|
![]() |
#571 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Blago vama ... vi se barem morete napiti do bezsvijesti, ja moram paziti da ne preteram Saki put kad se preveč napijem sam svadljiv. Jebiga, nemrem se konrolirat, zato se rađe nikad ne napijem praf, samo do lagane izmagilce i - Coca Cola nakon toga ![]() Težak je život nas umijetnika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Ja sam isto rekel da ću sad dok mi ne srede auto iskoristiti priliku i ubit se ko" zvijer. Pa još nisam.... Ali imam još ovaj tjedan vremena ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
kaj ste culi ovaj s "bradom"....
![]() I ukrcaju se oni tako na brod za Yokohamu. Kad su stigli u Japan tamo ih docekaju odamah iz biroa rada i pitaju ih sta znaju raditi? Znamo sve kazu Mujo i Haso. Vide Japanci da ovi lazu i daju im da kose travu jer ce tu najmanje zabrljat. Tako odvedu ih na livadu i daju im kose i jednog Japanca da ih nadgleda. Kosili oni tako kad ce ti Japanac: "Stante jedan vam je potez dobar a drugi nije....", i naostri on njima kose s obe strane tako da je islo sve duplo brze. Kosili ti oni dalje kad ce ti japanac: "Mujo i Haso hodite vamo", i uzme dvoje grablje i zabije im u supak da dok kose usput i grabe. I tako ti njih dvojica i kosili igrabili kad ce ti Mujo Hasi: "Bolan Haso kako nam ovaj Japanac stavi ove grablje u supak meni se kuac digo." Haso: "Suti ako te cuje ovaj stavice ti fenjer na kuac pa cemo radit i trecu smjenu..." .....bas si mislim......poznata mi spika o trecoj smjeni.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: kaj ste culi ovaj s "bradom"....
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Prigorec po defaultu
|
![]() evo jos jedan tematski: ![]() I tako prolaze dani, a prolaznici daju novac samo Hrvatu. Jednom im pridje neka starija gospodja i pita Srbina: "A zasto ti ne prosis u Beogradu, ovdje neces nista dobiti. Vidis da svi daju novac nasem (hrvatskom) borcu." I dade 10 kuna Hrvatu. Ode gospodja, a "Srbin" se okrene "Hrvatu". "Jesi li je čuo Haso, ona ce nas da uci marketingu" |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Prigorec po defaultu
|
![]() .......:burn: > Dogovorio tip sa zenskom da dodje kod nje na veceru, da upozna njene > roditelje. I kaze joj: "Reci mami da ne radi nista od graha, jer mi se > od graha uzasno prdi..." > Ona sva usplahirena naravno zaboravila. > Sjednu oni jesti kad mama navalila da ovaj proba grah-salatu, jer je to > njezin specjalitet i on, sta ce, proba. > Nakon 5 min stisne njega i on onak lagano prrrr. > Tada stari digne stolnjak i kaze: "Bobi mars van." > On sav sretan, sad moze prdit do mile volje, stari misli da je pas. > Drugi put derne malo jace grrrrr. > Stari opet: "Bobi mars van." > Treci put on derne jebacki drrrrrrrrrrrrpppppprrrrrrrpppp > Stari digne stolnjak i kaze: "Bobi mars van, ovaj kreten ce te zasrat.".......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Zakon! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Prigorec po defaultu
|
![]() daklem...fakat..otkud im samo ideje....... ![]() Bermuda - medvjedja jaja Jamajka - priznati majcinstvo Japan - proglasiti se bogom sume Dzibuti - opsovati Zlatana Stipisica Gibonnija Kajmanski otoci - zagorski bregi Gana - zena s pistoljem Kanada - sliciti na Dalmatinku Nadu Kenija - autobiografski roman lutke Barbie Kuba - zena na trecu potenciju Meksiko - reci nekome da je mekusac Nigerija - biti u drustvu s crncem Singapur - siromasni pjevac Somalija - tisucu lisica Kornjace - ne bas uspjesan crkveni zbor Gazela - Zagorka koja otima tupe muzeve Misevi - grupni seks Pingvin - prvak u stolnom tenisu Barakuda - izgubljena Zagorka Udav - pseci penis Noj - i ili k Bumbar - eksplozija u kaficu Majmun - moj mjesec Kanarinac - nacist s Kanara Pitoni - narediti Toniju da pije Zebre - Srbin pokusava pogoditi zadnje slovo abecede Horda - pristati na kurvu Horoskop - detektor kurvi Park - kk Kamilica - doci najduzom zagrebackom ulicom Barun - Bosanac u trku Rumba - apartman u Bosni Samba - usamljeni Bosanac Fantastican - tast sklon zabavi Lukav - baciti pogled na psa (pesa! Lavina - voljeti jeftino prodanu hrvatsku naftnu kompaniju Islamist - obozavatelj Alena Islamovica Posluh - otici na pregled kod otorinolaringologa Provalija - duhoviti Dalmatinac Puran - siromasan covjek Purpuran - vrlo siromasan covjek Ksenofobija - strah od zene ratnice Karambol - izopacen odnos s loptom Sinus - americke domovine sin Kosinus - nalik sinu americke domovine Kvazimodo - ptice selice Zagorje - Zagorovo javljanje na telefon Kilogram - gram tezak jednu kilu Tenk - kkkkkkkkkk Bregana - Srpkinja s pistoljem Hoteli - dati Eli nesto vruce Romanticar - pripadnik romskog naroda koji proucava antiku Biafra - bivsi fratar iz Dalmacije Trijumf - tri djevice Trijumfirati - razdjeviciti tri djevice Pastele - krizanac psa i teleta Pigmeji - svinje na slovenskoj granici Aerobik - bik koji leti Bijeda - pristati na seks sa zenom Bremen - Srbi Breskva - srpska patka Ponizeni - darovati supruzi malog konja Ocevidi - zamoliti oca da nesto vidi Kosti - pitati nekoga za identitet Kopita - pitati tko pita Cestitati - nepopravljivi lopovi Cirkusantica - mala santa leda koja kruzi Korida - pitati tko place Pelene - Ronaldo, Rivaldo... Ganglija - banda lisica Dijaspora - zena koja se ludi kad joj kazu da nije brza Fetis - tjerati debele ljude Busiti - voljeti sve hlanove obitelji Bush Tangirati - nositi tange Drugarstvo - narkomanija Drugari - narkomani Fakat - spolno opcenje Fantastican - tast sklon zabavi Kapak - zaposlenik u MUP-u Kapaljka - aljkavi policajac Iskapiti - ispisati se iz Policijske akademije Nekada - tus Obad - dd Piroman - osoba koja voli vjencanja Prijedor - otirac za cipele Tumac - covjek sklon pretjerivanju Tumaciti - pretjerivati Probisvjet - ozonska rupa Demokrit - ponoviti malu nuzdu Asfalt - lazna straznjica Faktura - analni seks Vlastiti - dlakave dojke Pusmipuli - oralni seks s mnogo grubosti Sekstet - spolno opciti s tetkom Nebuloze - razocarani Zagorac Demobilizacija - krada mobitela Demanti - prokleti mravi Partija - izlazak u cetvero Biscan - Dalmatinac koji nekoga tjera Karla - Citroen, Peugeot, Renault... Burundi - zedni Zagorac Alkohol - hodnik pun alkara Nikotin - stanovnici doma za umirovljenike Heroin - dopusten ulaz herojima Kokain - dopusten ulaz kokosima Jaja - egoist Parket - dvije mahke Tamburica - upozoriti nekoga na slab sjeverni vjetar Bezbolan - zabranjeno govoriti bosanskim naglaskom Hajduk - visoki grof Nomad - osoba koja nije luda Mandolina - dolina u kojoj zive iskljucivo muskarci Manijak - cvrsta valuta Mesnato - guzva u Sjevernoatlantskom savezu Austrija - zena koja se cudi strijama Kosara - potraga za autorima grafita Mamuti - nekome psovati majku Ideja - najaviti vlastiti dolazak Ustanova - plasticna operacija usana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
Prigorec po defaultu
|
![]() uh,ma moral sam vam to pustit.......za dremljivo popodne...posle dooobre papice vu "KALIMERU".pileca juhica, beeecki z pomfrijem,zelenom salatom i tartarom,coca-c/32 cune....rucak za boogove!! sad male prezivam kak Sara vu stalici i postam pizdarije! za Zderonje vu Saboru........na sljedecim izborima(cujte ,tam je klopa 10 cuna...i puuuno viiisee i punooo boljeee!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 | |
Super Moderators
|
Re: sorry,nebum vise....
