|
![]() |
#4111 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tko još jedamput takvo nešto spomene na Žderonjama-mogao bi ga i dobiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4112 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4113 |
Super Moderators
|
popis za Žderanje
Ovak-ovo je popis za jelo, dakle samo za one koji će jesti. Tko dolazi samo na partiju tračanja i ubijanje Žujom ne treba se zapisivati. ![]() Mitzek Jeltz AMD Tor Pinsla? Masni Zed Panorama Trek Costa Vucko Fleks? Isus mc_fish BlackMack DrTom Daddy385 Dawar dk Možda sam nekog i zaboravio zapisati-neka se javi da ga dopišem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4114 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: popis za Žderanje
Citiraj:
![]() A debelog gazde nikad nema, jel uvjek ima neku izliku ![]() Nego oce se ovaj put stvarno pojavit da upoznamo tog prigorca vec jednom, mislim bio bi red ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4115 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
daj mi molim te Jelc reko u kolko sati da se znam zvuč iz škole/predavanja/prakse ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4116 |
Super Moderators
|
Fleks-klopa je u pravilu oko 17.00-17.20, tu negdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4117 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
danas za rucak: govedska juhica s domaćim knedlama od grisa ![]() ...govedina iz juhe, pire krumpir i sos od paradajza... ![]()
![]() |
#4118 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sam da kazem da sam danas prolazil pored bake, i da su ocito pocele pripreme za nas dolazak.... ![]()
![]() |
#4119 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
A nisi vido šleper s mesinom onda pripreme još nisu započele ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4120 |
M.U.P.
|
I ja bi papal: nuts : Stavi me na listu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4121 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Kondicijski trening : pečena rebrica, dinstano kiselo zelje i restani krumpač na masti od rebrica. To odradim i spreman sam za petak...
![]() |
#4122 |
Super Moderators
|
Ok. Apgrejdani popis Žderonja ![]() Mitzek Jeltz AMD Tor Pinsla? Masni Mrkonja Zed Panorama Trek Costa Vucko Fleks? Isus mc_fish BlackMack DrTom Daddy385 Dawar dk Molim one koji su na popisu a kojim slučajem ne mogu doći da jave danas ili sutra, a ne pola vure prije.: suicide |
![]() |
![]() |
![]() |
#4123 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Re: popis za Žderanje
Citiraj:
![]() ![]() ![]() nebum ja komentiral...zna ekipa....xxxxxl Karcher sauger je gola kita za BigMitza.. ![]() ![]() ps2...a kaj si se tak jucer napenalil na mene amatera u CODu??? nisam stigel ni reloadat..vec si mi skakal na siju,a meni cuka bezicni gad od mx700... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4124 |
Super Moderators
|
Kaj je sa Paskeom? Bu ga pustila ženica??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4126 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
upravo ga skinuo sa moba...zenica je raskinula lancek za pe-tek¬¬¬¬¬ pisi Paskea!!!!!!! i runda na njegov racun ...veli....mozda???ma ,znate zid...prigorca!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4127 |
Super Moderators
|
Opet apgrejdana lista Žderonja ![]() Mitzek Jeltz AMD Paskeeeeeee!!! (na uvijetnoj slobodi) Tor (sretni potpisnik 4000-tog posta na Žderonjama) Pinsla? Masni Mrkonja Zed Panorama Trek Costa Vucko Fleks? Isus mc_fish BlackMack DrTom Daddy385 Dawar dk Molim one koji su na popisu a kojim slučajem ne mogu doći da jave danas ili sutra, a ne pola vure prije.: suicide |
![]() |
![]() |
![]() |
#4128 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ke nam je sa starim VG gunđalom?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4129 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: Re: Re: popis za Žderanje
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4130 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
ide,ide..... kad mi je opal komad kozice iz hladetine na stol,mam mi je misonja boljse glajdal..pak si videl vu Tunisu kak mi je fajn isle... hee,hee a nakon kaj ste me postene izmasakrirali napravil sam si jos 2 topla sendvica i maznul zeni pol Zuje,jer je bila zaspala..inace bi pil sokek..ona je Zujin maneken! ![]() ![]() ps: i Rakonja je u talu,pisi i njega...... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4132 |
Super Moderators
|
Još jedan apgrejd liste Žderonja ![]() Mitzek Jeltz AMD Paske!!! (na uvijetnoj slobodi) Rak Tor (sretni potpisnik 4000-tog posta na Žderonjama) Pinsla? Masni Mrkonja Zed Panorama Trek Costa Vucko Fleks? Isus mc_fish BlackMack DrTom Daddy359 Dawar dk Molim one koji su na popisu a kojim slučajem ne mogu doći da jave danas ili sutra, a ne pola vure prije.: suicide |
![]() |
![]() |
![]() |
#4134 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ajd se vas dvojica zmislite da li idete ili ne ![]() Fleks isto-rekao si javiti. Danas bi morao do bake pa bi bilo zgodno znati koliko nas ima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4135 |
JDM
|
95% da dolazim, jedino da mi tutnu neka predavanja popodne u školi.... A to je malo vjerojatno. Will be there sir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4137 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |