|
![]() |
#4201 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja bih lijepo zamolio poštenog nalaznika USB sticka Kingmax da ga vrati, može i nagrada. Bio mi je u đžepu na prsima i najvjerovatnije pri spremanju/vađenju love kad su forumaši plaćali -ispao. Ili kad sam se saginjao po torbu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4202 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sta rec o zderonjama, klope puno, drustvo dobro... ![]() Jedino kaj nas je bilo dost, a kak sam ja jedan od (quote by Tor) pitomaca, pol ove nove ekipe nisam zapamtil...dobro, lazem, vecinu ovih starijih ljudi ![]() ![]() Mitzeka treba upoznat (ipak je on predsjednik), al vidim ja da on koristi taj svoj prigorski sam na forumu, u stvarnosti ne treba rijecnik prigorsko-hrvatski. Stvarno treba otic na zderonje jedanput...preporuka svakome... P.S. Jelc: Stik nismo nasli nigdje...sorry
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4203 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, da....bilo ja stvarno odlično....savršena klopa (pogotovo kobase i zelje) i društvo ![]() nadam se da ćemo to opet uskoro ponoviti ![]() ![]()
![]() |
#4204 |
Moderator
|
Je, kobase su nestale u trenu...al bome ni svinjetina nije bila tak losa...uf...al onaj grah sa lukom me priklao... ![]()
![]() |
#4205 | |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Je bome me i sad kolje, a duga je noc pod poplunom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4206 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4209 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Nego, uspil sam probat sve, od priloga, do hrane, osim te proklete kobase... Al kaj je, je...kob Bake sam se osjecal kao doma ![]()
![]() |
![]() |
#4210 |
Strichek Moderator
|
Bilo je mrak ubio sam se od klope, baka mrak kuha. ![]() Fish jebo klizanje ovo je bilo dojaja. Ostao bi duže al sam na ogameu sam upao u falnagu pa sam se morao izvuč iz sranja i uspio sam... ![]() Fleks koliko si PLATIO vozačku??? ![]() ![]() ![]() Jelc nadam se da ćeš nać USB. Evo slika FKTovaca, Fleks a šta si fotonegeničan. ![]() ![]() ![]() ![]() Evo za sve koji nisu bili... Finije je nego kaj izgleda. ![]() Evo svima ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4212 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Odojak je bio genijalan, ne preveć masan, ne preveć suh taman kak treba. Kobase? jao smrt za takve kobase se ubija, grah? Hm onaj od panorame je bio zakon a vi papci na dnu trećeg stola ste skoro cjelu zdjelu grah salate ostavili, i uz to i zelja i restanog. Kaj bu Baka mislila o vama? Blatite naš ugled. Sram vas može bit. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4213 |
Moderator
|
isusek, ne kenjaj ![]() Htel sam reci da je svinjetina bila fenomenalna, taman sam pojel one di je bilo cisto meso, s jedne strane malo zapeceno...mljac... a onaj grah sam samo ja jel...tak da...nisam ja kriv ![]()
![]() |
#4214 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4215 |
Super Moderators
|
Kaj je najbolje-još me neki dan baka pitala da bi napravila i "juhu za pijance" prije mesine...onak sa krumpačem, gljivama, kiselkastu...sad mi je žao kaj sam joj rekao da ne. ![]() A baš bi fino leglo nekaj na žlicu. Mislio sam donirati i 20-ak šiš ćevapa ali me je baka zeznula sa izborom klope-sad ću ih morati sam pojest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4216 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ispricavam se na upadu, ali cesto znam citati topic i vidim da spominjesh "baka", a nisam od pocetka u svemu tome, a i malo sam, jel, udaljeniji od zgb-a...taj restorancic u koji vi idete, to je neshto tvoje obiteljsko ili? ![]()
![]() |
#4217 |
Super Moderators
|
Zove se "Bakina kuhiinja" ![]() Valjda ![]() Od tud baka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4218 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma mjesto rula. Najeo sam se ko živina...... I uvjek je jebeno. Šteta kaj je rijetko ![]() Organizacija, pijača, hrana, društvo... Kaj bu ti više... I fight oko zadnje kobase ![]() I Vucko (kak ovo gay zvuči) ne seri. Dao sam ti pol kobase ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4219 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() a znachi vi se onda sa njima dogovorite prije dolaska sto da spreme i koliko vas dolazi....lijepo. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4220 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
You do not have the spirit of the žderonja ![]() Pogledajte si malkec stare slike ovo danas si nesmijete ponovit... ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4221 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ja sam samo uzivao u tome kak ju je on smazo u roku dok si reko @Isus Kod nas je ostalo graha jer smo pojeli sve ostalo sa drugog stola... ![]() Sve u svemu, fenomenalno...za 5 ![]() @buljo Koji si ti frik...trebali ste ga vidjet kad je dobil poziv da ga neko napada u Ogameu...oblio covjeka znoj ko nikad... ![]()
![]() |
![]() |
#4222 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Evo i mog skromnog doprinosa ![]() Samo me nemojte linčovati zbog ovog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4223 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
slike su :clap: , a i ždera.. Da mi bar nije ujutro kolokvij pa da sam se mogao doc posteno obzderat i popit koju zuju ![]()
![]() |
#4224 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() dali to mene oči varaju ili se na ovoj slikci na licu umornog ratnika, očitava beskrajna sreća kaj nam se je pridružil i bar na kratko raskinuo bračne okove....:burn: Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.03.2006. u 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4226 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Fleks i snjakma rulaju, so does jesus ![]() ![]() U a kaj je odojak bil dobar ![]()
![]() |
![]() |
#4227 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
a u k ko je editirao slkice? nije normalan!!! ![]() dobroda nisam bil pa da opet ne dobim breskvu hahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#4228 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4229 | |