|
![]() |
#4652 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Eda, dok sam to pripremal narezal sam si malo špeka i kobasa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4653 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Fino dimljene, onak dva pedlja duge, malo deblje. Izrada-stara škola, meso rukom rezano, ništa flajšano ![]() La-ga-no šarf. Argh... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4654 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
dok se radi zelanjava reze se domaci spekec, samo sam zbog toga pekao kruh.. dobro ispao, posipao sam ga sa lukom i onda bacio u pecnicu.. budem kasnije tjesto razvukao za caneleone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4655 |
Super Moderators
|
Vidim da nas pravih Žderonja ima dosta...trebali bi napraviti Žderonjsku kuharicu ![]() Ništa danas od mog špinata, ufatila me žena-morao sam sflajšat par kila mesa pa će najvjerovatnije biti špagaći ili široki rezanci+mljeveno... bdw-morat ću jedan dan probati sam napraviti lazanje, nisam još nikad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4656 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
evo jadan,sav u strahu da me nehche ne popali ideju,nakon silnih peripetija sa lokalnom upravom, upravo sam registrirao dodatnu djelatnost za Zderonje i obozavatelje.. eto, gdi nam je najteze dobre se omastiti i nakrkati ,a di je to resko napraviti ... i evo kak to rijesiti po Zderonjski!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4658 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4659 |
Registered User
|
kopam po skirinji i gle cuda..janjece iznutrice cijeli komplet sa maramicom, al cu sutra omastiti brk...past ce neka gusta juhica, ala cobanac uz to jos kuruzni kruh,a zena ponovo spinat ..imam ga u neograicenim kolicinama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4660 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4661 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja izdinstam na masti malog pu-ajceka malo zelenja i mrkve, hitim meso, kad pobijeli podlijem i stavim žlicu riže nek se raskuha za gustoću. Pred kraj lovor i domaći paradajz iz boce. U to hitim naribane taranice (friško napravljene) i ubijem se ko zadnja svinja ![]() Nema dugo da sam radio nekaj slično-samo sa kockicama junetine, svinjetine i puretine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4662 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Za večeru imam ostatke od ručka ![]() ![]() Al bez špeka ![]()
![]() |
![]() |
#4663 |
Registered User
|
prvo maramicu nasjecem na sitne kockice i isprzim je na malo ulja da se rastopi, na to bacim sitno kosani luk ..posolim i pirjam par min, dodam mrkvicu narezanu na kockice i to pirjam jos par min, dodam iznutrice narezane na kockice,stavim lovorov list,posolim i pirjam dok mi se na iznutricama ne stvori korica, dodam paradjz(domaci po mogucnosti) i podlim vrucom vodom, pomalo ne sve odjednom zaliti ..poklopim i ostavim da se krcka, pred kraj dodam krupmir narezan na kockice i peperoncino(bolji mi je od feferona..feferon me razvali kad odem kasnije na WC) to bi tak izgledalo..krumpas se moze raskuhati tak da pusti skrob i onda bude gusci saft |
![]() |
![]() |
![]() |
#4664 |
Super Moderators
|
Ja takve "čorbetine" uvijek napravim više pa zamrznem. Onda mogu poslje samo skuhati i dodati ako hoću krumpač na kockice, taranicu ili ako mi se žuri čak i "žličnjake". Samo mi je bed-sav sam domaći paradajz već potrošio a ovi koncentrati su iz godine u godinu sve nekvalitetniji i gori. Morat ću ove jeseni napraviti malo više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4671 | |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Ja sam danas doruckovao: 12 bjelanjaka 100g zobenih pahuljica u toploj vodi i cimet tak da mi nemoj protiv nesquick-a jer mi je to delicija.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4672 |
Super Moderators
|
Dečki-ovo su Žderonje, nemojte nam spamat thread sa pahuljicama ![]() Moram priznati da nemam pojma kaj bi danas radio za ručak...već mi je pomalo dosta zimske hrane-jedva čekam ljeto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4673 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Evo baš sam došo na ideju, idem si kajganu napravit, malo špeka narezat, po crni kruh u dućan...Nažderat ću se ko krme ![]() Edit: http://img98.imageshack.us/img98/5348/dsc010495ty.jpg Evo baš fina klopa kad sam se malo potrudio prokopat kaj ima u friđu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 14.03.2006. u 14:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4674 |
Super Moderators
|
Moram priznati da nisam smislio ništa pametno za ručak-pa sam posegnuo u škrinju i izvadio šiš-ćevape+nešto vulgaris primjeraka. Napravit ću pomfač od mladog krumpača i to bi bilo to...malo ljutog ajvara i luka. Lički kruh. Žuja. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4676 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kaj nisi te hrenovke prepržio pa jaja gore...ovak se budu jaja ohladila samo dok ih narežeš :-) Atha-ne samo da je hladna Žuja nego sam i luk "zakiselio" domaćim feferonima. Mislim da za 10 minuta idem u akciju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4679 |
Registered User
|
evo zeni kao glavno ,a meni kao prliog uz coabanac sarmice od kelja punjene sa krumpirom i spinatom..bacio sam ih u pecnicu nek se zapeku dok se ovo gore krcka...budem jos skuhao i kompot od jabuka,lagano su pri kraju ,a steta da se baci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4680 |
Registered User
|
e da ujutro sam si kupio makovicu i 20dkg sunke....toga vise nema ![]() |
![]() |
![]() |
|
|