|
![]() |
#3961 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#3962 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() CSO, SDO, SCO i sl.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3963 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3964 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bez spamanja molim. ![]() Ovo je ozbiljan topic na kojem se raspravlja o OZBILJNIM stvarima. Vratimo se na temu-najozbiljnije razmišjlam da ove godine za 01.01 napravim čobanac ![]() Već mi je malo muka za "dan poslije" žderati juhu iz koje onda prvo izvadim kost pa srž na raženi, pa juha, pa pridavim ženu da napravimo i pire, paradajz-sos i junetinu i govedinu iz juhe...pa sam kvragu opet na istom... ![]() Mrmlj...dok sam ovo natipkao zaključio sam da definitivno radim čobanac ![]() Nekak se unaprijed tome veselim više nego klasici tipa francuska/odojak/sarma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3965 |
Feldwebel
|
Definitivno čobanac. Ne samo da ti pružam moralnu, nego i fizičku potporu. Dolazim! ![]() Savladao sam lekciju. Ne pozivaš, ne daješ za van, pa se moram sam pozvati.
![]() |
#3966 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Čini mi se da još uvijek negdje imam onu rajnglicu na 3 kata s poklopcima i ručkom za nošenje. Kaj bi stal čobanac tu nutra? Btw, imam doma suhe paprike u komadu, vlastiti proizvod, idealno za ubacit u čobanac a inače redovito gostuje uz žutu mrkvu u bažulu. Treba u jesen kupit crvenu rog papriku, izvadit sredinu sa sjemenkama i objesit na špagu na balkon da se suši. Nezamjenjivo za razna jela a kad se namoči, može se punit faširanim...
![]() |
#3967 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Danas nesto lagano. Tjestenina u umaku od gljiva! ![]()
![]() |
#3969 |
Super Moderators
|
Ha. Gamad jedna Žderonjska, meni bi neuhranjenom otimali od usta ![]() Tužno je to i turobno ![]() Danas sam prekopao škrinju i otkrio da NEMAM mesine potrebne za čobanac. Moram sutra pod hitno u nabavku. Neki dan sam našao u Getrou superjeftino svinjska, juneća, teleća srca...uzeo sam i friških svinjskih, junećih i telećih jezika. Ako ne nađem sve za čobanac razmišljam da bi možda napravio nekaj slično vajn-gulašu sa tim i ličkim crvenim krumpačem. Ma-j**e mi se...glavno da je toplo, kiselkasto i na žlicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3970 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
evo i mene da nekaj velim dok si ne upogonim komp. Kaj je bilo za papicu: Domaća juhica od kosti s rezanciam imesom, pa bakalar, pa oslić pa kolači ,pa još malo kolača, pa kojekuhanovinčekio vani to je bio badnjak Božić je započeo s juhicom pa se prešlo na sramice njihjedno 5 komada onak pod zub s hrpom zeljai kruhom kaj se fino namakl u safteku od sramica, nakon toga domaća zagorska purica s mlincima. Nakon kaj se to po zobalo se išlo provjeritjesu li sekojim slučajemkolačiod jučer pokvarili, rezultat nakon dugotrajnog temeljitog degustiranjanisu. Štefanije Juhica, Sarmice,Purica mlinci kojih je bilo više negna božić a meni ih jebilo žal ostavit pa sma ih pozobal al sma si nekaj ostavil za marendu, kavica kolači kuhano vinčeko koje pa koja žuja. Jučer Ostatak sarmi. i detljna proba kolača Danas: Austrija dva Kebapa kod Turčina ( ne ovo kaj kod nas nazivaju Kebap ) rezultat: vaga kaže 97kg ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3972 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ne podnosim baš najbolje konzumno ulje pa znam često kuhati na masti malog pu-ajceka:clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3973 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() hm dojdem doma i kaj vidim da se safta svinjska rebarca ![]() ![]() ![]() I odleđuje se druga rajngkžla sarmi... 100 here I come ![]() naimekadsam imal 83 mi je doktor reako ti zbiog kukas trbaš skinut 3- 5 kila, kaj se desi mene fax zajebe i evo me blizu tri znamenke..
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3974 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...idemo na docek kod frendova i dogovor je bio da oni nabave cugu a mi klopu...pogotovo meso... i ja sam kupila 1,5 kg teletine u komadu i sad ne znam kaj bi s tim :confused: ...da li da narezem na snicle i poham, da li da pecem u komadu (bojim se da ne bude suho ![]() dajte neki savjet ![]()
![]() |
#3975 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
I nikad ne znaš kakav si komad dobio i sl... Pohanci za novu...hmmm...jedino da ih napuniš nečim. Stavi na svaki šnitu mesa pomješani sir sa hrenom i malo soli, gore komad prešane šunke ili kulena, preklopi i ispohaj. A i malo mi izgleda 1.5kg ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3976 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Pa koliko bu ljudi jelo 1.5 kg mesa. Gledajući iz moje perspektive to ja pojedem sam za dobro jutro. Novu godinu ću čekat doma se ženom i frendom koji bu došel sa ženom. Ja i on imamo 215 kg. ![]() Početak bude sa nekakvim grickalicama tipa kobasice, špek, suho meso, sir i sl. Nastavlja se sa domaćom goveđom juhicom. Glavno jelo puajcek sa francuskom salatom ili grah salatom i pohani šnicli (nek se nađe za sendvič kad bumo izašli van). A za pred jutro sarma. Od kolača mađarica, orehnjaču, makovnjaču, čokoladnu pitu, pitu od bresaka, rum kuglice i suhe kekse.
![]() |
#3977 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ja sam noćas nasolio jednu "frtaljku" malog pu-ajceka, prije vuru je bio gotov. Sad se cijedi na rešetki a ja ga mučki čerupam i umačem friški raženi u onu crnu i slanu mast ![]() Rok. Ostalo klasika-francuska, sarma. Neki vajn-gulaš ili čobanac budem delao ako će mi se dat. Da mi je neka Nova-i nije, sav sam se pokočil i moram lokat tablete, nebum se smio ni naroljat ko čovjek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3979 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
bit ce nas petoro i uz to meso ima i jos druge klope tako da ce biti sasvim dovoljno ![]() evo sto sam na kraju napravila... izrezala sam taj komad na snicle, fino ih rastukla, ne na pretanko, posolila ispanirala i samo kratko preprzila u ulju da se uhvati korica (na jakoj vatri) ... ...onda sam u tepsiju slagala red mesa, red luka krupno narezanog, red mesa...i tako nekoliko puta...sve posipala vegetom i zalila bijelim vinom...pokolpila folijom i sad se pece ![]() sretana vam nova žderonje ![]() :burn:
![]() |
#3980 |
Super Moderators
|
Sve najbolje Žderonje ![]() ![]() Nadam se da niste previše ubili želudce jelom i alkoholom i da ste spremni za nove radne pobjede u 2006-oj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3981 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() mi još nisme gotovi...... otkril sam rezervni položaj puajceka i francuske!!!! ![]() ahhhhh, ima i pohancof joosšššš...... khem, ekipa, sorry ,dužnost zo-ve!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hijaooooooo,a onda Karaoke idu dalje.... sad su kasne 80 na redu!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3982 |
Feldwebel
|
Pune želuce želim svim Žderonjama, ma na kojem bregu bili. Također želim sretnu novu svim pajcekima i racicama i nek se dobro tove.
![]() |
#3983 |
Prigorec po defaultu
|
upssss...
hick! pzdraf svim ,hick,Žderonjamaaaaaaa! Azra,Prljafci,Parni was back!!!!!! Užas je mojaa furkaaa!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.03.2006. u 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3984 |
Prigorec po defaultu
|
![]() mi plešemooooooo....cijeli dan i noć!! Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.03.2006. u 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3985 |
Super Moderators
|
Odoh ja ubit malo pu-ajceka i francuske pa u krpe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3986 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam upraf to sad napravil. Sutra još ubijem ostatak pajceka i pohanci. Francuske bum imal barem za još 3 dana, a ostale su mi i 2 sarmice sa par komada suhih špic rebrica i kalnički kruh, Kolače ne računam. Oni su mi tak i tak samo za održavanje kiseline vu želucu. ![]() A sad čestika: Dabogda Vam u 2006 godini bio pun stol kao u ova dva dana. Naravno bez mučnina i mamurluka. ![]() ![]()
![]() |
#3987 |
Super Moderators
|
Uffff, ja sam se zeznuo kaj sam išao umakat friški raženi u mast od pečenja malog pu-ajceka...nisam znao stat ![]() Za večeru budem malo pečenja i da zadovoljim formu jedan kefir, da se malo škemba oporavi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3988 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja više zinut nemrem. Cijeli dan neku mesinu žderem... Nemrem više... Sad popio 2l kole da malo prokuha cugu od jučer i svu ovu silu hrane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3990 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa ja sam mislio nekaj krajem mjeseca, tu negdje... |
|
![]() |
![]() |