6544 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...jucer fini mladi keljic ![]() ![]() danas: peceni picek i salata od krastavaca s vrhnjem ![]() a sad sam upravo slistila zadnji komad schvartzvald torte ![]()
![]() |
#6545 |
Super Moderators
|
Budući da je danas tekma-potrebna je pojačana prehrana ![]() Bažul-šalata i pet-šest krmića na naglo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6546 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Upravo se dogovorih s frendom i boljom polovicom,kod mene na tekmu i zderat 1kg purecih prsa u umaku od gljiva : nuts : Uz to,tu ce biti gajba Bavarie : hello2 : (i dobar nogomet nadam se)
![]() |
#6547 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6548 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako niste sve popili,pošto smo već izgubili...pa javite ako mi želite donirati ostatak pive,ja volim naročito Havariu... ![]() ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6549 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Oš nam ti doč napravit gulaš sljedeci put? Vis da smo n00bovi ja jedem nekej odvratno iz mikrovalne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6550 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6551 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo Rapske poslastice pod pekom http://img321.imageshack.us/my.php?i...806009adp8.jpg Krumpir i zubac od 4kg Ima jos jedna slika di svi jedemo ali to nebi stavljao |
![]() |
![]() |
![]() |
#6552 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ljudi vrijeme je da se krene. Kukavica je 3 puta zakukala, a to znači da su 3 sata i vrijeme za prvi današnji gablec. Idem si malo narezat špekeca i kobasica. Popit gembač i u krpe.
![]() |
#6553 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Upravo tamanim žuju i krašku pancetu sa kukuruznim kruhom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6554 |
Super Moderators
|
Ja budem danas ostatak bažul-šalate i krmića ![]()
![]() |
#6555 |
Džabe si krečio!
|
Evo promijenio sam svoje navike za doručak...Na bolje nadam se ![]() http://www.imagesforme.com/images/8819DSC03256.JPG Budžola,Pršut,podravec i integralna šlapa (kruh) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6556 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Eeee...to je PUNO bolje. Ja volim raženu i kuruznu "šlapu", taman je dobre veličine da posluži pravom Žderonji kao lepinja kad radi ćevape ![]()
![]() |
![]() |
#6557 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Evo sad u subotu bila ekipa pa smo bacili pod peku punjene lignje i hobotnicu sa krompirom,a za večeru abnormalne količine ćevapa,kobasica,carskog mesa i piletine,naravno sve zaliveno pristojnim količinama pive i vina. Nažalost slika nemam ali morat ćete mi vjerovati na riječ.
![]() |
#6558 |
Guest
|
Danas sam konacno nakon duugo vremena opet sira, vrhnja, malo cesnjaka unuta, crvene paprike gore, kruh s salamom, crveni luk zadnji kaj je ostao s mora, fini slatki domaci i par komada paskog sira. mljac. Nakon duga si zapalio cigaretu da mi se sve slegne i otisao igrati cod 2 malo ![]() |
![]() |
![]() |
#6559 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() Nisam mogo prdnut od tvojih bombi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6560 |
zippo61_junior
|
Evo za veceru se pojeo oslic i malo blitve |
![]() |
![]() |
![]() |
#6562 |
Guest
|
Evo posto ovdje ima dosta "starijih" forumasa onda imam jedno pitanje. Evo, kako se uzeo paski sir. Nakon kaj se odreze dio od njega, dal netko zna neku dobru metodu kako sacuvati od "propadanja". Osim savjeta brzo ga pojedi dok ga imas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6563 |
Super Moderators
|
Baš sam si narezao za večeru malo špeka, sremske i slanog sira. U ime zdrave prehrane budem maznuo jedan kefir ![]() Mad_Duke, ako imaš posudu za vakumiranje stavi u nju, isisaj zrak i u hladnjak sa njim. Ako nemaš-zamotaj ga u onu prozirnu foliju. Ili ga smaži kaj prije ![]() Vidio sam tam kod Zadra i Paga da ljudi čuvaju sir u ulju...meni je to ipak malo premasno i bljak.
![]() |
#6564 |
Guest
|
Nemam, ali mogel bi skocit po to sutra ili preksutra, dobro da si me sjetio, jer nije prvi put da mi treba to govno. Ako ne naletim, ***************ga, morat ce se to pojest sto prije hehehe ![]() |
![]() |
![]() |
#6565 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Možeš i onak kako si rekao namazati sa malo ulja, samo onda svaki put tu šnitu moraš baciti... Mogu ti ga i ja "pričuvat" ![]()
![]() |
![]() |
#6566 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6567 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6569 |
Super Moderators
|
Danas sam na paradajz-juhi i sendvičima. Sendviči: Kupio sam par "talijana", zimske i mortadele sa maslinama. U jedan sendvič ide redom-majoneza, zimska, kiseli krastavci narezani tanko po dužini, majoneza. U drugi mortadela+isti sastojci kao u prvom.: nuts :
![]() |
#6570 |
zippo61_junior
|
Ljepo malo sada maloprije poceo jest sira i kruha i mozda malo crnoga domacega vina dok je sir tvrdi od djedovog brata koji ga radi odlican je |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|