Citiraj:
![]() Ja sam tri dana ignorirao čironju i sad je došel vrag po svoje. Evo-prošlo je par vuri od rigoleta ![]() Da sam se bar nalijal pa bluval....shit... Ko bu trebal Peptoran/Ranital slobodno se može meni obratit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: sorry,nebum vise....
Citiraj:
![]() a liepe sam ti rekel da nakon 6 sarmi treba popit male direktora..da pocne razgradnja...a onda svinjske preradevine lakse sedaju...(pecenice,krvavice,pecenje....) a 150% ti je to od "pravih krvavica i kiselog zelja...."cccc......treba ipak malo isprat zelje,jelda?? ![]() ma daj ne placi....to bu proslo do vikenda....pak se spocetka!!! Zderonje....ajmo mala podrska za "bolnog" Jelca!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Ekspert iz sjene ...
|
Jels, stari moj - nemoj se zajebavat s tim stvarima ![]() Inače ... moja voljena susjeda se udaje ovu subotu - to znaći prežderavanje u kolaćima koje vam samo srce može zaželjeti. Nakon te prljave rabote fino u podrum njezinog cijenjenog tate, tu se fino pijucka rizling VRLO pažljivo obrađen. JoJ Isusek - kak je sve bilo fino, nakon cca 4 čašice rizlinga, zlevanka, Jezoš Kristoš, a prije cijele te eskapade - SARMA ... Nakon dugo vremena morem reći da mi je nekaj bilo bolje od sexa ( a moja je ženica jako dobra u krevetu ) ... još i društvo kaj te nutka - a ja se ne smem napiti ( to je onaj loš dio ) jebiga ... na kraju sem pobegel z podruma dimu. Vu subotu bu prava fešta, a onda bum spal vu autu mrtaf od onoga rizlinga kaj su ga angeli delali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Super Moderators
|
A kaj buš ![]() Malo vrijeme, malo kava, cigareta, a najviše preganjanje sa Eurohercom...pas im mater prije buš im odbil bubreg nego 100 eura ![]() Sam sam si kriv-počeo me čironja zajebavat još prije tri dana...i sve budem popil tabletu...ma budem...i nisam. Sad sam pošteno nahranil magarca i sve super ![]() Kakva crna dijeta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Headbangig Grunf!
|
Joj euroherc! Kaj sam se ja z njim ana zajebavl ( Mamuti-po mitzekovom riječniku) ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Prigorec po defaultu
|
![]() da se pohvalim....nije ono kaj sem senjal...(9800xt)al za moj početak na ATICI ...nakon Rage pro prije ohohoho godina... Paske je neodoljiv kad je trgovina u pitanju...a mene je čopil predbožični šus....tja...sam zato kaj je gigabyte.....al smo je dobro zalili!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: male sme i trghovali denes!!!
