|
![]() |
#541 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
U tim morskim delicijama ima samo omega 3 masnoće, a s tim nebuš prezimil. ![]() Zemeš si šnitu i to podebju kukuruznog kruha, namažeš sa svinjskom maščom, posoliš malo crvene paprike i češnjaka i onda popiješ pol litre gemišta. ![]() S takvom klopom porušiš pol sljemena za dobro jutro. ![]() ![]()
![]() |
#542 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Uf...uf...kaj su one krvavice i zelje dobro legli ![]() Jedino još sa Božićnom žujom još nisam na čisto...onak...tak-tak... Ni vrit-ni mimo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Jos si za zed zemes koju litricu kuhanog vinceka... ![]() Znam zakaj se Q-pack tak zove--QURAC PACK! Plastika ostaje plastika a piva iz plastike nevalja, isto ko i iz konzerve ( jebate ko da pijes tekuci aluminij) ![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Morske delicije mi trebaju da malko otvorim želuček. Naime mamica, ženica, bakica, punica - si me hraniju kakti da me šopaju. U godinu braka sam natukel 7 kil ![]() Jedino me tastek kljuka gemištima - Bog ga blagoslovil ![]() Umro budem više bez malko raznolikosti na nepcu. Ja jebiga spadam u seronje koje vole komentirati kak je zabrana izlova prstaca najgora stvar koja se dogodila kulinarstvu ![]() Ah niš .... bakice su skuhali sarmi, pa idem posle posleka z loncem ufektat 5-6 komada ![]() ![]() Kaj se Qurac packa tiće - nisam niti nebum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Headbangig Grunf!
|
Secam se ja 98 i trga francuske kad smo pretakali zuju, u plastiku tak da ne i morali otvarat, to je fakat bilo grozno.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Super Moderators
|
No...no...nemoj nam po žuji... Nemoj da ja počnem o "bukeu" načinu proizvodnje, i toksikološkoj opasnosti ak drmaš škropece ili gembače iz tog kvarta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#554 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Od žuje raste škemba, eventualno rigoleto/ak se baš svinjski ubiješ/. Od "domaćih" sorti vinčeka iz tog kraja je oporavak neusporedivo duži i neugodniji. Dakle-ne govorimo o vinu koje žmukjlaš za sebe nego o onom koje točiš gostima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Probaj se liječit sa duplom dozom kiselog zelja, sarme i sekelija. Oporavku pomaže restani krumpir, pečenice i krvavice. ![]() ![]() Kod težih trovanja alkoholom nužna je djeta i to prepečeni kukuruzni kruh sa ajmprem juhom. Nisu loše ni tablete s aktivnim ugljenom. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#557 |
Headbangig Grunf!
|
Pocnes sa zujom,nakon dve tri predjes na prave gemiste, imas casu od 2dl do crte ide vino prek kaj stane vode,nakon nekog vremena ti s eneda vise mjesat i sam vleces drito iz flase. Nakon kaj udjes tam di si nameraval odes do sanka po zuju. Ak po mogucnosti pijes Simfoniju, sledec jutro te tak glava boli kak da si z njom zidove rusil, ne pomazu andoli i ine pizdarije, digen te pileca juhica a ak ne celidan tisne i puno vode pomogne. Vlasitito iskustvo..
![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
Prigorec po defaultu
|
TO TE JA PITAM!!!!
Citiraj:
i na kraju dragi moji Žderonje...večeras sem ima sekeli z restanim+domače pečenice......zval sam i Amdejca .al je rekel da se je rešil babe pa da nema smisla jel takl i tak pustoši po pušnici i pilnici...Jelc je saf u novoj grafulji,Horza je neutješno zaljubljen i zagubljen negdi na pol puta ....,Rak šerafa po nekakvom hardweraju il se kurči okolo sa novim Centrinom..(o dadadada....sjeti se Rak kaj sam ti poželil!!)Paske je povečeral kod punice pa baulja negde između TERMINALA I STADIONA...a ja nemam s kime iti piti!!!!! bem ti jad! I ONDA NEŠ PIL!!!! ![]() ![]() a sekeli je žeeeden!!!!! Petek molim da se žderonje jave i okupe na starom mjestu da obnovimo Zavjet našem bogu(reš kožici polevanoj z pifom i vinčekom da se ne svadite!!) i da prepišemo recepte!! HA,MOŽEEE??? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Moderator
|
Kaj se bumo našli na starom mjestu ili na onom drugom mjestu kaj smo se dogovarali. Mislim na ono di se navek nekakva živina okreće. ![]() Evo sad su tri vure. Već sam se dvaput zbudil od 11.00. Bil sam vu frižideru i sad me nekak tišči vu želucu i nemrem spat. A i sanjal sam Mitzekovo kiselo zelje. ![]() ![]()
![]() |
#561 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
JJooojjj, pas vam kosti žderal .... Vi se tu zajebavate, a ja na poslu, 1 h do gableca, a pojel bi živog konja u trku ( s malko papra ![]() Morame na dijetu, dajte vi to zamislite ![]() Samo kaj za razliku od Mitzeka koji je na dijeti s 3 sarme+sekeli+bućnica, ja moram na pravu :mad: Prvo obleka mi je postala premala, drugo moraju mi proširivati hlaće za svadbu ovu subotu - kaj je ponukalo mog anđela ljepote da mi svaki dan kaka kak izgledam ko majmun sa škembicom. Kaj je najbolje imam svega 87 kg, prema vama teškašima sam pero laka kategorija, a moram skidati ( sav sam mršav, samo me ima u škembi :/ ) P.S. Kak bogte svi govore o Žuji kao pivi, pa to je otrov za štakore i ljude. Od toga oslijepiš ak popiješ više od 4. PAN - e to je piva ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Headbangig Grunf!
|
Da ti nebi nekaj rekel, di si moš zgurat taj PAN. ![]() Dobro da nisi rekel Karlovačko. PAN j ekatasrofa okus kak da biješ pišalinu, i tak i sedne na želudac osečaš se kak da si bačva z vodom. Ne, ne , ne tu nema kruha. Ak već spominješ sladokusce si zaboravil spomenut Stellu i Heineken o uinnessu nebum ni govoril ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Super Moderators
|
Ah...Pan je u tom kraju postao popularan od kad su po dućanima špilali nekakvu nagradnjaču i degustacije. A prigorci si budu prije bubreg odbili neg propustili besplatnu pivicu ![]() ![]() ![]() To znam iz prve ruke-vidio sam "sopstvenim očima" ![]() Mislim-marketingu svaka čast...frend je čak dobio nekaj na nagradnjači i čestitku za rođendan. A Heineken mi je oduvjek bio teška šuga...nikad mi nije pasao. Ja volim hladnu vupi a on meni nije hladan ni kad ga stavim u zamrzivač... Ali ga žena voli pa moram bit kuš... Ja žuju iz navike i ori-điđi Budweiser iz gušta. Vina kad ih pijem-volim izabelu/čistu/,obožavam pravi cviček,rizling i graševina su ok. Eventualno Remy Martin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() btw,kaj ima novega ,jel pazis da ne hodas po mracnim prolazima??BUUUUU ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Super Moderators
|
Jebatevrag Mitzek...pa ti si dakle zadnji put zaružil još dok je "milicija" bila ![]() ![]() ![]() Još u ono vrijeme kad su Janezi puštali iz Hrvaške kad si bil pod gasom ![]() Sad ti već na Mostecu zemu šaru,putovnicu, i ideš ujutro u Novo Mesto sucu za prekršaje. Ja imam drugu tehniku. Velim Janezu da idem u Župelevec na furdu ![]() I onda iz Župelevca poprek u jednu birtiju gdije puštaju Ausenike,domoroci te kulturno pozdrave na ulazu,konobarica je prava...onak...feš...1.90m, 100 kg...plava... A barem dvaput tjedno se unutra vesele srednovječne slovenske kućanice. Pa si ti misli. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Moderator
|
Mitzek, zakaj voziš kad piješ i još se napiješ po noći da te ntko ne vidi. ![]() ![]() Mislil si da je tu kraj. Ipak sam opet završil vu birtiji "Veseli Pajdaši". ![]() ![]() Onda sam se još tri put zbljuval po stolu i zameril konobarici da mi više nije dala pit ![]() Kad je bil fajrund odnesli su me do doma ![]() ![]() I onda sam se zbudil sav smrdljiv ![]() To ti je bila turneja i od onda više ne pijem VEKIJU ![]() ![]() ![]()
![]() |
#569 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Baš sam se pital kak si dobil sadašnji posel i to baš na Črnomercu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Headbangig Grunf!
|
Ah kak sam navek volel to da sam krenul od nekud i zbudil se negde sasvim drugde. Jednom sam si malo spil z frendom vu parku prije neg kaj smo hteli uć vu jabuku, mene nisu šteli pustit nutra jer sam "kak ti pijan" znam da sam otišel pišat vu grmlje i da sam se zbudil u tom istom grmlju oko 5 vuri vjutri i čudil se di su pak svi zginuli, nekak sam otetural po tuškancu do frankopanske i tam sam uspel sest vu krivi tramvaj vu krivom smeru, zbudil sam se na trešnjevačkom placu i čudil se koji bog ja tu delam, onda sam pak vlovil devetku v pravom smeru al sam se zbudil v njoj kad je išla prema kolodvoru nazad, negde kod Heizlove i opet sam se čudil zakaj nisam već doma... Hick! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|