Citiraj:
![]() Kak te Giga služi - si ju već clockal na 800 Mhz ![]() BTW. Mitzek - još si veći nek kaj sam tw zamišljal ![]() ![]() ![]() Deca drugi keden se z vami najdem, pak bume dobre zalijali, a za žderilo se moremo i dogovoriti - će bu stara mama bila pri volji, a zelje dosti kiselo, da malke sarmice pribavim za kojne od žderonji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Super Moderators
|
Kaj-prelaze i ostale žderonje na ATI??? ![]() Sad je AMD-jac na redu ![]() Fakat-trebali bi se naći i zaliti novi hardware sa kojom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#591 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja sam već pisal Jančički gore da ak regam na bregu firmu očekujem subvencije za UPS ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Prigorec po defaultu
|
![]() ajmoZderonje...da vidimo koje ste bazne,visinske i nizinske pripreme obavili i koje trikove ste pripremili za ovo bozicno i novogodisnje doba"citaj:zderofest,festival ica i pica,krkenzialldayz&najt,frigidigi party,vusenaseipodase.." evo...da se razotkrijem.....naaajvaznejse je izbacit 5 i 6 snitu kruha jel one blokiraju sniclin broj5 i 6 da uklizu na bazu...da bi se napravilo vise mjesta i bolja smjesa izbaciti preeevelike kolicine alkohola...bolje je podlevat zi skropecima koji uvjetno receno oslobadaju dodatni prostor za slatke pizdarije ala londonerice,madarice,ruske subare,rum kuglagere i u najboljem sljucaju bakljavu z orehima... ![]() eee,sad ak i s tim preeterate ostaje vam stari rimski trik koji rado koriste bulimicarke..prejdes vu klonju 2 prsta vu gubec-bega i oooopeeraaa-rigoleto u 2-3 cina...pauza 10 minut pa jopet spocetka!!! nis se ne places kaj si se zrigal kad opet mores vu sebe nametat...moze i po drugom rasporedu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ak vam je to pre extremno preporucam malo domace dijete....samo na spek,luk,cvarke i krvavice!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mene muci teska dvojba za Bozic: punjenu puricu z mlincima il odojceka i janjceka (sakega po frtalj ,za uzi krug..) ili morti nekaj "ala wild"???? uf,vec sam si narucil sarmicu kod punice,koljace kod sogorice,sused bu nekaj experimenteral zi klobasami i clovek jednostavno nema srca nikog odbit i ne probat!!a kad moje srceko napravi 2 protvanja bakljave ,joooj,teske je stati dok nekaj pliva vu njima!! :burn: :burn: je,posle toga kunem oca i mater vesmasini kaj mi je hlace stisnula,decu kaj za njima moram tanjure "smicat",babu kaj dooobro kuha i svoju rit kaj sve mora vu sebe nahitat!! pa onda ovo nanovo,fuliranje do sljedece prilike i zderofesta!! ajde,ziveli vi meni stoidvajslet!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Headbangig Grunf!
|
Zakaj me uopće ne čudi ko se setil tu nekaj napisat. ![]() Za Božić ti preporučam punjenu puricu za drugi dan božića fino janjčeka, a za novo leto udri po odojčeku, ala wild si ostavi za tri kralja. Je ti je veš mašina suzila hlače kak ne, navek su drugi krifi! Kaj rigoleto? si ti ponorel? svu tu divotu iz sebe zbacit van ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam već započel visinske pripreme i trenutno podmazivam unutarnje organe s Hladetinom i Prezvuštom. ![]() Istina i bog vu srijedu sam malo preforsiral jer sam bil na kolinju, ali se liječim sa svinjskim ostacima i čvarcima. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#599 |
Headbangig Grunf!
|
Moje se visinske pripreme odvijaju u Studentskim menzama! Ručak danas Juneči gulaš z tijestom, vu petak je bil grah ( koji je bil užasan i ne jediv), danas večera ražnjići i nekaj kaj su trebali bit kroketi al je više zgledalo ko njoki! Po cele dane sam za knjigom! ![]() ![]() Nemrem se nit pripremit kak bog zapoveda na žderanje, još me bu dočekalo nespremnog!
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
... a moje se svode na cjelodnevno ispijanje gemišta u dobrom društvu... partner day je za nepunih 2 tjedna a ne bi bilo u redu da se baulja već nakon prvih 10-ak litri. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|